يکشنبه ۲۵ آبان ۱۴۰۴ 16 November 2025
شنبه ۱۸ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۶:۱۸
کد خبر: ۹۹۲۴۶

حماس: آماده معامله فراگیر برای آزادی تمام اسرای اسرائیلی در ازای توقف جنگ هستیم

حماس: آماده معامله فراگیر برای آزادی تمام اسرای اسرائیلی در ازای توقف جنگ هستیم
نبش حماس تأکید کرد آماده معامله فراگیر برای آزادی تمام اسرای اسرائیلی در ازای توقف جنگ و عقب‌نشینی رژیم اشغالگر از غزه است.

 جنبش حماس امروز (شنبه) اعلام کرد: ما از طریق میانجی‌های مصری و قطری برای موفقیت آتش‌بس انعطاف کامل نشان دادیم. ما آماده معامله فراگیر برای آزادی تمام اسرای اسرائیلی در ازای توقف جنگ و عقب‌نشینی رژیم اشغالگر از غزه هستیم.

 طبق گزارش اسکای نیوز، جنبش حماس تأکید کرد: ما به رژیم اشغالگر هشدار می‌دهیم که اشغال شهر غزه ماجراجویی است که بهای سنگینی خواهد داشت و تفریح نخواهد بود. ملت ما و مقاومت با تسلیم و شکست مخالف هستند و طرح‌ها و توهمات بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر اسرائیل شکست خواهد خورد.

روز جمعه کابینه امنیتی رژیم صهیونیستی با انجام عملیات گسترده برای کنترل بر نوار غزه موافقت کرد.

پیش از این یک منبع آگاه به شبکه i۲۴NEWES گفت تلاش‌های مصر و قطر برای احیای معامله تبادل اسرا و ایجاد چارچوب جدید برای توافق میان حماس و رژیم صهیونیستی با حمایت تعدادی از کشورهای عربی همراه است.

بر اساس این پیشنهاد از رژیم صهیونیستی خواسته می‌شود تا از نوار غزه به طور کامل عقب‌نشینی کرده و به جنگ در ازای آزادی اسرا پایان دهد.

به گفته دو منبع عربی، طبق این طرح، غزه به واسطه یک کمیته عربی فلسطینی که تا زمان ایجاد حکومت فلسطینی جدید بر بازسازی نظارت خواهد داشت اداره می‌شود. دو نیرو از هم‌پیمانان آمریکا در خاورمیانه هم آموزش نیروهای امنیتی جدید را بر عهده خواهند گرفت. در حالی که نقش تشکیلات خودگردان فلسطین در اداره نوار غزه همچنان مبهم است.

میانجیگران از حماس می‌خواهند تا کنترل بر نوار غزه را به عنوان بخشی از توافق جدید کنار بگذارد. همچنین استفاده از سلاح برای آن ممنوع می‌شود.

هنوز بیانیه رسمی از سوی دوحه و قاهره درباره این تحولات صادر نشده است.

منبع:ایسنا

 

ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

ریزش مرگبار معدن در شمال هند؛ ۱۵ نفر زیر آوار محبوس شدند

اعزام ۲ بالگرد برای اطفای حریق جنگلهای چالوس

زمان بازی استقلال در جام حذفی تغییر کرد

ماجرای اعتراض و درگیری مسافران پرواز در بندرعباس چه بود؟

رئیس سازمان انرژی اتمی: هر روز تهدید می‌شویم که «اگر دست به اقدامی بزنید، دوباره حمله می‌کنیم» | آنچه ما تجربه کردیم برای دیگر کشورها هنوز رخ نداده

گفت‌وگوی تلفنی وزیر خارجه مصر با «عراقچی» و «گروسی» درباره پرونده هسته‌ای ایران

حمایت یوسف پزشکیان از انتصاب چهره معتمد جریان جلیلی - پایداری در دولت | رئیس سازمان بهینه‌سازی با فشار یا توصیه‌ منصوب نشده است

تامین زمین برای ساخت ۱.۷ میلیون مسکن ملی در کشور 

هزینه هر کارمند بانک ایران زمین، ماهانه ۱۴۵ میلیون تومان | پرداخت ۳۳ میلیارد تومان حق مشاوره فقط در ۶ ماه!

عراقچی: به لحاظ نیروی دفاعی قوی‌تر از قبل ۲۳ خرداد هستیم | درخواست برای مذاکره با ایران دوباره آغاز شده | اگر با مردم ایران با زبان احترام و کرامت صحبت شود، مذاکرات موفقیت‌آمیز خواهد بود

قیمت دلار، یورو و سایر ارزها؛ یکشنبه ۲۵ آبان ۱۴۰۴

وقتی جمع کثیری از دانشجویان علوم پایه رشته پزشکی را سر کلاس‌ها می‌دیدم، واقعا دلهره پیدا کردم

چمران: باید در تهران ۱۱ هزار اتوبوس داشته باشیم، اما ۲ هزار عدد داریم

معاون عراقچی: اگر روزی مذاکره‌ای با آمریکا اتفاق بیفتد، قطعاً یک «مذاکره مسلح» است

پیشنهاد سردبیر
زندگی