يکشنبه ۱۶ شهريور ۱۴۰۴ 07 September 2025
دوشنبه ۱۹ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۹:۳۱
کد خبر: ۹۶۰۱۵

خدمات جدید و به‌روز، پاسخ روشن ما به نیازهای مشتریان است.

مدیرعامل بانک اقتصادنوین:

خدمات جدید و به‌روز، پاسخ روشن ما به نیازهای مشتریان است.

مدیرعامل بانک اقتصادنوین در گردهمایی همکاران ستادی با تاکید بر جایگاه خوش‌نام این بانک در نظام بانکی کشور، گفت: هدف ما دستیابی به رتبه‌های برتر در تمامی شاخص‌هاست و برای تحقق این هدف، باید با سرعت و دقت، به‌ویژه در حوزه فناوری و خدمات نوین بانکی، حرکت کنیم.

 به گزارش روابط عمومی بانک اقتصاد نوین، محمدرضا حسین‌زاده با اشاره به تحولات سریع در حوزه تکنولوژی، بر ضرورت طراحی محصولات و خدمات نوآورانه و متناسب با نیاز روز مشتریان تاکید کرد و افزود: شعب بانک باید از حالت سنتی فاصله گرفته و به مراکز مشاوره مالی تبدیل شوند.

او رشد شاخص‌های عملیاتی و افزایش ارزش سهام بانک را نتیجه مصرف هدفمند منابع دانست و تصریح کرد: موفقیت‌های نسبی کافی نیست؛ ما باید به‌صورت پیوسته به سمت اهداف بزرگ‌تر حرکت کنیم.

او همچنین توجه به سرمایه انسانی را عاملی کلیدی در پیشرفت بانک دانست و گفت: آموزش‌های به‌روز، جانشین‌پروری، تفویض اختیار و فرهنگ سخت‌کوشی و نظم، از عواملی است که چابکی و پایداری سازمان را تضمین می‌کند.

محسن زرندی‌مقدم، رئیس هیئت‌مدیره بانک اقتصادنوین نیز در این گردهمایی گفت: مسیر پیشرفت در نظام بانکی از خلاقیت و نوآوری می‌گذرد.

وی با اشاره به فضای رقابتی حاکم بر صنعت بانکداری، افزود: باید از تجربیات موفق الگو بگیریم و با اشاعه دانش، همدلی و یادگیری مداوم، سازمان را به سمت عملکردی درخشان‌تر هدایت کنیم.

زرندی‌مقدم همچنین رفع گلوگاه‌های اجرایی و تقویت نقش پشتیبانی ستاد از واحدهای صف را از اقدامات مهم بانک برشمرد.

در ادامه این نشست، محمدباقر محمدزاده‌مقدم، عضو هیئت‌مدیره و معاون مالی بانک اقتصادنوین نیز با اشاره به رشد چشمگیر منابع بانک در ماه‌های اخیر، تاکید کرد: جذب منابع تنها زمانی موثر است که در کنار آن، پرداخت هدفمند تسهیلات و وصول موثر مطالبات نیز انجام شود.

او افزود: توازن میان این سه شاخص، شرط حفظ سلامت مالی بانک و پیش‌نیاز موفقیت در بازار رقابتی امروز است. گفتنی است، گردهمایی سالانه کارکنان ستادی بانک اقتصادنوین با شعار «عهدمان روشن است، همدلی تا موفقیت» در مرکز همایش‌های خلیج فارس ایران‌مال با حضور بیش از ۸۰۰ نفر از پرسنل برگزار شد. در این رویداد، علاوه بر مرور عملکرد بانک از ابتدای سال تا پایان اردیبهشت، برنامه‌های راهبردی تا پایان سال نیز تشریح شد.



خدمات جدید و به‌روز، پاسخ روشن ما به نیازهای مشتریان است.

ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

رئیس هیئت مدیره بانک اقتصادنوین: همه ما باید به اندازه سهم خود، در قبال تحقق برنامه‌های بانک مسئولیت پذیر باشیم

مدیرعامل آبفا استان تهران: با تمهیدات انجام شده از خالی شدن سد ماملو جلوگیری شد

انتقاد قالیباف از افزایش چشمگیر قیمت برخی کالاهای اساسی

کیهان: برنامه هسته‌ای کشور حتما باید به جای صراحت در فضای ابهام باقی بماند؛ هرگز نباید خیال غرب از ما راحت باشد

انتقاد روزنامه اصولگرا از برخی اظهارنظرها و مصاحبه‌های پزشکیان و عراقچی

پرونده کارگردان متجاوز به ۴ دختر نوجوان، وارد مرحله جدید شد

ما هیچ زیانی در مذاکرات اخیر نکردیم؛ این آمریکا بود که اعتبارش زیر سوال رفت

نشست هیات بلندپایه طالبان با ایران در مرز دوغارون

رایزنی وزیر خارجه عراق و کاردار سفارت آمریکا درباره مذاکرات تهران و واشنگتن

تنش میان هند و آمریکا به خمیردندان و کودکان هم رسید

بهزاد نبوی: رادیکال‌ها برای اینکه قافله عقب نیفتند، به چهره دولت چنگ می‌کشند

خیلی داریم برای اتباع غیرمجاز هزینه اقتصادی و امنیتی می‌دهیم

عراقچی: هر زمان آمریکا برای یک مذاکره بر اساس احترام متقابل آمادگی داشته باشد، مذاکرات را آغاز خواهیم کرد

«شمخانی» قصه‌ای درباره ترور خود برای ملت تعریف کرد که هیچ نسبتی با واقعیت ندارد

پیشنهاد سردبیر
زندگی