چهارشنبه ۱۲ شهريور ۱۴۰۴ 03 September 2025
دوشنبه ۰۲ تير ۱۴۰۴ - ۱۰:۱۷
کد خبر: ۹۵۹۵۴

فرمانده کل ارتش: برای پیروزی می‎‌جنگیم

فرمانده کل ارتش: برای پیروزی می‎‌جنگیم
فرمانده کل ارتش جمهوری اسلامی ایران با بیان این که « ما شهادت را فیضی بزرگ می‌دانیم، اما الان برای پیروزی می‌جنگیم» گفت که ان‌شاءالله نصرت الهی شامل حالمان شده و پیروزی حاصل خواهد شد و این وعده قطعی خداوند متعال است.

 سرلشکر امیر حاتمی در ارتباط تصویری از قرارگاه مرکزی ذوالفقار با فرماندهان عالی‌رتبه ارتش مستقر در مناطق مختلف با خداقوت به فرماندهان و رزمندگان ارتش و قدردانی از تلاش‌های‌شان و گرامی‌داشت یاد شهدا و آرزوی سلامتی برای مجروحان اظهار کرد: ماموریت‌های موفق شما در این مدت موجب شد دشمن درباره کارهای خودش احساس موفقیت نداشته باشد به‌طوری که امروز مجبور شد سراغ مسئول اصلی این جنایات برود و او را مستقیماً وارد درگیری با جمهوری اسلامی ایران کند. ما در طول تاریخ انقلاب اسلامی و حتی پیش از انقلاب اسلامی، بارها شاهد جنایت از طرف آمریکایی‌ها بوده‌ایم و این موضوع جدیدی نیست. در سال ۱۳۵۷ و در طول دوران دفاع مقدس به‌ویژه اواخر آن دوران، مکررا شاهد ارتکاب جنایات توسط آمریکایی‌ها بودیم. آنها هربار که دست به جنایات زدند، پاسخ قاطعانه دریافت کردند و این بار هم به همین ترتیب خواهد بود.

وی با اشاره پایبندی همیشگی ارتش به شعار «ارتش فدای ملت» یادآوری کرد: کار بزرگ مردم در روز جمعه و حضورشان در صحنه، مسئولیت ما را دوچندان کرد. ما سپاسگزار و قدردان این ملت بزرگ و بصیر هستیم و خالصانه و صادقانه محضر شریف همه ملت ایران عرض می‌کنم که ما امروز به شعار خود پایبندتر از گذشته‌ایم و از استقلال و تمامیت ارضی کشور و نظام مقدس جمهوری اسلامی که بزرگترین حامی استقلال و تمامیت ارضی کشور است، با تمام قوا، دفاع خواهیم کرد.

وی با بیان این‌که «ما برای پیروزی خواهیم جنگید»، گفت: ما شهادت را فیضی بزرگ می‌دانیم، اما الان برای پیروزی می‌جنگیم. از فرماندهان و آحاد رزمندگان عزیز می‌خواهم با خلاقیت، ابتکار، قدرت و عقلانیت، طرح‌های ابلاغی قرارگاه مرکزی حضرت خاتم‌الانبیاء (ص) و قرارگاه عملیاتی ذوالفقار ارتش جمهوری اسلامی ایران را اجرایی کنند و مطمئن باشند که موجب افتخار ملت ایران و فرماندهی معظم کل قوا هستند و ان‌شاءالله نصرت الهی شامل حالمان شده و پیروزی حاصل خواهد شد و این وعده قطعی خداوند متعال است.

 

ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

رئیس هیئت مدیره بانک اقتصادنوین: همه ما باید به اندازه سهم خود، در قبال تحقق برنامه‌های بانک مسئولیت پذیر باشیم

ماجرای کلاهبرداری «سایت‌های پورن» از مردان میانسال چیست؟

با این ۶ نقص بزرگ جنگنده F-35 آشنا شوید!

کدام رشته‌های دانشگاهی پولسازترند؟ 

وجود سرب در بنزین با نسلهای آینده چه می‌کند؟

پول‌دارترین مرد ایرانی در دهه ۳۰ که شرق و غرب او را می‌شناختند، چطور زندگی می‌کرد؟

کشف ۵ برابری ماینرهای غیرمجاز در سال جاری

لاریجانی: آمریکایی‌ها پای میز مذاکره نمی‌آیند

حمایت بی قید و شرط از اسراییل، آمریکا و اروپا را خسته کرده؟!

پس از شایعات اخیر؛ «ترامپ» امشب سخنرانی می‌کند

لاریجانی: راه مذاکره با آمریکا بسته نیست، اما آنها با طرح مسائلی عملاً مسیر مذاکره را منتفی می‌کنند

فلاحت‌پیشه: گروه‌های افراطی با شعارهای تند بن‌بست‌ها را به سیاست خارجی کشور تحمیل کردند | کشور نباید دچار جنگ می‌‌شد

سخنگوی دولت درباره شرط ۳ کشور اروپایی برای تمدید مکانیسم ماشه: ما مطابق با منافع ملی‌مان هر کاری را که کلیت نظام به جمع‌بندی برسد، انجام خواهیم داد

توضیح وزارت ارشاد درباره کنسرت‌های رایگان میدان آزادی

پیشنهاد سردبیر
زندگی