پنجشنبه ۰۲ مرداد ۱۴۰۴ 24 July 2025
چهارشنبه ۰۱ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۶:۱۶
کد خبر: ۹۸۰۷۳

برگزاری سومین دور از مذاکرات روسیه و اوکراین در استانبول

برگزاری سومین دور از مذاکرات روسیه و اوکراین در استانبول
وزیر خارجه ترکیه، رئیس سازمان اطلاعات و رئیس ستادکل ارتش این کشور در سومین دور از مذاکرات روسیه و اوکراین در استانبول شرکت خواهند کرد.

 به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک، یک منبع آگاه در وزارت امور خارجه ترکیه امروز چهارشنبه در بیانیه‌ای اعلام کرد: وزیر امور خارجه ترکیه، رئیس سازمان اطلاعات و رئیس ستادکل ارتش این کشور در مذاکرات روسیه و اوکراین شرکت خواهند کرد.

بر اساس اعلام این رسانه، مذاکرات روسیه و اوکراین تا ساعاتی دیگر در کاخ چراغان در استانبول جایی که دور پیشین مذاکرات روسیه و اوکراین برگزار شد، آغاز می‌شود.

دیمیتری پسکوف، سخنگوی کرملین اخیراً اعلام کرده بود که دور سوم مذاکرات بین روسیه و اوکراین برگزار می‌شود.

پسکوف گفت که دور سوم مذاکرات، طرفین درباره پیش‌نویس یادداشت تفاهمی که در دور قبلی با یکدیگر تبادل کرده بودند، بحث و گفتگو خواهند کرد.

دور دوم مذاکرات مستقیم بین روسیه و اوکراین اوایل ژوئن در استانبول برگزار شد.

طرفین در آن مذاکرات پیش‌نویس یادداشت تفاهم حاوی رویکرد خود در قبال جنبه‌های مختلف جنگ را تبادل کردند. مسکو و کی‌یف همچنین بر سر تبادل «تمام» اسرایی که به شدت بیمار یا زیر ۲۵ سال موافقت کردند.

منبع:مهر

 

ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

تماس تلفنی لاوروف و سرپرست وزارت خارجه طالبان برقرار شد

رقم شهریه مدارس غیرانتفاعی اعلام شد

وزیر خارجه آلمان: هیچ‌کس نمی‌تواند از ما بخواهد که اسرائیل را که توسط ایران، حوثی‌ها، حزب‌الله و حماس تهدید می‌شود، رها کنیم!

سفر سرزده پزشکیان به قم

طرح صیانت با امضای پزشکیان!

احمد توکلی؛ ذخیره طلایی نیمکت اصولگرایان

راب مالی: ترامپ اشتباه کرد | اسرائیل دوست ندارد ایران با اروپا و آمریکا تعامل داشته باشد

روزنامه اصولگرا: اپوزیسیون هم یارانه می‌گیرد؟

چرا ایران به این مرحله از بحران کم‌آبی رسیده؟

پرتره یک اصولگرای منتقد؛ مروری بر سوابق و فعالیتهای مرحوم احمد توکلی

ماجرای ناوشکن آمریکایی که قصد نزدیکی به آب‌های ایران را داشت، چه بود؟

کلاهبرداری یک دختر از خانواده‌اش به خاطر مهاجرت | پسر خلافکار هم همدست دختر جوان شد!

اظهارات عجیب نماینده مجلس: مکانیسم ماشه هم فعال شود، تحریم جدیدی اضافه نمی‌شود!

جزئیات درگیری مسلحانه مرزبانان با گروهک تروریستی در استان کردستان

پیشنهاد سردبیر
زندگی