۱۵ شهريور ۱۴۰۵ ۲۲:۱۴
شنبه ۲۱ تير ۱۴۰۴ - ۰۸:۵۶
کد خبر: ۹۷۱۵۱

تحریم رئیس‌جمهور این کشور توسط ترامپ

تحریم رئیس‌جمهور این کشور توسط ترامپ
وزارت امور خارجه آمریکا به دلیل آنچه «سرکوب بی‌رحمانه معترضان توسط رژیم کوبا» در چهار سال پیش خواند، برای رئیس جمهوری کوبا و دیگر مقامات ارشد این کشور محدودیت هایی در زمینه صدور روادید وضع کرد.

مارکو روبیو وزیر امور خارجه آمریکا روز جمعه به وقت محلی در بیانیه ای درباره دلایل این تحریم ها مدعی شد: «چهار سال پیش، هزاران شهروند کوبایی به‌صورت مسالمت‌آمیز به خیابان‌ها آمدند تا خواستار آینده‌ای عاری از استبداد شوند. رژیم کوبا در پاسخ، با خشونت و سرکوب گسترده برخورد کرد و هزاران نفر را به‌طور غیرقانونی بازداشت کرد؛ از جمله بیش از ۷۰۰ نفر که همچنان در زندان به‌سر می‌برند و در معرض شکنجه یا بدرفتاری قرار دارند.»

وزیر خارجه ترامپ افزود: «امروز، وزارت امور خارجه ایالات متحده گام‌هایی برای اجرای سیاست تقویت‌شده دولت ترامپ در قبال کوبا، مطابق با یادداشت ریاست‌جمهوری امنیت ملی شماره ۵ مورخ ۳۰ ژوئن ۲۰۲۵، برمی‌دارد. در همبستگی با مردم کوبا و زندانیان سیاسی این کشور، ایالات متحده برخی از مقام‌های کلیدی رژیم کوبا را به دلیل دست داشتن در نقض‌های فاحش حقوق بشر، تحت بند ۷۰۳۱(c) مورد تحریم قرار می‌دهد.»

روبیو اضافه کرد: «همچنین وزارت خارجه در حال اعمال محدودیت‌های صدور روادید برای شمار زیادی از مقامات قضایی و مسئولان زندان‌های کوباست که در بازداشت و شکنجه غیرقانونی معترضان در جریان اعتراضات ژوئیه ۲۰۲۱ نقش مستقیم یا ضمنی داشته‌اند.»

وزیر خارجه آمریکا ادامه داد: «علاوه بر این، فهرست املاک ممنوعه و فهرست محدودیت‌های کوبا به‌روزرسانی شده و شامل ۱۱ ملک وابسته به رژیم کوبا می‌شود؛ از جمله هتل ۴۲ طبقه "Torre K" (برج کی) که به‌تازگی ساخته شده است. این اقدام با هدف جلوگیری از ورود منابع مالی آمریکا به دست سرکوب‌گران فاسد این رژیم انجام شده است»

روبیو مدعی شد: «ایالات متحده همچنان قاطعانه از حقوق بشر و آزادی‌های اساسی مردم کوبا دفاع می‌کند و به‌صراحت اعلام می‌دارد که هیچ رژیم غیرمشروع و دیکتاتوری در این نیم‌کره پذیرفته نیست.»

وزیر خارجه آمریکا افزود: تحریم‌های اعمال‌شده علیه میگل دیاز-کانل برمودز، لوپز میرا، آلوارس کاساس و اعضای نزدیک خانواده آن‌ها، طبق بند ۷۰۳۱(c) قانون تخصیص بودجه وزارت امور خارجه، عملیات خارجی و برنامه‌های مرتبط برای سال مالی ۲۰۲۴ (بخش F، قانون عمومی شماره ۱۱۸-۴۷) و تمدید آن طبق قانون تخصیص موقت سال ۲۰۲۵ (بخش A، قانون عمومی شماره ۱۱۹-۴) انجام شده است. محدودیت‌های ویزایی علیه مقام‌های کوبایی نیز بر اساس بند ۲۱۲(a)(3)(C) از قانون مهاجرت و تابعیت ایالات متحده اعمال شده است.»

