پنجشنبه ۲۳ مرداد ۱۴۰۴ 14 August 2025
چهارشنبه ۲۲ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۱:۱۱
کد خبر: ۹۹۵۵۸

تهدید دانشگاه آمریکایی توسط وزارت دادگستری دولت ترامپ

تهدید دانشگاه آمریکایی توسط وزارت دادگستری دولت ترامپ
وزارت دادگستری آمریکا به تازگی مدعی شده که دانشگاه جورج واشینگتن قانون را در مورد دانشجویان و اساتید یهودی نقض کرده است.

به نقل از گاردین، دانشگاه جورج واشینگتن آخرین موسسه آموزشی است که توسط دولت ترامپ به دلیل اعتراضات ۲۰۲۴ طرفدار فلسطین در دانشگاه هدف قرار گرفته است.

دولت دونالد ترامپ اعلام کرده که تشخیص داده دانشگاه جورج واشینگتن (GWU) قانون حقوق مدنی فدرال را نقض کرده است و این دانشگاه را به جدیدترین موسسه آموزش عالی تبدیل کرده که توسط کاخ سفید به دلیل اعتراضات بهار گذشته در دانشگاه علیه حملات نظامی رژیم صهیونیستی به غزه هدف قرار گرفته است.

وزارت دادگستری به رهبری ترامپ روز گذشته در بیانیه‌ای، این دانشگاه مستقر در واشینگتن دی سی را به عدم انجام «اقدام معنادار» برای مبارزه با یهودستیزی در جریان تظاهرات دانشجویی در آنجا متهم کرد.

بیانیه‌ای که شانون مک‌کلندون، سخنگوی GWU، روز سه‌شنبه در اختیار گاردین قرار داد، به این شرح است: «این دانشگاه یهودستیزی را محکوم می‌کند، پدیده‌ای که مطلقاً جایی در دانشگاه‌های ما یا در یک جامعه مدنی و انسانی ندارد.»

در بیانیه مک‌کلندون آمده است: «علاوه بر این، اقدامات ما به وضوح تعهد ما را به مقابله با اقدامات یهودستیزانه و ترویج یک محیط دانشگاهی فراگیر با حفظ محیطی امن، محترمانه و پاسخگو نشان می‌دهد. ما طبق سیاست دانشگاه و قانون، اقدامات مناسبی را برای پاسخگو نگه داشتن افراد یا سازمان‌ها انجام داده‌ایم و رفتاری را که جامعه ما را تهدید می‌کند یا گفتگوی معنادار را تضعیف می‌کند، تحمل نمی‌کنیم.»

از طرفی، بیانیه‌ای از وزارت دادگستری آمریکا ادعا کرد که تحقیقات نشان داده است که دانشگاه جورج واشینگتن «عمدا نسبت به محیط آموزشی خصمانه برای دانشجویان و اساتید یهودی، آمریکایی-اسرائیلی و اسرائیلی» در جریان اعتراضات دانشگاه در طرفداری از فلسطین در آوریل و مه ۲۰۲۴ بی‌تفاوت بوده است.

وزارت دادگستری در نامه‌ای به رئیس دانشگاه GWU ادعا کرد که «موارد متعددی از آزار و اذیت، سوءاستفاده، ارعاب و حمله معترضان به دانشجویان یهودی» را مشاهده کرده است - و اینکه دانشگاه «عمدا نسبت به شکایات دریافتی، سوءرفتار رخ داده و آسیب‌هایی که دانشجویان و اساتید آن متحمل شده‌اند بی‌تفاوت بوده است» که نقض ماده‌ای از قانون حقوق مدنی ایالات متحده است که برنامه‌هایی را که کمک‌های فدرال دریافت می‌کنند از تبعیض بر اساس نژاد، رنگ یا ملیت منع می‌کند.

وزارت دادگستری ادعا کرد که به GWU «فرصتی برای حل این موضوع از طریق یک توافق‌نامه حل و فصل داوطلبانه» داده است تا «رفع فوری این مسائل و اصلاحات مرتبط برای جلوگیری از تکرار تبعیض، آزار و اذیت و سوءاستفاده را تضمین کند».

نامه دولت تا ۲۲ آگوست به دانشگاه فرصت داده است تا آنها نشان دهمد که آیا GWU به چنین گفتگویی علاقه‌ای دارند یا خیر.

در بیانیه مک‌کلندون آمده است که GWU روز سه‌شنبه در حال بررسی نامه دولت است تا «به موقع پاسخ دهد».

اما در بیانیه مک‌کلندون به این نکته اشاره شده است که: «ما با اعضای یهودی دانشگاه و همچنین سازمان‌های جامعه یهودی، مقامات شهری و فدرال برای محافظت از جامعه [دانشگاهی] در برابر یهودستیزی با جدیت همکاری کرده‌ایم و همچنان متعهد به همکاری با آنها هستیم تا اطمینان حاصل کنیم که هر دانشجو حق دارد بدون ترس از آزار و اذیت یا سوءاستفاده، از فرصت‌های آموزشی برابر برخوردار باشد.»

منبع:ایسنا

ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها
پیشنهاد سردبیر

در گفت وگوی محمد منظرپور با مازیار خسروی بررسی شد

پیامدهای اقتصادی بازگشت افغان‌ها

در گفت‌و‌گو با سیدهادی میرعلمی مطرح شد

سالگرد دوشنبه سیاه | قفس بورس 5 ساله شد!

یارانه سوخت هواپیما؛ چاهی بی‌انتها از جیب فقرا به کام ثروتمندان

پول بلیط‌ هواپیمای شما را ما می‌دهیم!

زندگی