چهارشنبه ۱۲ شهريور ۱۴۰۴ 03 September 2025
يکشنبه ۰۱ تير ۱۴۰۴ - ۱۵:۳۹
کد خبر: ۹۵۸۹۶

پزشکیان: آمریکا با مشاهده ناتوانی آشکار رژیم صهیونیستی، ناگزیر خود به میدان آمد

پزشکیان: آمریکا با مشاهده ناتوانی آشکار رژیم صهیونیستی، ناگزیر خود به میدان آمد
رئیس جمهور تأکید کرد: حملات مقتدرانه صبح امروز نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران به سرزمین‌های اشغالی، در حقیقت پاسخی به سیاست‌های تجاوزکارانه آمریکاست؛ چراکه اساساً رژیم صهیونیستی در اندازه و موقعیتی نیست که به‌تنهایی توان و جرأت تعرض به جمهوری اسلامی ایران را داشته باشد.

مسعود پزشکیان، در جلسه امروز هیئت دولت ضمن قدردانی از هماهنگی، هم‌افزایی و تلاش خستگی‌ناپذیر دستگاه‌های اجرایی کشور برای تداوم بی‌وقفه خدمات‌رسانی به مردم شریف ایران در شرایط حساس کنونی، بر واگذاری اختیارات لازم به وزرا، استانداران و مدیران تأکید کرد تا آنان بتوانند با ذهنی باز و دستانی گشوده، امور کشور را با کارآمدی و ابتکار بیشتری پیش ببرند.

 رئیس جمهور در توصیه‌ای به مدیران اجرایی کشور، بر لزوم مدیریت صحیح منابع، صرفه‌جویی هدفمند و آینده‌نگری در تصمیم‌گیری‌ها تأکید کرد و افزود: در شرایطی که دشمنان تصور می‌کردند با انجام حملات و به شهادت رساندن جمعی از فرماندهان نظامی و دانشمندان کشور، جمهوری اسلامی ایران دچار اختلال خواهد شد، با درایت مقام معظم رهبری و توانمندی نیروهای جانشین، در کوتاه‌ترین زمان ممکن پاسخ قاطع و بازدارنده‌ای به دشمن متجاوز داده شد. این رویکرد و روحیه باید در تمام دستگاه‌ها و وزارتخانه‌ها نیز نهادینه شود تا هیچ مشکلی مانع تداوم خدمت‌رسانی به مردم نگردد.

پزشکیان با تأکید بر لزوم میدان‌داری مدیران در استان‌ها اظهار داشت: در شرایط بحرانی، خلاقیت، ابتکار و جسارت مدیریتی از سوی مسئولان استانی می‌تواند مشکلات را حل کند و بحران‌ها را در سریع ترین زمان ممکن مرتفع کند.

رئیس جمهور اقدام رژیم صهیونیستی در تجاوز به کشورمان برغم ایجاد مشکلات و شهادت جمعی از فرماندهان ، دانشمندان و مردم عزیز کشورمان افزود: اکنون زمان کنار گذاشتن اختلافات و فعال‌سازی ظرفیت‌های عظیم مردمی است. ملت ایران بارها نشان داده‌اند که برای حفظ آب و خاک این سرزمین از هیچ تلاشی فروگذار نخواهند کرد.

پزشکیان در بخش دیگری از سخنان خود، با اشاره به حمله شب گذشته آمریکا به برخی تأسیسات هسته‌ای کشور، این اقدام را شدیداً محکوم و تصریح کرد: این تجاوز نشان داد که آمریکا، عامل اصلی اقدامات خصمانه رژیم صهیونیستی علیه جمهوری اسلامی ایران است. اگرچه ابتدا تلاش داشتند نقش خود را کتمان کنند، اما پس از پاسخ قاطع و بازدارنده نیروهای مسلح کشورمان و مشاهده ناتوانی آشکار رژیم صهیونیستی، ناگزیر خود به میدان آمدند.

