۱۵ شهريور ۱۴۰۵ ۲۰:۲۰
يکشنبه ۰۵ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۶:۲۴
کد خبر: ۹۸۳۵۵
دیلی‌تلگراف:

استارمر می‌خواهد ترامپ را به چالش بکشد

استارمر می‌خواهد ترامپ را به چالش بکشد
بر اساس گزارش روزنامه انگلیسی، نخست وزیر این کشور قصد دارد در جریان نشست فردا (دوشنبه) خود با دونالد ترامپ در اسکاتلند از این رئیس جمهور آمریکا بخواهد تلاش‌هایش برای برقراری آتش‌بس در غزه را تشدید کند اما این درخواست او احتمالا با مخالفت ترامپ مواجه شده و یک تعارض را بین رهبران این ۲ کشور انگلیسی زبان به وجود خواهد آورد.

 

 «دونالد ترامپ»، رئیس جمهور آمریکا به اسکاتلند سفر کرده و در جریان این سفر قرار است به ۲ زمین گلف خود در آنجا سر بزند.

«کر استارمر»،‌ نخست وزیر انگلیس قرار است فردا (دوشنبه)‌ نشستی را با «دونالد ترامپ»، رئیس جمهور آمریکا در اسکاتلند داشته باشد و به نوشته «دیلی تلگراف»، نخست وزیر انگلیس می‌خواهد دونالد ترامپ را از بابت «تشدید تلاش‌ها به منظور برقرار شدن آتش پس در غزه و پایان دادن به جنگ» تحت فشار بگذارد.

این نشریه انگلیسی می‌نویسد: «درخواست نخست وزیر برای برقراری آتش‌بس در غزه در بردارنده ریسک تعارض با رئیس جمهور آمریکا که می‌گوید حماس خواستار صلح نیست، است.»

رئیس جمهور آمریکا در ضمن سفر به اسکاتلند قرار است با «اورزولا فون در لاین»، رئیس کمیسیون اروپا نیز دیدار و با او درباره روابط تجاری بین ایالات متحده و اتحادیه اروپا بحث و مذاکره کند.

همچنین به نوشته دیلی ‌تلگراف استارمر و ترامپ از سوی دیگر در مذاکرات رو در روی خود درباره چگونگی بهره‌گیری آمریکایی‌ها و بریتانیایی‌ها از توافق تجاری لندن با واشنگتن که در ماه مه منعقد شد گفتگو کرده و روی آن تمرکز کنند.

موضوع دیگر گفتگوی استارمر با ترامپ پشتیبانی از اوکراین خواهد بود.

با این حال انتظار می‌رود نخست وزیر انگلیس بحثش با ترامپ را به دلیل تلاش برای بررسی گام‌های قابل اتخاذ برای برقرار شدن «آتش‌بس فوری» در نوار غزه به مناقشه بکشاند.

نخست وزیر انگلیس همچنین بر حمایتش از اینکه ۵۰ اسیر صهیونیست باقی مانده در اسارت حماس آزاد شده و بازگردانده شوند تاکید خواهد کرد.

روز شنبه انگلیس اعلام کرد قصد دارد کودکان شدیدا بیمار را از  نوار جنگ‌زده غزه خارج کند و همچنین گفت که با اردن به روی طرحی به منظور فرو ریختن محموله‌های کمکی از هوا به روی غزه همکاری می‌کند.

استارمر روز شنبه با اعلام این تصمیمات گفت: «اسرائیل باید اجازه به ورود کمک‌ها به این سرزمین داده تا به گرسنگی رو به گسترش در غزه پایان داده شود. وضعیت در آنجا مایوس کننده است. ما با فوریت مشغول تسریع تلاش‌ها هستیم کودکانی را که نیازمند کمک‌های پزشکی حیاتی هستند از منطقه خارج کرده و برای درمان به بریتانیا منتقل کنیم.»

دیلی تلگراف در ادامه گزارش داده که کر استارمر در مذکرات روز دوشنبه‌اش با ترامپ در اسکاتلند همچنین درباره نحوه پایان دادن به جنگ روسیه و اوکراین گفتگو می‌کند؛ گفتگویی که در پی خصمانه شدن مواضع ترامپ در هفته‌های اخیر علیه ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه قرار است صورت بگیرد.

