چهارشنبه ۱۶ مهر ۱۴۰۴ 08 October 2025
چهارشنبه ۲۲ مرداد ۱۴۰۴ - ۰۹:۴۵
کد خبر: ۹۹۵۵۰

قیمت طلای جهانی؛ چهارشنبه ۲۲ مرداد ۱۴۰۴

قیمت طلای جهانی؛ چهارشنبه ۲۲ مرداد ۱۴۰۴
قیمت هر اونس طلا امروز با ۰.۰۶ درصد افزایش به ۳۳۵۰ دلار و ۲۵ سنت رسید.

به گزارش فراز؛ براساس گزارش رویترز،  قیمت طلا در معاملات روز چهارشنبه افزایش یافته است. ضعف دلار پس‌از انتشار اطلاعات تورم آمریکا و احتمال کاهش نرخ بهره در ماه سپتامبر از قیمت طلا حمایت کرد. سرمایه‌گذاران درحال‌حاضر بر دیدار رؤسای جمهور آمریکا و روسیه در روز جمعه درمورد جنگ اوکراین تمرکز کرده‌اند.

قیمت هر اونس طلا امروز با ۰.۰۶ درصد افزایش به ۳۳۵۰ دلار و ۲۵ سنت رسید. قیمت معاملات آتی طلا در بازار کامکس نیویورک هم با یک افزایش ۰.۰۲ درصدی به ۳۳۹۹ دلار و ۶۰ سنت رسیده است.

تحلیلگران عقیده دارند اگر اجلاس آلاسکا نتیجه قابل‌توجهی نداشته باشد و جنگ در اوکراین ادامه یابد،  قیمت طلا یک‌بار دیگر تا ۳۴۰۰ دلار پایین می‌آید.

اطلاعات اقتصادی آمریکا که در روز سه‌شنبه منتشر شد نشان داد شاخص قیمت مصرف‌کننده در این کشور ۰.۰۲ درصد در ماه ژوئیه افزایش داشته است. این رقم در ماه ژوئن برابر با ۰.۳ درصد بود. تورم سالیانه در آمریکا ۲.۷ درصد گزارش شده‌است.

شاخص دلار پایین آمده و خرید طلا را برای دارندگان سایر ارزهای دنیا ارزان‌تر کرده‌است.
بازارها ۹۰ درصد احتمال می‌دهند فدرال رزرو آمریکا نرخ بهره را در ماه سپتامبر پایین بیاورد و یک کاهش دیگر هم تا پایان سال جاری میلادی داشته باشد. فضای نرخ پایین بهره به نفع طلا به‌عنوان یک سرمایه غیر سودده است.

سرمایه‌گذاران منتظر اطلاعات اقتصادی بیشتری هستند که قرار است در این هفته منتشر شود، از جمله شاخص قیمت تولیدکننده، نرخ بیکاری و همچنین خرده‌فروشی.

در میان سایر فلزات گران‌بها، قیمت نقره با ۰.۵۲ درصد افزایش به ۳۸ دلار و ۲۰ سنت رسید و پلاتین با یک کاهش ۰.۲۳ درصدی ۱۳۳۹ دلار و ۶۵ سنت معامله می‌شود.

 

ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

پرتره مرموز و مبهم ولادیمیر پوتین | از زندگی با موش‌ها تا جاسوسی در آلمان شرقی +تصاویر

ظریف: ما در دو گذشته زندانی هستیم؛ در این دو زندان یا در خیال زندگی می کنیم یا ناامیدی | می‌شود هم آمریکا را شکست داد و هم در داخل آمریکا کار کرد؛ به شرطی که خودمان را باور کنیم | ما همه چیز را باور داریم غیر از دیپلماسی را

مشاور سیاسی پزشکیان: برجام بدون تردید یکی از پیوندهای مهم ایران با ساختارهای نظام بین‌الملل بود

حماس: ذهنیت سران تل‌آویو، فاشیستی است

حماس از تبادل فهرست اسرا خبر داد | در شرم‌الشیخ چه می‌گذرد؟

مقام روس: تامین موشک «تام‌هاوک» برای اوکراین را با آمریکا تلافی می‌کنیم

بارورسازی ابرها در حوضه دریاچه ارومیه در اولویت اجرا قرار گرفت

۵۰۰۰ تا ۶۰۰۰ معلول جسمی نمی‌توانند وارد مدارس عادی شوند

ریابکوف: آمریکا آزمایش هسته‌ای انجام دهد، مسکو هم اقدام می‌کند

ویدیو؛ سیگار کشیدن پیرمرد ۹۶ساله‌ ایرانی در اتاق عمل؛ «شاید این آخرین بار باشد»

نایب رئیس مجلس: طرح‌های ملی، ۲۹ سال زمان می‌برد تا تکمیل شوند

ویدیو؛ پیرمرد دوره‌گرد لاهیجانی، استاد زبان انگلیسی است!

زمان اعلام نتایج نهایی کنکور مشخص شد

طعنه سخنگوی دولت به نمایندگان مجلس درباره اعلام وصول استیضاح ۴ وزیر

پیشنهاد سردبیر
زندگی