۰۲ آبان ۱۴۰۵ ۱۶:۰۷
جمعه ۲۰ تير ۱۴۰۴ - ۱۴:۱۹
کد خبر: ۹۷۱۲۸
نظری جویباری:

مدیریت باشگاه در فصل گذشته،کاری کرد که تاکنون در استقلال سابقه نداشته

مدیریت باشگاه در فصل گذشته،کاری کرد که تاکنون در استقلال سابقه نداشته
مدیرعامل باشگاه استقلال تهران تاکید کرد که فصل گذشته مدیریت این باشگاه کاری کرده که تاکنون در آبی‌ها سابقه نداشته است.

 علی نظری جویباری با حضور در یکی از برنامه‌های تلویزیونی اظهار داشت: فشار روی بازیکنان مدیران و اعضای کادرفنی زیاد است و هواداران استقلال سال سختی را سپری کردند و مک از صمیم قلب آنها را درک می‌کنم. ما قهرمانی در جام حذفی را مدیون هلدینگ مالک باشگاه هستیم و قبل از اتمام لیگ حدود ۷۰، ۸۰ درصد مبلغ قرارداد بازیکنان را به آنها پرداخت کردیم که تاکنون سابقه نداشته است.

او افزود: ما فصل گذشته امیدی به حضور در رده های بالای جدول نداشتیم و تمرکزمان به جام حذفی بود و در راه قهرمانی همه اعضای باشگاه و هیئت مدیره به ما کمک کردند.

مدیرعامل باشگاه استقلال گفت: برای قهرمانی در جام حذفی همه مربیان استقلال نقش داشتند و من بعد از کسب قهرمانی به تک تک آنها زنگ زدم و تشکر کردم. فشار هواداری برای مذاکره و قرارداد با بازیکنان زیاد است اما نمی شود همه خواسته ها را پذیرفت. هواداران باید به ما زمان دهند و صبور باشند، می دانم حق با آنهاست ولی بازیکنی که با ۲۰ تا ۳۰ میلیارد می شود جذب کرد چرا باید ۷۰ میلیارد به او بدهم. برای برخی از بازیکنان ده ها ساعت وقت گذاشته ایم. من مدیر تازه واردی نیستم و از قدیم تاکنون ۲۰۰ بازیکن برای استقلال آورده ام.

نظری جویباری تصریح کرد: بازیکنان ایرانی بر حسب قیمت دلار رقم خود را می گویند. من دیشب تا ساعت ۲ بامداد با ساپینتو جلسه داشتم. با یک بازیکن تا ساعت ۴:۳۰ صبح جلسه داشتیم، من به دنبال حق و منافع باشگاه استقلال هستم و او هم به دنبال منافع خودش است.

او توضیح داد: ساپینتو در جلسه اول گفت که سیستم تاکتیکی من ۳-۳-۴ است.

نظری جویباری در رابطه با انتخاب میودراگ بوژوویچ به عنوان سرمربی استقلال گفت: اول باید بگویم که سهراب بختیاری‌زاده ۱۵ امتیاز از ۱۱ امتیاز برای ما به دست آورد اما چرا باید فحش بخورد. پس از آن بوژوویچ را به عنوان سرمربی انتخاب کردیم.  ما نمی خواستیم به پرسپولیس ببازیم و در دیدار دربی هم ترکیب نوازی به میدان رفت و او به صورت نمادین سرمربی بود. من با ۲۰ مربی مذاکره کرده ام و در حال حاضر هم با ۴ بازیکن مذاکره‌ کرده ایم اما به توافق نرسیده ایم. ماتزاری انسان بزرگی بود و وقتی همچین شخصی وارد ایران شود برای کشور ما خوب است. ما جلسات بسیار خوبی با او داشتیم اما از داخل کشور برای او پیام های زیادی فرستادند که ایران کشور خوبی نیست. من همراه با تاجرنیا به داخل خانه ماتزاری رفتیم و آنجا با او مذاکره کردیم و حتی اعضای کادرفنی او را هم مشخص کردیم و به توافق رسیدم اما او بعدا به ما ایمیل زد و گفت نمی توانم وارد ایران شوم. برخی از شرایط های او را ما نپذیرفتم و ما منتظر حضور او در دبی بودیم تا با او قرارداد را به امضا برسانیم و در تهران از او رونمایی کنیم.

نظری جویباری گفت: ما سال قبل هم می توانستیم ساپینتو را جذب کنیم اما به دلیل محرومیت چهار ماهه او این کار را نکردیم. مهدی تاج و مسئولان فدراسیون باید از ساپینتو قدردانی کنند که ساپینتو در چنین شرایطی وارد تهران شده و نگاهشان به او ویژه باشد. ما نامه نگاری کرده ایم و منتظر جواب هستیم تا محرومیت او کاهش یابد.

