يکشنبه ۰۵ مرداد ۱۴۰۴ 27 July 2025
يکشنبه ۲۲ تير ۱۴۰۴ - ۱۴:۲۴
کد خبر: ۹۷۳۰۷

وریا غفوری در آستانه بازگشت دوباره به استقلال؟

وریا غفوری در آستانه بازگشت دوباره به استقلال؟
باشگاه استقلال به دنبال دریافت مجوز حضور وریا غفوری در کادرفنی این تیم است.

 

پس از بازگشت ریکاردو ساپینتو به نیمکت تیم استقلال، مدیران این باشگاه تصمیم گرفتند در کنار کادر پرتغالی، از حضور دو چهره محبوب و باتجربه استقلالی نیز در جمع دستیاران سرمربی بهره ببرند که یکی از این نفرات، وریا غفوری است.

 وریا غفوری، کاپیتان محبوب تیم قهرمان بدون شکست در فصل ۱۴۰۱-۱۴۰۰ از طرف ریکاردو ساپینتو و باشگاه استقلال جهت عضویت در کادرفنی آبی‌پوشان به طور رسمی دعوت به همکاری شده است.

هفته گذشته، بعد از ورود ساپینتو به ایران و برگزاری جلسه مدیران با سرمربی پرتغالی، پیوستن وریا به کادر فنی آبی‌ها قطعی شد و تنها مرحله‌ای که باقی مانده، صدور مجوز فعالیت وریا غفوری است که گویا مدیران باشگاه استقلال از ابتدای هفته جاری پیگیر صدور این مجوز هستند و به محض دریافت این مجوز، وریا به اردوی استقلال در ترکیه اضافه خواهد شد.

وریا غفوری که پیش از شروع لیگ بیست‌ودوم و با تصمیم مدیریت وقت از جمع آبی‌ها جدا شده بود، پس از یک نیم‌فصل حضور در تیم فولاد، از دنیای بازی خداحافظی کرد.

او که اخیراً در دوره‌های مربیگری شرکت کرده و مدرک رسمی مربیگری خود را اخذ کرده، اکنون در آستانه شروع فصلی جدید در فوتبال خود قرار دارد. پس از تکمیل مراحل قانونی، وریا غفوری در قامت مربی به استقلال بازمی‌گردد؛ بازگشتی که می‌تواند علاوه بر جنبه فنی، تأثیر روانی مثبتی نیز در ساختار تیمی باشگاه داشته باشد.

منبع:ورزش سه

ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

قیمت طلای جهانی؛ یکشنبه ۵ مرداد ۱۴۰۴

انتقاد رسایی از احتمال سفر معاون گروسی به تهران | قالیباف پاسخ داد

تازه‌ترین آمار از تعداد مصدومان و شهدای جنگ ۱۲ روزه

پایان حضور در اینتر؛ مقصد بعدی طارمی کی معلوم می‌شود؟

تسنیم: با تعطیلی چهارشنبه، مصرف آب تهران بیش از ۱۰ درصد کاهش یافت

ویتکاف: مذاکرات با ایران دوباره در مسیر درست خود قرار خواهد گرفت

قالیباف: استفاده نمایندگان از تلفن همراه در صحن مجلس ممنوع است

واکنش رسانه‌های آمریکایی به ادعایی علیه حماس؛ اسرائیلی‌ها دروغ می‌گویند

قالیباف: اعطای مستمر و به موقع کالابرگ الکترونیک باید ادامه یابد

موافقت مجلس با دوفوریت لایحه مقابله با انتشار محتوای خلاف واقع در فضای مجازی

اوکراین مدعی نابودی سوخو۲۷ روسیه شد

علی‌اکبر ولایتی: طرح «دالان زنگزور» به معنای محاصره زمینی ایران است | سیاست پیشگیری فعال را اجرا کردیم

روزنامه اصولگرا: درباره پرونده تخلف بیرانوند ساده برخورد نکنید

دلیل برخورد سرد کیهان با خبر درگذشت احمد توکلی چه بود؟

پیشنهاد سردبیر
زندگی