دوشنبه ۲۷ مرداد ۱۴۰۴ 18 August 2025
يکشنبه ۰۵ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۳:۲۱
کد خبر: ۹۹۲۳۶

عملیات راه‌اندازی و فرایند تزریق خوراک به پروژه ارغوان گستر ایلام آغاز شد

عملیات راه‌اندازی و فرایند تزریق خوراک به پروژه ارغوان گستر ایلام آغاز شد
پترول با صدور اطلاعیه‌ای از آغاز عملیات راه‌اندازی و فرایند تزریق خوراک (Feed-in) به مجتمع پتروشیمی ارغوان گستر ایلام که محصول آن پلی‌پروپیلن خواهد بود، خبر داد.

 به گزارش روابط‌عمومی پترول، در این اطلاعیه آمده است: بدین‌وسیله به اطلاع کلیه سهام‌داران محترم می‌رساند، با اتکال به الطاف الهی و تلاش کلیه همکاران خدوم شرکت پتروشیمی ارغوان گستر ایلام و گروه پترول و پشتیبانی مؤثر هلدینگ خلیج‌فارس، پس از اخذ کلیه مجوزهای لازم از مراجع ذی‌صلاح و اتمام فعالیت‌های اجرایی پروژه، از ابتدای ماه جاری عملیات راه‌اندازی و فرایند تزریق خوراک (Feed-in) به مجتمع ارغوان گستر ایلام آغاز شده است.
در این راستا، واحدهای عملیاتی به‌تدریج و با درنظرگرفتن کلیه ملاحظات ایمنی و فنی، در حال قرارگرفتن در مدار بهره‌برداری هستند.
بر اساس برنامه زمان‌بندی تدوین‌شده، در صورت تأمین پایدار و باکیفیت خوراک و عدم بروز چالش‌های عملیاتی، پیش‌بینی می‌شود که تولید محصولات منطبق با مشخصات فنی موردنظر تا پایان ماه جاری آغاز شود.

ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها
پیشنهاد سردبیر

در گفت وگوی محمد منظرپور با مازیار خسروی بررسی شد

پیامدهای اقتصادی بازگشت افغان‌ها

در گفت‌و‌گو با سیدهادی میرعلمی مطرح شد

سالگرد دوشنبه سیاه | قفس بورس 5 ساله شد!

یارانه سوخت هواپیما؛ چاهی بی‌انتها از جیب فقرا به کام ثروتمندان

پول بلیط‌ هواپیمای شما را ما می‌دهیم!

زندگی