او افزود: در هیئت مدیره اختلاف نظر وجود دارد اما اینطور نیست که افراد با یکدیگر مشکل داشته باشند و هر فرد بخشی از کارهای باشگاه را زیر نظر دارد. ما زیر ساخت های خوبی را برای استقلال فراهم کرده ایم. من گفته ام استقلال قهرمانی در لیگ برتر، جام حذفی و لیگ قهرمانان آسیا ۲ را به دست آورد و چه اشکالی دارد که ما یک بار در لیگ آزادگان هم برویم و آن جام را هم به دست آوریم. (با خنده) من یک اشتباه لُپی در مراسم معارفه ساپینتو داشتم اما در فضای مجازی زیاد به آن پرداخته شد.

نظری جویباری در رابطه با وضعیت دروازه‌بان های استقلال تصریح کرد: سید حسین بازیکن بزرگی است و سال های سال برای ما زحمت کشیده است. ساپینتو تاکنون نگفته است که حسینی را نمی خواهم اما ما برای جذب چند دروازه‌بان نامه زده ایم. من انتظار دارم که حسینی و چشمی در نقل‌وانتقالات به ما کمک کنند و کمک ما باشند. شب گذشته با روزبه چشمی جلسه بسیار خوبی داشتیم و برای عقد قرارداد نزدیک شده ایم و امروز هم در تمرینات حضور یافت.

او ادامه داد: در رابطه با حسینی هم بحث پول وجود دارد، ولی ما توقعی از او داریم. من انتظار دارم که او رو به روی ما نباشد بلکه کمک حال ما باشد من می خواهم چشمی دست راست و حسینی دست چپ من باشد و امیدوارم مشکلات حل شود.

مدیرعامل باشگاه استقلال در رابطه با جذب لژیونرها گفت: من برای جذب مهدی قایدی چهار بار به دبی رفته ام اما او و محمد محبی گفته آمد حاضر به بازی کردن در ایرلن نیستند اگر هر زمان آنها راضی باشند ما حاضریم آنها را به خدمت بگیریم. پرداخت ۴ میلیون دلار برای رضایت‌نامه برای جذب بازیکنی که ۲۷، ۲۸ سال دارد منطقی نیست اما اگر بازیکنی که جوان تر باشد برای سرمایه‌گذاری ارزش دارد. اما چهار بازیکن ملی پوش امید داریم که سرمایه ما هستند و علیرضا اسدی در بخش آکادمی واقعا تلاش های زیادی نی کند. استقلال در سال های گذشته بازیکنان زیادی وارد لیگ برتر کرد.

او در رابطه با دستیاران ایرانی ساپینتو گفت: خسرو حیدری از همان ابتدا مد نظر ساپینتو بود اما ما از ساپینتو خواسته ایم که یک مربی ایرانی دیگر هم به جمع دستیاران او اضافه شود که وریا غفوری و چند مربی جوان دیگر جز گزینه های حضور در جمع دستیاران ساپینتو هستند.

نظری جویباری خاطر نشان کرد: ۴، ۵ روز پیش ساپینتو اسم چند بازیکن را به ما داد که در تلاش هستیم تا آنها را برای حضور در اردوی ترکیه آماده کنیم. ما تاکنون جلسات آنلاین زیادی با سیدورف داشته ایم و در رابطه با بازیکنان خارجی او و ساپینتو با هم هماهنگ هستند و می دانم که او و ساپینتو ۱۵، ۱۶ بار با هم جلسه بر قرار کرده اند. یک بازیکن سیدورف به ساپینتو معرفی کرده که بازیکن بسیار بزرگی است و حدود ۲۰ روز است که در حال مذاکره با او هستیم اما همسرش راهی به زندگی در ایران نیست. سیدورف به من گفته که تا ساعت یک بامداد بیدار است و هر زمان لازم باشد جلسه با او برقرار می کنیم. قرارداد با سیدورف یک دستاورد برای ما محسوب می شود و او حملات رژیم صهیونیستی را به خاک کشورمان محکوم کرد. در هر جای جهان نام باشگاه استقلال در کنار سیدورف دیده می شود.

نظری جویباری در رابطه با وضعیت سرپرستی تیم فوتبال استقلال تهران گفت: قبول دارم که ساپینتو فرد پرشوری است و باید کنترل شود. او فرد پر انرژی بوده و شور و نشاط زیادی به تیم ملحق کرده است. در رابطه با سرپرست هم ما هم خود او نفراتی را مطرح کرده ایم و در حال تصمیم گیری هستیم و باید شرایط تیم را در نظر بگیریم.

