يکشنبه ۲۹ تير ۱۴۰۴ 20 July 2025
سه‌شنبه ۱۷ تير ۱۴۰۴ - ۲۳:۲۳
کد خبر: ۹۷۲۲۸

افتخارآفرینی ایران در عرصه جهانی. بخش ایران IEEE «برترین بخش جهانی» در سال ۲۰۲۵ شد

افتخارآفرینی ایران در عرصه جهانی.
بخش ایران IEEE «برترین بخش جهانی» در سال ۲۰۲۵ شد
بین‌المللی و عنوان پرافتخار «بخش برتر جهانی» شد. این دستاورد ارزشمند، که یکی از معتبرترین جوایز جهانی IEEE محسوب می‌شود، نشان از عملکرد برجسته و نقش مؤثر اعضای ایرانی در پیشبرد اهداف علمی، فنی و اجتماعی در سطح بین‌المللی دارد.

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات؛ این جایزه، که یکی از معتبرترین افتخارات جهانی IEEE است، به بخش‌هایی در سراسر جهان اعطا می‌شود که در زمینه‌های آموزشی، فنی، پژوهشی و اجتماعی عملکردی برجسته داشته و نقشی مؤثر در توسعه علم و فناوری ایفا کرده‌اند. دریافت این نشان جهانی از سوی ایران در روز‌هایی که کشورمان از حوادث تلخ ناشی از جنگ متأثر است، نمادی است از تاب‌آوری، توانمندی و شکوفایی استعداد‌های ایرانی در مسیر ساختن آینده‌ای روشن‌تر و علمی‌تر برای میهن.

IEEE Outstanding Section Award یکی از جوایز معتبر و برجسته انجمن IEEE است که به بخش‌های مختلف این سازمان در سراسر جهان اعطا می‌شود. این جایزه برای ارزیابی و قدردانی از بخش‌هایی است که عملکرد برجسته‌ای در حوزه‌های فنی، آموزشی، پژوهشی و اجتماعی از خود نشان داده‌اند و تأثیرات مثبتی بر رشد جامعه مهندسی و فناوری در سطح جهانی داشته‌اند. هدف این جایزه، شناخت و قدردانی از بخش‌هایی از IEEE است که در پیشبرد اهداف IEEE و ارائه خدمات مؤثر به اعضا و جامعه علمی دستاورد‌های قابل توجهی داشته‌اند. این بخش‌ها معمولاً در زمینه‌های مختلفی همچون آموزش و پرورش مهندسان و متخصصان، حمایت از پژوهش و نوآوری، ارتقاء فناوری، و توسعه برنامه‌های اجتماعی و حرفه‌ای موفق عمل کرده‌اند.

گفتنی است بخش‌هایی که برای دریافت این جایزه نامزد می‌شوند، باید از نظر کیفیت برنامه‌ها و فعالیت‌ها معیار‌های خاصی را داشته باشند، از جمله ارائه برنامه‌های آموزشی و فنی برجسته مانند برگزاری کنفرانس‌ها، سمینارها، کارگاه‌های آموزشی، و وبینار‌های تخصصی؛ پشتیبانی از پروژه‌های تحقیقاتی و نوآوری از طریق تسهیل در انجام پروژه‌های تحقیقاتی جدید، حمایت از نخبگان علمی، و برگزاری چالش‌ها و مسابقات علمی؛ توسعه و ارتقاء زیرساخت‌های اجتماعی با گسترش شبکه‌های اجتماعی و حرفه‌ای و تعامل با جوامع صنعتی و آکادمیک؛ فعالیت‌های اجتماعی و تأثیرگذاری بر جامعه از طریق انجام پروژه‌ها و ابتکاراتی که موجب گسترش علم و فناوری در سطح عمومی و ترویج فرهنگ علمی در جامعه شود؛ و مشارکت در برنامه‌های جهانی و منطقه‌ای IEEE از طریق همکاری با سایر بخش‌های IEEE در سطح جهانی و منطقه‌ای و اشتراک‌گذاری بهترین شیوه‌ها و تجربیات است.

