شنبه ۲۲ شهريور ۱۴۰۴ 13 September 2025
شنبه ۲۲ شهريور ۱۴۰۴ - ۱۵:۲۷
کد خبر: ۱۰۱۷۴۶

آخرین مهلت استعفای داوطلبان شرکت در انتخابات شوراها اعلام شد

آخرین مهلت استعفای داوطلبان شرکت در انتخابات شوراها اعلام شد
رئیس ستاد انتخابات وزارت کشور، تاکید کرد: بر اساس قانون انتخابات جدید از تاریخ ۲۱ تا ۲۷ مهر ماه، مهلت استعفای دواطلبان شرکت در انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا پیش بینی شده است.

علی زینی وند در گفت وگویی تلویزیونی با اشاره به جزئیات برگزاری هفتمین دوره انتخابات  شوراهای اسلامی شهر و روستا، بیان کرد: انتخابات هفتمین دوره  شوراهای اسلامی شهر و روستا در ۱۱ اردیبهشت ماه سال ۱۴۰۵ برگزار خواهد شد. فرآیند انتخابات آغاز شده است. ستاد انتخابات در وزارت کشور مستقر شده است و کارهای اجرایی کلید خورده است. اولین مرحله اجرایی انتخابات را با  آموزش مسئولان مستقیم انتخابات استان ها  در جوار بارگاه ملکوتی علی بن موسی الرضا (ع) برگزار کردیم.

وی اظهار کرد: اولین اطلاعیه ستاد انتخابات  کشور در آنجا منتشر شد. همانگونه که می دانید قانون جدید انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا تغییراتی داشته استم. از جمله این تغییران استعفای کسانی است که داوطلب نمایندگی در  شوراهای اسلامی شهر و روستا هستند، سه ماه قبل از روز ثبت نام باید استعفا دهند. قبلا روز ثبت نام استعفا می‌دادند. بر اساس قانون جدید در اطلاعیه‌ای که صادر کردیم، لازم است کسانی که نمانیدگی و عضویت در شوراها را دارند از تاریخ ۱۴۰۴/۷/۲۱ تا ۱۴۰۴/۷/۲۷ استعفای خود را تقدیم کنند. چوم مبنای استعفا روز ثبت نام است، بنابراین ما توصیه می کنیم همان روز ۲۱ را مبنا قرار دهند. اگرچه  ۲۷ مهر آخرین مهلت برای استعفا است.

رئیس ستاد انتخابات وزارت کشور، تصریح کرد: مورد بعدی که تغییر ایجاد شده است، ثبت نام الکترونیک داوطلبان است. فرم ثبت نام در حال طراحی است در روزهای آینده منتشر می شود. داوطلبان باید مراجعه کرده و آمادگی لازم را برای ثبت نام الکترونیک داشته باشند.

منبع:ایسنا

 

ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

رئیس هیئت مدیره بانک اقتصادنوین: همه ما باید به اندازه سهم خود، در قبال تحقق برنامه‌های بانک مسئولیت پذیر باشیم

سه آزادکار ایرانی راهی نیمه نهایی مسابقات جهانی کشتی در زاگرب شدند

ماه‌گرفتگی به زلزله‌های بزرگ منجر می‌شود؟

برای این افراد خدمات بانکی انجام نمی‌شود

آیا اعراب علیه اسرائیل متحد می‌شوند؟

حمله اسرائیل به قطر؛ فرصتی برای ایران / معادلات منطقه دستخوش تغییرات جدی خواهد شد

حمله اسرائیل به قطر، به نفع ایران تمام شد | اسرائیل ثابت کرد که تهدیدی مستقیم برای امنیت کشورهای خلیج فارس است | این حمله اعتماد این کشورها به تضمین امنیتی آمریکا را تضعیف می‌کند

پسرم در ایام جنگ،‌ یک روز هم از پادگان غیبت نکرد | ما خودمان را از هر ایرانی، ایرانی‌تر می‌دانیم

دستگیری سارق خشن موبایل‌قاپ در اتوبان صدر

مرگ دختر ۳ ساله به علت سقوط در چاه آب منزل

آخرین مهلت استعفای داوطلبان شرکت در انتخابات شوراها اعلام شد

شروط ترامپ برای تحریم مضاعف روسیه چیست؟

ویدیو؛ لحظاتی از کنسرت شب گذشته مرحوم امید جهان، پیش از سکته قلبی

رئیس کانون عالی انجمن‌های صنفی کارگران: سطح واقعی دستمزد نسبت به هزینه‌های زندگی کاهش پیدا کرده

پیشنهاد سردبیر
زندگی