واکنش یک مقام حماس به اظهارات ترامپ درباره آتشبس غزه
«دونالد ترامپ»، رئیسجمهور آمریکا سهشنبه در پیامی در شبکه اجتماعی تروث سوشال اظهار داشت: «نمایندگان من امروز جلسه طولانی و سازندهای با اسرائیلیها در مورد غزه داشتند. اسرائیل با شروط لازم برای نهایی کردن آتشبس ۶۰ روزه موافقت کرده است و در این مدت ما با همه طرفها برای پایان دادن به جنگ همکاری خواهیم کرد.»
به گفته او، مصر و قطر پیشنهاد نهایی برای حل مناقشه را ارائه خواهند کرد. ترامپ ابراز امیدواری کرد که جنبش فلسطینی حماس این توافق را بپذیرد و در ادامه تهدید کرد «زیرا اوضاع بهتر نخواهد شد، فقط بدتر خواهد شد.»
این در حالی است که «طاهر النونو»، از رهبران حماس به خبرگزاری فرانسه گفت که این جنبش «جدی و آماده» است تا در مورد آتشبس و توافق تبادل اسرا بحث کند.
وی بر تمایل حماس برای موافقت با هر ابتکار عملی که منجر به «آتشبس دائمی و خروج کامل نیروهای اسرائیلی از نوار غزه» شود، تأکید کرد.
او در عین حال اذعان کرد که «تاکنون هیچ پیشرفتی حاصل نشده است».
در گفتوگو با هاشم اورعی رییس اتحادیه انجمنهای انرژی ایران، مطرح شد
حسین راغفر در گفتوگو با فراز مطرح کرد
- تازهها
- پربازدیدها
در گفتوگو با هاشم اورعی رییس اتحادیه انجمنهای انرژی ایران، مطرح شد
رییس کانون بازنشستگان به فراز: معوقات بازنشستگان هرچه سریعتر و یکجا پرداخت شود
گزارش تصویری اختصاصی فراز از مراسم بدرقه رهبر جانفدا
علی باقری دبیر کل حزب اطلاحطلب «عهد» در گفتگو با فراز:
مینو محرز در گفتوگو با فراز توضیح میدهد