او بار دیگر در خصوص وضعیت حسینی تصریح کرد: من هیچگاه نگفته ام که حسینی را نمی خواهم اما نظر سرمربی برای ما اولویت دارد. اولین حرف ساپینتو به ما این بود که من دو دروازه‌بان در حد حسینی می‌خواهم. ممکن است حسینی گلر اول باشد و فرعباسی گلر دوم و یا بالعکس فرعباسی دروازه‌بان اول و حسینی دروازه بان دوم باید شرایطی پیش رود که در درون دروازه استقلال رقابت پیش بیاید. با گلر های خارجی هم صحبت کرده ایم و لازم باشد سه گلر خوب خواهیم داشت.

او در رابطه با انتخاب ساعده سیما به عنوان سخنگوی باشگاه استقلال گفت: ما یک حرکت جدیدی را شروع کرده ایم و مطمئن باشید انتخاب او یکی از کارهای خوب باشگاه بوده است. من خودم زیاد راغب به صحبت با رسانه ها نیستم.

او در رابطه با دلخوری جلال چراغپور مربی فصل گذشته استقلال را رابطه با عدم دریافت اتومبیل بابت پاداش قهرمانی جام حذفی گفت: من یک ماه قبل از فینال جام حذفی با بازیکنان بزرگ تیم صحبت کردم و به آنها گفتم در صورت قهرمانی به بازیکنان یک خودرو به عنوان  پاداش دهیم و این کار هلدینگ مالک باشگاه بود و قبل از شروع فصل جدید انشاالله پاداش جام حذفی به اعضای تیم داده می شود. در شرایط کنونی اولویت نقل‌وانتقالات است. مجتبی جباری استقلال را قهرمان جام حذفی کرد اما سه، چهار سال باید در استقلال می ماند و بعد سرمربی می شد و تصمیم او عجولانه بود.

نظری جویباری در رابطه با پرونده حقوقی فابیو کاریله گفت: این موضوع جنبه حقوقی دارد ما برای او قراردادی را ارسال کردیم اما امضای قرارداد صورت نگرفت و وکیل او به ما نامه زد و ما هم گفتیم که قراردادی با او نداریم و به دنبال تیم باشد. ذکر نام کاریله در پوستر معرفی ساپینتو را باید پژمان ماندگاری (روابط عمومی باشگاه استقلال) توضیح دهد و به من ربطی ندارد. کاریله قراردادی که برای او فرستاده بودیم را امضا کرد اما امضای من در آن نبود.

او گفت: باشگاه استقلال در ۱۰ سال اخیر ثبات نداشته است و ما قصد داریم میانگین سنی تیم را به ۲۴ سال بیاوریم. ما می خواهیم قهرمانی در هر سه جام داخلی را به دست آوریم و اسدی و سیدورف برنامه ریزی دقیقی روی آکادمی دارند، آینده استقلال را خواهیم ساخت و هواداران خود را درگیر فضای مجازی نکنند.

نطری جویباری در پایان خاطرنشان کرد: رابطه من با مجتبی فریدونی (عضو هیئت مدیره باشگاه استقلال) بسیار خوب است و از همه اعضای هیئت مدیره ممنونم و اگر او هم به عنوان مدیرعامل انتخاب شود هیچ مشکلی ندارم.

منبع:خبرآنلاین

 

