دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ 21 July 2025
چهارشنبه ۱۸ تير ۱۴۰۴ - ۱۳:۰۶
کد خبر: ۹۷۰۲۸

پیش‌بینی وضعیت هوا تا ٥ روز آینده

پیش‌بینی وضعیت هوا تا ٥ روز آینده
رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا ضمن اشاره به نفوذ جریانات مرطوب به جنوب شرق، برای برخی مناطق وقوع رگبار پراکنده و برای بعضی نقاط دیگر تداوم گرد و خاک را پیش‌بینی کرد.

 

 صادق ضیاییان هوای پنج روز آینده را مطابق با نقشه‌های همدیدی و آینده‌نگری پیش‌بینی و اظهارکرد: طی دو روز آینده در برخی نقاط آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، اردبیل، گیلان، مازندران و غرب گلستان، افزایش ابر، رگبارهای پراکنده، گاهی با رعد و برق و وزش باد انتظار می‌رود. 

وی ادامه داد: جمعه (۲۰ تیرماه) بارش‌ها در مازندران، غرب گلستان، برخی مناطق گیلان، شرق تهران، شمال سمنان، آذربایجان شرقی و اردبیل ادامه خواهد داشت و شنبه (۲۱ تیرماه) افزایش ابر، رگبار، رعد و برق و وزش باد برای دامنه‌های شمالی البرز واقع در مازندران، شرق تهران، شمال غرب سمنان و ارتفاعات البرز مرکزی پیش‌بینی می‌شود که در روز یکشنبه (۲۲ تیرماه) در ارتفاعات البرز مرکزی ادامه خواهد داشت.

رگبار و رعد  و برق در جنوب و جنوب شرق 

به گفته وی در طول پنج روز آینده با نفوذ جریانات مرطوب به جنوب شرق، شرایط برای شکل‌گیری ابرهای همرفتی، رگبار، رعد و برق و وزش باد شدید موقتی در مناطقی از جنوب سیستان و بلوچستان، جنوب کرمان، شمال هرمزگان و جنوب شرق فارس به‌ویژه در ساعات بعدازظهر فراهم خواهد بود.

کاهش کیفیت هوا در نواحی شرقی و پنج استان دیگر

ضیاییان ادامه داد: طی پنج روز آینده در شمال شرق، شرق، جنوب شرق و استان‌های قزوین، البرز، تهران، سمنان و قم در برخی ساعات وزش باد شدید، گردوخاک، کاهش دید افقی و کیفیت هوا رخ خواهد داد.

تلاطم امواج در شمال و جنوب ایران

وی درباره اثر وضعیت جوی بر تلاطم آب‌های کشور نیز گفت: در دو روز آینده دریای خزر، تنگه هرمز و دریای عمان همچنین در روز جمعه، علاوه بر این مناطق، شرق خلیج فارس نیز مواج خواهد بود.

هوای تهران در دو روز آینده؛ کمی ابری همراه با گرد و خاک

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا درباره وضعیت جوی تهران طی دو روز آینده اظهارکرد: آسمان تهران فردا (۱۹ تیرماه) صاف تا کمی ابری گاهی وزش باد شدید و گرد و خاک با حداقل دمای ۲۱ و حداکثر دمای ۳۶ درجه سانتیگراد و طی جمعه (۲۰ تیرماه) کمی ابری تا نیمه ابری، گاهی وزش باد شدید و گرد و خاک و در ارتفاعات بارش پراکنده با حداقل دمای ۲۲ و حداکثر دمای ۳۷ درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود.

گرم‌ترین و سردترین مرکز استان طی دو روز آینده

ضیاییان در پایان گفت: طی فردا و پس فردا (۱۸ و ۱۹ تیرماه) اهواز با دمای ۴۷ درجه سانتیگراد گرم‌ترین و اردبیل با دمای ۱۰ درجه سانتیگراد سردترین مراکز استان‌ کشور خواهند بود.

صحت پیش‌بینی هواشناسی در بازه زمانی یک هفته حدود ۸۰ درصد است. 

منبع:ایسنا

ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

بازدید چند هنرمند پیشکسوت از ساختمان شیشه‌ای | پیمان جبلی: یک سند افتخار، به سایر افتخارات سازمان صداوسیما اضافه شد

قتل وکیل جوان دادگستری با تصادف عمدی در خیابان زعفرانیه

المیادین: گفت‌و‌گو‌ی ایران با نمایندگان تروئیکای اروپایی، مستقل از مذاکرات تهران و واشنگتن است

وزیر کار: اتباع خارجی در کشور، باید مالیات بدهند و بیمه تامین اجتماعی داشته باشند

ترامپ مدعی کمک به پناهندگان افغان در امارات شد

نامه عراقچی به دبیر کل سازمان ملل درباره فعال شدن مکانیسم ماشه علیه ایران

وزیر اطلاعات: در جنگ اخیر، اسناد مهمی را در اختیار نیروهای مسلح قرار دادیم

جزئیات انفجار مهیب گاز در یک ساختمان دوبلکس در رشت

ذخایر آبی سدهای تهران در پایین‌ترین وضعیت خود در «یک قرن اخیر» قرار دارد

عراقچی: زمان دیدار با اروپایی‌ها تنظیم می‌شود؛ دست ما در این ملاقات پُر خواهد بود

گام خطرناک مجلس در مورد اتباغ افغانی

باشگاه پرسپولیس: بررسی گزینه‌های مختلف برای جذب بازیکن در جریان است

نتانیاهو غذای فاسد خورد و مسموم شد!

ترامپ از مرداک و روزنامه‌اش به دلیل جنجال جنسی، شکایت کرد

پیشنهاد سردبیر
زندگی