رئیس جمهور تأکید کرد: حملات مقتدرانه صبح امروز نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران به سرزمین‌های اشغالی، در حقیقت پاسخی به سیاست‌های تجاوزکارانه آمریکاست؛ چراکه اساساً رژیم صهیونیستی در اندازه و موقعیتی نیست که به‌تنهایی توان و جرأت تعرض به جمهوری اسلامی ایران را داشته باشد.

پزشکیان با تأمل بر ابعاد سیاسی و حقوقی این تحولات، اظهار داشت: رخدادهای اخیر نشان داد که مفاهیمی همچون دموکراسی، حقوق بشر و قوانین بین‌المللی در جهان امروز تا چه اندازه تهی از معنا هستند. در چنین جهانی، تنها راه صیانت از استقلال، عزت و امنیت کشور، برخورداری از قدرت واقعی است. نخستین و مهم‌ترین منبع این قدرت، وحدت و انسجام داخلی است و در مرحله بعد، حمایت همه‌جانبه از نخبگان، اندیشمندان، فعالان اقتصادی و اصناف و اقشار مختلف مردم است. دشمنان از آگاهی، وحدت و توانمندی ملت ایران واهمه دارند. اگر این سرمایه گران‌قدر را حفظ کنیم، بی‌تردید پیروز خواهیم بود.

رئیس‌جمهور همچنین بر لزوم جلب مشارکت گسترده مردم و واگذاری مسئولیت‌ها به اقشار مختلف جامعه تأکید کرد و افزود: دولت وظیفه دارد با اطمینان‌بخشی به مردم، مسیر خدمت‌رسانی بی‌وقفه را هموار سازد. هیچ مشکلی نباید ما را از انجام این رسالت بزرگ باز دارد.

در پایان، پزشکیان با اشاره به تسریع روند ترخیص کالاها از بنادر کشور، بر لزوم نظارت دقیق و مستمر از سوی وزارت کشور، وزارت امور اقتصادی و دارایی و وزارت جهاد کشاورزی تأکید کرد و گفت: مقصد و محل نگهداری کالاها باید به‌صورت شفاف مشخص باشد و استانداران نیز باید در جریان این امور قرار گیرند تا از هرگونه اختلال در نظام توزیع جلوگیری شود.

منبع:ایرنا

 

ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

رئیس هیئت مدیره بانک اقتصادنوین: همه ما باید به اندازه سهم خود، در قبال تحقق برنامه‌های بانک مسئولیت پذیر باشیم

ماجرای کلاهبرداری «سایت‌های پورن» از مردان میانسال چیست؟

با این ۶ نقص بزرگ جنگنده F-35 آشنا شوید!

کدام رشته‌های دانشگاهی پولسازترند؟ 

وجود سرب در بنزین با نسلهای آینده چه می‌کند؟

پول‌دارترین مرد ایرانی در دهه ۳۰ که شرق و غرب او را می‌شناختند، چطور زندگی می‌کرد؟

کشف ۵ برابری ماینرهای غیرمجاز در سال جاری

لاریجانی: آمریکایی‌ها پای میز مذاکره نمی‌آیند

حمایت بی قید و شرط از اسراییل، آمریکا و اروپا را خسته کرده؟!

پس از شایعات اخیر؛ «ترامپ» امشب سخنرانی می‌کند

لاریجانی: راه مذاکره با آمریکا بسته نیست، اما آنها با طرح مسائلی عملاً مسیر مذاکره را منتفی می‌کنند

فلاحت‌پیشه: گروه‌های افراطی با شعارهای تند بن‌بست‌ها را به سیاست خارجی کشور تحمیل کردند | کشور نباید دچار جنگ می‌‌شد

سخنگوی دولت درباره شرط ۳ کشور اروپایی برای تمدید مکانیسم ماشه: ما مطابق با منافع ملی‌مان هر کاری را که کلیت نظام به جمع‌بندی برسد، انجام خواهیم داد

توضیح وزارت ارشاد درباره کنسرت‌های رایگان میدان آزادی

پیشنهاد سردبیر
زندگی