پیش از این،  دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا با امضای یادداشتی موضع سخت‌تری علیه کوبا اتخاذ و اقدامات دولت جو بایدن رئیس جمهور سابق ایالات متحده در قبال این جزیره را لغو کرد.

کاخ سفید  اعلام کرد که بنا بر دستورالعمل ترامپ ممنوعیت قانونی بر گردشگری ایالات متحده به کوبا وضع شده و از تحریم اقتصادی علیه این کشور حمایت شده است. هر چند سفر تفریحی آمریکایی‌ها به کوبا ممنوع شده اما سفر به این جزیره به منظور اقدامات آموزشی و انساندوستانه مجاز است.

بایدن در آخرین روزهای ریاست جمهوری خود کوبا را از فهرست کشورهای حامی مالی تروریسم خارج کرد اما ترامپ پس از آنکه در ماه ژانویه به کاخ سفید بازگشت، بار دیگر رویکرد سختگیرانه‌ای در قبال کوبا اتخاذ کرده و کوبا را به این فهرست بازگرداند.

ترامپ  تراکنش‌های مالی مستقیم و غیرمستقیم با نهادهای تحت کنترل ارتش کوبا را ممنوع کرد اما تراکنش‌هایی را که در راستای پیشبرد اهداف آمریکا یا حمایت از مردم کوبا انجام می‌شود، از این ممنوعیت مستثنی کرد.

ترامپ همچنین بر ادامه تحریم اقتصادی کوبا تاکید و با درخواست سازمان ملل و سایر نهادهای بین‌المللی برای لغو این تحریم‌ها مخالفت کرد.  برونو رودریگز وزیر خارجه کوبا در واکنش به اقدام تازه ترامپ در شبکه اجتماعی ایکس نوشت که این مساله «تهاجم و محاصره اقتصادی» علیه کوبا را تقویت کرده و «تمام مردم کوبا را مجازات کرده و مانعی اصلی در برابر توسعه ماست. این رفتاری مجرمانه است که حقوق بشر تمام ملت را نقض می‌کند.»

منبع:خبرآنلاین

 