لازم به ذکر است فرآیند انتخاب برای دریافت IEEE Outstanding Section Award، مستلزم ارائه عملکرد بخش‌ها بر اساس استاندارد‌های مشخص است که توسط هیأت داورانی متشکل از اعضای برجسته IEEE از سطح بین‌المللی، مورد ارزیابی قرار می‌گیرد. داوران عملکرد‌های مختلف بخش‌ها در زمینه‌های فنی، آموزشی، و اجتماعی را بررسی کرده و بهترین‌ها را انتخاب می‌کنند. ارزش و اهمیت این جایزه، نشان‌دهنده تلاش و عملکرد استثنایی یک بخش در ارتقاء اهداف IEEE و خدمت به اعضای آن است. این جایزه به بخش‌های برنده اعتبار جهانی می‌دهد و به عنوان یک مدال افتخار برای بخش‌هایی است که به توسعه و ترویج علم و فناوری کمک کرده‌اند. همچنین، این جایزه موجب تقویت همکاری‌های بین‌المللی و الهام‌بخشی سایر بخش‌ها می‌شود تا به استاندارد‌های بالاتری دست یابند.

دریافت این جایزه، رشد و توسعه بخش‌ها را تسریع کرده و به آنها امکان می‌دهد که برنامه‌ها و ابتکارات بیشتری را برای اعضای خود اجرا کنند و به جذب اعضای جدید و افزایش فعالیت‌های محلی و بین‌المللی کمک کند. بسیاری از بخش‌ها در سراسر جهان برای این جایزه نامزد شده‌اند و فعالیت‌های موفقی در زمینه‌هایی، چون پشتیبانی از مهندسان جوان، برگزاری کنفرانس‌های بین‌المللی، توسعه کارگاه‌های آموزشی و فنی و ایجاد جوامع علمی و فناوری انجام داده‌اند.

در کل، IEEE Outstanding Section Award یکی از بالاترین افتخاراتی است که به بخش‌های مختلف IEEE اعطا می‌شود و تأثیرات عمیقی در تقویت همکاری‌های علمی و فنی و گسترش مرز‌های دانش در سطح جهانی دارد.

ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

باشگاه پرسپولیس: بررسی گزینه‌های مختلف برای جذب بازیکن در جریان است

نتانیاهو غذای فاسد خورد و مسموم شد!

ترامپ از مرداک و روزنامه‌اش به دلیل جنجال جنسی، شکایت کرد

پزشکیان: راهکارهای رفع چالش کم‌آبی باید ریشه‌ای و جامع باشد

«همایون» در کنار مزار چهره‌های شاخص به خاک سپرده شد

دعوت پاشینیان از پزشکیان برای سفر به ارمنستان

درخواست اعاده دادرسی محکومین پرونده قتل امیرمحمدخالقی رد شد

«اهداف کریدور داوود» چیست؟

قوانین برای شرایط عادی است؛ در زمان جنگ منافع، امنیت ملی و توده‌های مردم در نظر گرفته می‌شود | هشدار عارف به محتکرین

سامانه‌های آسیب‌دیدۀ پدافند هوایی در جنگ تحمیلیِ ۱۲ روزه جایگزین شدند

توضیحات زاکانی درباره عملیات آواربرداری از اماکن آسیب‌دیده در جنگ ۱۲ روزه

درخواست نماینده قم از قوه قضائیه درباره اجرای حکم جاسوسان جنگ ۱۲ روزه

انتفاد لیبرمن از نتانیاهو: او به دنبال این است که جنگ را تا زمان انتخابات ادامه دهد

ساپینتو: استقلال وضعیت خوبی ندارد؛ بازیکنانم جذب نشدند

پیشنهاد سردبیر
زندگی