چهارشنبه ۰۱ مرداد ۱۴۰۴ 23 July 2025
چهارشنبه ۰۱ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۰:۴۶
کد خبر: ۹۸۰۱۹
«ایمن شناعه» عضو رهبری سیاسی جنبش حماس در لبنان:

وضعیت انسانی در نوار غزه ممکن است حماس را به پذیرش تضمین‌ها سوق دهد

وضعیت انسانی در نوار غزه ممکن است حماس را به پذیرش تضمین‌ها سوق دهد
یکی از رهبران حماس اظهار داشت، این جنبش بدون عقب نشینی از اصول ممکن است تضمین‌ها برای پایان جنگ را بپذیرد.

«ایمن شناعه» عضو رهبری سیاسی جنبش حماس در لبنان گفت پاسخ حماس به پیشنهاد قطر مثبت، اما این جنبش به برخی از شروط معترض بود و با توجه به اینکه نقشه‌های اسرائیل برای باز استقرار نیروها، بیانگر اشغال جزئی در سایه فقدان تضمین‌های واقعی برای پایان کامل جنگ بود، خواستار ضمانت‌هایی از سوی طرف آمریکایی و میانجیگران شد.

وی در گفت‌وگو با رادیو اسپوتنیک اظهار داشت: وضعیت انسانی در نوار غزه ممکن است حماس را به پذیرش تضمین‌ها سوق دهد، اما از اصول به ویژه در خصوص نقشه‌ها و بعد از گذشت ۶۰ روز پیشنهادی عقب‌نشینی نخواهد کرد.

شناعه اظهار داشت، نقشه‌های اصلاح شده تا حدودی قابل قبول و در دست مشورت با گروه‌های مقاومت فلسطین قرار دارد.

وی در خصوص پرونده اسرا گفت، این پرونده قابل مذاکره و شاهد نوعی انعطاف در تعامل با آن است. اما تحویل همه اسرا به طرف اسرائیلی کاملا مردود است چرا که می‌تواند زمینه را برای بازگشت تجاوزات فراهم کند.

شناعه در پاسخ به سوالی در خصوص وجود اختلافات سیاسی در داخل صفوف رهبران حماس توضیح داد که تعامل با اعتماد و مسئولیت پذیری کامل انجام می‌شود و رهبری سیاسی هماهنگ است و اختلاف در دیدگاهها امری طبیعی است، اما تصمیم نهایی در پرونده مذاکره همان تصمیم نهاد است.

منبع:ایسنا

 

ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

چرا ایران به این مرحله از بحران کم‌آبی رسیده؟

پرتره یک اصولگرای منتقد؛ مروری بر سوابق و فعالیتهای مرحوم احمد توکلی

ماجرای ناوشکن آمریکایی که قصد نزدیکی به آب‌های ایران را داشت، چه بود؟

کلاهبرداری یک دختر از خانواده‌اش به خاطر مهاجرت | پسر خلافکار هم همدست دختر جوان شد!

اظهارات عجیب نماینده مجلس: مکانیسم ماشه هم فعال شود، تحریم جدیدی اضافه نمی‌شود!

جزئیات درگیری مسلحانه مرزبانان با گروهک تروریستی در استان کردستان

رهبر حزب سیاسی «میهن‌پرستان» فرانسه: حتی یک یورو هم برای کی‌یف نفرستید!

اصلاحات زمان‌بر است؛ اما دوره ریاست‌جمهوری هم کوتاه است!

برگزاری سومین دور از مذاکرات روسیه و اوکراین در استانبول

اعلام زمان فروش بلیت پروازهای اربعین

سازمان عفو بین‌الملل: غزه در آستانه قحطی جمعی قرار دارد

آب استخرهای تهران چهارشنبه و پنجشنبه قطع می‌شود

افزایش شدید قیمت پمپ در تهران به دنبال کاهش فشار آب

واکنش دانشگاه علوم پزشکی یاسوج به ضرب‌و‌شتم یک پرستار

پیشنهاد سردبیر
زندگی