ارسال نظر
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها
افتتاح 43 مدرسه کیمیای دانش در مسیر ایفای مسئولیت‌های اجتماعی
معماری بقا و جهش صنعتی؛ درس‌های تاریخی خروج از تله انزوای فناوری
صدور هشدار نارنجی؛ طوفان، رگبار سیل‌آسا و مواج‌شدن خزر در راه است
تأمین مالی پروژه‌های گردشگری با استفاده از ظرفیت‌های بانک شهر
تفاوت ساختاری «جنگ سرد» و «جنگ فرسایشی»
هشدار ترامپ درباره احتمال اجرای عملیات نظامی تازه علیه ایران
چگونه با متاتریدر تحلیل تکنیکال انجام دهیم؟ راهنمای معامله‌گران
خبرگزاری کره جنوبی از سفر کیم جونگ اون به چین خبر داد
محسنی‌اژه‌ای در نشست با اقتصاددانان: حل بحران‌های اقتصادی نیازمند اجماع، واقع‌بینی و آرایش جنگی است
چگونه تسلط انرژی ترامپ به غرور مفرط تبدیل شد
بهسازی یک جاده آنتنی دیگر در خوزستان / تسهیل تردد میان روستای سور مقداد و شهر امیدیه با پیگیری امیر حیات مقدم
ریزش سنگین طلا در بازار‌های جهانی؛ عقب‌نشینی هر اونس طلا به کانال ۳ هزار دلاری
جهش سه‌دلاری قیمت نفت برنت به ۱۱۶ دلار و ۷۲ سنت در پی حملات انصارالله
با تشدید بحران، فرصت برای امدادرسانی به شهر تعز در یمن رو به پایان است
وزرای خارجه اروپا و خاورمیانه بر لزوم دیپلماسی و پرهیز از حملات جدید به ایران تأکید کردند
میان‌دوره‌ای ۲۰۲۶؛ رأی‌گیری جهانی در لباس انتخابات داخلی آمریکا
سنتز عهدشکنی؛ کارنامه تاریخی واشنگتن در انهدام معاهدات بین‌المللی و پشت کردن به متحدان
از حاشیه تا ائتلاف اضطراری؛ واکاوی ساختاری جایگاه اعراب ۴۸ در سپهر سیاسی اسرائیل
از صلح پاریس تا پایان جنگ آمریکا و ویتنام؛ واکاوی یک توافق
بخش مراقبت‌های ویژه قلبی (CCU) بیمارستان نوید بندر امام استان خوزستان راه‌اندازی شد
تناقض در رفتار برجامی ترامپ | چرا واشنگتن ۱۷ ماه پس از شعارهای انتخاباتی در توافق ماند؟
دیپلماسی انجماد و تله حقوقی اسنپ‌بک؛ بازخوانی معماری صلح اوکراین در سایه تجارب یالتا و مینسک
معمای آماری در تنگه هرمز؛ چرا آرامش روی کاغذ با اضطراب بازار همخوان نیست؟
شتاب درآمدی بانک پاسارگاد ؛ رشد ۹۵ درصدی در شهریورماه
رشد ۶۰ درصدی سود خالص بانک پاسارگاد در نیمه نخست ۱۴۰۵
حمایت از واحدهای آسیب‌دیده جنگ ۴۰ روزه/ پرداخت بیش از ۷ همت تسهیلات حمایتی از سوی بانک ملی ایران
به گفته آنکارا، ترکیه، قطر، پاکستان و اندونزی توافق‌نامه همکاری دفاعی امضا کردند
کالابرگ یا کوپن؟ کدام کمک بیشتری به مردم می‌کند؟
زور افزایش درآمد به هزینه‌ها نرسید | کاهش سود زیرمجموعه پتروشیمی آبادان با وجود افزایش درآمد‌ها
رشد ۶۰ درصدی سود خالص بانک پاسارگاد در نیمه نخست ۱۴۰۵
بخش مراقبت‌های ویژه قلبی (CCU) بیمارستان نوید بندر امام استان خوزستان راه‌اندازی شد
شتاب درآمدی بانک پاسارگاد ؛ رشد ۹۵ درصدی در شهریورماه
افتتاح 43 مدرسه کیمیای دانش در مسیر ایفای مسئولیت‌های اجتماعی
حمایت از واحدهای آسیب‌دیده جنگ ۴۰ روزه/ پرداخت بیش از ۷ همت تسهیلات حمایتی از سوی بانک ملی ایران
جهش سه‌دلاری قیمت نفت برنت به ۱۱۶ دلار و ۷۲ سنت در پی حملات انصارالله
با تشدید بحران، فرصت برای امدادرسانی به شهر تعز در یمن رو به پایان است
چگونه تسلط انرژی ترامپ به غرور مفرط تبدیل شد
ریزش سنگین طلا در بازار‌های جهانی؛ عقب‌نشینی هر اونس طلا به کانال ۳ هزار دلاری
محسنی‌اژه‌ای در نشست با اقتصاددانان: حل بحران‌های اقتصادی نیازمند اجماع، واقع‌بینی و آرایش جنگی است
بهسازی یک جاده آنتنی دیگر در خوزستان / تسهیل تردد میان روستای سور مقداد و شهر امیدیه با پیگیری امیر حیات مقدم
صدور هشدار نارنجی؛ طوفان، رگبار سیل‌آسا و مواج‌شدن خزر در راه است
وزرای خارجه اروپا و خاورمیانه بر لزوم دیپلماسی و پرهیز از حملات جدید به ایران تأکید کردند
تأمین مالی پروژه‌های گردشگری با استفاده از ظرفیت‌های بانک شهر
پیشنهاد سردبیر
زندگی