کر استارمر در مانیفست سال گذشته حزب کارگر در انتخابات سراسری قول داده بود که همچون تصمیم روزهای اخیر «امانوئل ماکرون»، رئیس جمهور فرانسه فلسطین را به عنوان کشور مستقل در ضمن حفظ موجودیت رژیم صهیونیستی به رسمیت بشناسد اما ادعا کرده که «لازم است این کار در زمان درست انجام شود.»

بی‌تمایلی استارمر در حال حاضر برای به رسمیت شناختن فلسطین به عنوان یک کشور مستقل در حالی مطرح است که برخی اعضای کابینه او از جمله معاونش، «آنجلا رینر»، از او خواسته‌اند که این کار را انجام دهد.

رژیم صهیونیستی با چنین کاری مخالف بوده و از جمله «تزیپی هاتوولی»، سفیر این رژیم در بریتانیا در مطلبی در دیلی تلگراف با هشدار درباره چنین تصمیمی ادعا کرده که «این کار در سطح پاداش دادن به تروریسم است.»

استارمر و ترامپ به رغم اختلاف‌نظرهای سیاسی خود به طرزی تعجب برانگیز روابط شخصی گرمی برقرار کرده‌اند.

رئیس جمهور آمریکا زمانی که با هواپیمای مخصوص ریاست جمهوری ایالات متحده، ایر فورس وان، در فرودگاه گلاسکو پرستویک در روز جمعه فرود آمد زبان به تعریف از نخست وزیر انگلیس باز کرده و گفت: «من از نخست وزیر شما خوشم می‌آید – او کمی لیبرال‌تر از من است همانطور که احتمالا شنیده‌اید، اما او مرد خوبی است. او یک توافق تجاری را منعقد کرد و می‌دانید که آنها ۱۲ سال مشغول کار روی این توافق بوده‌اند. او آن را به سرانجام رساند و این یک توافق خوب است. این یک توافق خوب برای بریتانیا است.»

ترامپ گفته که قرار نیست مجددا بر سر این توافق مذاکراتی صورت بگیرد اما قول داده «این توافق تجاری جشن گرفته شود.»

همزمان با سفر ترامپ به اسکاتلند تظاهراتی علیه او و این سفر در آنجا از جمله در نزدیکی کنسولگری آمریکا در ادینبرو برگزار شد اما دستگیری هیچ یک از شرکت‌کنندگان در تظاهرات ضد ترامپ از سوی پلیس گزارش نشده است.