برچسب ها:
ارسال نظر
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها
تداوم فشار‌های اقتصادی آمریکا بر ایران و چالش‌های تهران در تنگه هرمز
زمستان امسال کمبود گاز ۶۰ درصدی داریم! | ناترازی بنزین تنها با افزایش قیمت حل نمی‌شود | ده سازمان دیگر مثل «سازمان بهینه‌سازی انرژی» ایجاد شود، مسئله بدتر می‌شود که بهتر نمی‌شود! | وزارت نیرو آدرس غلط می‌دهد | ۸۰ درصد چاه‌های گازی کشور، در نیمه دوم عمر خود هستند
شاخص محیط کسب‌وکار رکورد ۸ ساله را شکست | قم، بهترین استان برای کسب و کار
تصویب قطعنامه مجمع عمومی سازمان ملل برای تغییر نقشه‌های جهانی
جنگ نفتکش‌ها میان ایران و آمریکا: این منازعه طولانی به کجا می‌انجامد؟
سلاجقه: امیدواریم مجوز میدان نفتی سهراب برگردد؛ کارشناس محیط زیست پروژه هورالعظیم، صلاحیت و سواد لازم را ندارد
جنگ ایران احتمالاً شش ماه دیگر ادامه خواهد یافت
افزایش سرمایه ۲۲.۵ درصدی «ونوین» ثبت شد
شعب بانک تجارت تا پایان شهریورماه از ساعت ۰۷:۰۰ تا ۱۳:۰۰ به مشتریان خدمت‌رسانی می‌کنند
فراخوان نخستین رویداد هنری بانک دی
۵ ربع‌سکه بهار آزادی به برندگان قرعه‌کشی سان در الکامپ رسید
پشتوانه‌ای برای روزهای پیش‌بینی‌نشده
‌سایپا از مرز تولید روزانه ۶۰۰ خودروی کامل عبور کرد/ آغاز تولید عبور مستقیم هم‌زمان با تکمیل خودروهای ناقص
اتصال حساب‌های وکالتی بانک ملی ایران به «معاملات برخط برق» در بورس انرژی
اوپک‌پلاس سیاست تولید نفت خود را در نشست یکشنبه بدون تغییر نگه می‌دارد
سرنوشت صد‌ها نفر در منطقه مرزی نابودشده چین همچنان نامشخص است
پیام مدیرعامل بانک صادرات ایران به مناسبت هفتاد وپنجمین سالروز تأسیس بانک
مدیرعامل شفادارو مطرح کرد: رشد ۴۱ درصدی تولید و افزایش سهم بازار شفادارو در سال گذشته/ افزایش سهم بازار هلدینگ پس از ۱۴ سال روند کاهشی
جهان توسط قلدران و دیکتاتور‌ها به پرتگاه رانده می‌شود، اما راهی به سوی آینده‌ای روشن‌تر وجود دارد
اولین اقدام مالی بزرگ ترامپ برای انتخابات میان‌دوره‌ای: کمپین تبلیغاتی ۱۰ میلیون دلاری برای سنای تگزاس
نیرو‌های یمنی مدعی بازپس‌گیری منطقه استراتژیک در میان تشدید درگیری‌ها با حوثی‌ها شدند
تبادل آتش میان نیرو‌های آمریکایی و ایرانی در آب‌های اطراف ایران
لاف زنی نتانیاهو درباره بمباران قطر در آستانه انتخابات
انفجار تانک سوخت در غرب ایران دست‌کم ۱۰ کشته بر جای گذاشت
ورود مهاجران کوبایی و افغانستانی اخراج‌شده از آمریکا به گویان در چارچوب سیاست‌های ترامپ
«نبرد هرمز» روز پنجاه و هشتم | گزارش درحال به روز رسانی
رونمایی بانک دی و صندوق توسعه فناوری‌های نوین از سوپر اپلیکیشن «نُوینو» در نمایشگاه اینوتکس
تأمین مالی زنجیره تولید در بانک ملی ایران ۴۰درصد افزایش یافت
اقدام مسئولانه شما در حمایت از تامین دارو، شایسته سپاس است
تدوین پیش‌نویس قطعنامه اعضای آژانس بین‌المللی انرژی اتمی برای ارجاع پرونده هسته‌ای ایران به شورای امنیت
موزه بانک صادرات ایران افتتاح شد
«آیدین» سه میلیون مدل هوش مصنوعی را در دسترس گذاشت
ظهور ایرانی با اعتمادبه‌نفس بیشتر پس از شش ماه جنگ با آمریکا
ضیا نبوی: هم کشتند، هم تصویر نجات دهنده از خودشان ساختند
آمریکا می‌خواهد بن‌بست در تنگه هرمز را مدیریت کند؛ ایران می‌خواهد آن را بشکند
آمریکا موقعیت نفتی خود در ونزوئلا را برای جلوگیری از رقیق‌سازی سهام ساختاردهی کرد
اقدام مسئولانه شما در حمایت از تامین دارو، شایسته سپاس است
فروش اعتباری؛ راهكار فولاد مباركه برای رفع بحران نقدینگی قطعه‌سازان چگونه فولاد مبارکه زنجیره خودرو را سرپا نگه داشت؟
لاف زنی نتانیاهو درباره بمباران قطر در آستانه انتخابات
اقتصادنوین دست پر از الکامپ برگشت
ورود مهاجران کوبایی و افغانستانی اخراج‌شده از آمریکا به گویان در چارچوب سیاست‌های ترامپ
تبادل آتش میان نیرو‌های آمریکایی و ایرانی در آب‌های اطراف ایران
انفجار تانک سوخت در غرب ایران دست‌کم ۱۰ کشته بر جای گذاشت
پیشنهاد سردبیر
زندگی