يکشنبه ۲۶ مرداد ۱۴۰۴ 17 August 2025
شنبه ۲۵ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۵:۱۰
کد خبر: ۹۹۷۰۲

شاخص بازار بورس؛ شنبه ۲۵ مرداد ۱۴۰۴

شاخص بازار بورس؛ شنبه ۲۵ مرداد ۱۴۰۴
بازار سرمایه در روزی که وضعیت نسبتا متعادلی را سپری کرد، با افت خرید و فروش مواجه شد و نهایتا پس از یک روز پرنوسان، شاخص کل با کاهش ۱۴ هزار واحد به رقم دو میلیون و ۴۵۲ هزار واحد رسید.

امروز (شنبه) شاخص کل بورس اوراق بهادار تهران ۱۴ هزار و ۶۶۹ واحد افت کرد و به رقم دو میلیون و ۴۵۲ هزار و ۳۱۰ واحد رسید. چهارشنبه هفته قبل نیز این بازار ۴۳ هزار واحد کاهش پیدا کرده بود. بورس از ۲۸ تیر روند کاهشی داشته و طی این مدت از کانال ۲.۸ میلیون واحد به ۲.۴ میلیون واحد رسیده است.

در اولین روز کاری هفته شاخص هم‌وزن نیز ۲۸۵۹ واحد کاهش داشت و در عدد ۷۵۹ هزار و ۴۹۸ واحد ایستاد.

امروز تعداد سهام مثبت بورس ۱۰۲ عدد و سهام منفی ۲۳۱ عدد بود. تعداد خریداران به کمتر از ۱۰ هزار نفر رسید که تقریبا یک  چهارم روزهای معمولی بازار بود. اما فشار فروش نیز چندان بالا نبود و در دقایق پایانی برخی نمادها از منفی به مثبت سوق پیدا کردند. به طور کلی بازار ۰.۵۹ درصد کاهش داشت.

همچنین ۳۵۳ هزار فقره معامله به ارزش حدود ۹۳۵۲ میلیارد تومان در بازار سهام انجام شد.

فولاد، نوری و تاپیکو بیشترین تاثیر منفی را بر شاخص بورس داشتند. از نمادهای پرتراکنش نیز می‌توان به وبملت، خساپا و وتجارت اشاره کرد.

شاخص فرابورس ایران هم امروز کاهش ۱۰۰ واحد را تجربه کرد و به ۲۳ هزار و ۵۳  واحد رسید. تعداد معاملات امروز فرابورس ۱۶۳ هزار فقره و ارزش آن ۹۶۸۸ میلیارد تومان بود؛ در حالی که معاملات فرابورس در برخی روزها تا 700 هزار میلیارد تومان نیز می‌رسد.

آریا، کگهر و آریان بیشترین تاثیر منفی را بر شاخص فرابورس داشتند. فزر، رپویا و نان نیز از نمادهای پرتراکنش فرابورس بودند.

عمده کارشناسان معتقدند، بازار سرمایه به لحاظ بنیادی شرایط مطلوبی دارد، اما متغیرهای سیاسی، کمبود نقدینگی، عدم اعتماد سهامداران و فعالیت نوسان‌گیری تاکنون باعث شده تا بازار نتواند آن‌طور که باید و شاید رشد کند. با این حال، بورس تا قبل از ریزش‌های اخیر رکوردشکنی کرده و تا کانال ۳.۲ میلیون واحد رشد کرده بود.

منبع:ایسنا

ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

باستان‌شناسان در این نقطه از ایران به دنبال چه هستند؟

کارنامه کنکوری‌ها دفیقا کی منتشر می‌شود؟

هزینه ۱۴ میلیارد دلاری آلودگی هوا در سال ۱۴۰۳ !

پشت پرده قتل دلخراش ایلیا، کودک ۱۰ساله رشتی

نام جعلی محمدرضا پهلوی در ایالات متحده چه بود؟

بازگشت یک کتاب به کتابخانه پس از ۸۲ سال!

کشف مقبره شوالیه قرون وسطایی زیر یک بستنی‌ فروشی!

پوتین همچنان به وقت‌کشی در مذاکرات ادامه می‌دهد

الاعرجی: عراق سیاست‌های خود را بر اساس منافع ملی ترسیم می‌کند

زلنسکی پس از گفت‌وگو با ترامپ: باید به صلح واقعی و پایدار دست یافت؛ نه صرفاً یک توقف موقت در خلال حملات روسیه

ITC هافبک جدید پرسپولیس صادر شد

 کاهش ۱۶درصدی فوتی‌ها در طرح ترافیکی اربعین۱۴۰۴

عراقچی: آینده روابط ایران-ارمنستان بسیار روشن است | مرزهای مشترک ما یک واقعیت جغرافیایی نیست، بلکه پلی برای همکاری در حوزه انرژی، حمل‌ونقل، روابط انسانی و امنیت منطقه‌ای است

محور نامه پوتین به رهبر کره شمالی چه بود؟

پیشنهاد سردبیر

در گفت وگوی محمد منظرپور با مازیار خسروی بررسی شد

پیامدهای اقتصادی بازگشت افغان‌ها

در گفت‌و‌گو با سیدهادی میرعلمی مطرح شد

سالگرد دوشنبه سیاه | قفس بورس 5 ساله شد!

یارانه سوخت هواپیما؛ چاهی بی‌انتها از جیب فقرا به کام ثروتمندان

پول بلیط‌ هواپیمای شما را ما می‌دهیم!

زندگی