منبع:ایسنا

ارسال نظر
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها
تداوم فشار‌های اقتصادی آمریکا بر ایران و چالش‌های تهران در تنگه هرمز
زمستان امسال کمبود گاز ۶۰ درصدی داریم! | ناترازی بنزین تنها با افزایش قیمت حل نمی‌شود | ده سازمان دیگر مثل «سازمان بهینه‌سازی انرژی» ایجاد شود، مسئله بدتر می‌شود که بهتر نمی‌شود! | وزارت نیرو آدرس غلط می‌دهد | ۸۰ درصد چاه‌های گازی کشور، در نیمه دوم عمر خود هستند
شاخص محیط کسب‌وکار رکورد ۸ ساله را شکست | قم، بهترین استان برای کسب و کار
تصویب قطعنامه مجمع عمومی سازمان ملل برای تغییر نقشه‌های جهانی
جنگ نفتکش‌ها میان ایران و آمریکا: این منازعه طولانی به کجا می‌انجامد؟
سلاجقه: امیدواریم مجوز میدان نفتی سهراب برگردد؛ کارشناس محیط زیست پروژه هورالعظیم، صلاحیت و سواد لازم را ندارد
جنگ ایران احتمالاً شش ماه دیگر ادامه خواهد یافت
افزایش سرمایه ۲۲.۵ درصدی «ونوین» ثبت شد
شعب بانک تجارت تا پایان شهریورماه از ساعت ۰۷:۰۰ تا ۱۳:۰۰ به مشتریان خدمت‌رسانی می‌کنند
فراخوان نخستین رویداد هنری بانک دی
۵ ربع‌سکه بهار آزادی به برندگان قرعه‌کشی سان در الکامپ رسید
پشتوانه‌ای برای روزهای پیش‌بینی‌نشده
‌سایپا از مرز تولید روزانه ۶۰۰ خودروی کامل عبور کرد/ آغاز تولید عبور مستقیم هم‌زمان با تکمیل خودروهای ناقص
اتصال حساب‌های وکالتی بانک ملی ایران به «معاملات برخط برق» در بورس انرژی
اوپک‌پلاس سیاست تولید نفت خود را در نشست یکشنبه بدون تغییر نگه می‌دارد
سرنوشت صد‌ها نفر در منطقه مرزی نابودشده چین همچنان نامشخص است
پیام مدیرعامل بانک صادرات ایران به مناسبت هفتاد وپنجمین سالروز تأسیس بانک
مدیرعامل شفادارو مطرح کرد: رشد ۴۱ درصدی تولید و افزایش سهم بازار شفادارو در سال گذشته/ افزایش سهم بازار هلدینگ پس از ۱۴ سال روند کاهشی
جهان توسط قلدران و دیکتاتور‌ها به پرتگاه رانده می‌شود، اما راهی به سوی آینده‌ای روشن‌تر وجود دارد
اولین اقدام مالی بزرگ ترامپ برای انتخابات میان‌دوره‌ای: کمپین تبلیغاتی ۱۰ میلیون دلاری برای سنای تگزاس
نیرو‌های یمنی مدعی بازپس‌گیری منطقه استراتژیک در میان تشدید درگیری‌ها با حوثی‌ها شدند
تبادل آتش میان نیرو‌های آمریکایی و ایرانی در آب‌های اطراف ایران
لاف زنی نتانیاهو درباره بمباران قطر در آستانه انتخابات
انفجار تانک سوخت در غرب ایران دست‌کم ۱۰ کشته بر جای گذاشت
ورود مهاجران کوبایی و افغانستانی اخراج‌شده از آمریکا به گویان در چارچوب سیاست‌های ترامپ
«نبرد هرمز» روز پنجاه و هشتم | گزارش درحال به روز رسانی
رونمایی بانک دی و صندوق توسعه فناوری‌های نوین از سوپر اپلیکیشن «نُوینو» در نمایشگاه اینوتکس
تأمین مالی زنجیره تولید در بانک ملی ایران ۴۰درصد افزایش یافت
اقدام مسئولانه شما در حمایت از تامین دارو، شایسته سپاس است
تدوین پیش‌نویس قطعنامه اعضای آژانس بین‌المللی انرژی اتمی برای ارجاع پرونده هسته‌ای ایران به شورای امنیت
موزه بانک صادرات ایران افتتاح شد
«آیدین» سه میلیون مدل هوش مصنوعی را در دسترس گذاشت
ظهور ایرانی با اعتمادبه‌نفس بیشتر پس از شش ماه جنگ با آمریکا
ضیا نبوی: هم کشتند، هم تصویر نجات دهنده از خودشان ساختند
آمریکا می‌خواهد بن‌بست در تنگه هرمز را مدیریت کند؛ ایران می‌خواهد آن را بشکند
آمریکا موقعیت نفتی خود در ونزوئلا را برای جلوگیری از رقیق‌سازی سهام ساختاردهی کرد
اقدام مسئولانه شما در حمایت از تامین دارو، شایسته سپاس است
فروش اعتباری؛ راهكار فولاد مباركه برای رفع بحران نقدینگی قطعه‌سازان چگونه فولاد مبارکه زنجیره خودرو را سرپا نگه داشت؟
لاف زنی نتانیاهو درباره بمباران قطر در آستانه انتخابات
اقتصادنوین دست پر از الکامپ برگشت
ورود مهاجران کوبایی و افغانستانی اخراج‌شده از آمریکا به گویان در چارچوب سیاست‌های ترامپ
انفجار تانک سوخت در غرب ایران دست‌کم ۱۰ کشته بر جای گذاشت
تبادل آتش میان نیرو‌های آمریکایی و ایرانی در آب‌های اطراف ایران
پیشنهاد سردبیر
زندگی