۱۵ شهريور ۱۴۰۵ ۱۸:۲۴
چهارشنبه ۲۳ مهر ۱۴۰۴ - ۱۶:۴۱
کد خبر: ۱۰۴۲۴۹
گزارشی از جزییات جنگ ۱۲ روزه

اصابت موشک‌های ایران به پایگاه سری زیرزمینی در تل آویو

اصابت موشک‌های ایران به پایگاه سری زیرزمینی در تل آویو
روزنامه اینترنتی‌ فراز: وب‌سایت خبری تحلیلی گِرِی زون (Thegrayzone.com)، محل اصابت یکی از موشک‌های ایران را در جنگ ۱۲ روزه «ساختمان یک پناهگاه زیرزمینی متعلق به یک مرکز فرماندهی و کنترل نظامی سری» شناسایی کرده است.

این وبسایت ۱۳ اکتبر، در مقاله‌ای بر اساس تحلیل‌های تصویری و اسناد بدست آوردهُ نوشته است: این ساختمان یکی از پناهگاه‌های زیرزمینی سری اسرائیل که در یک محله پرجمعیت تل‌آویو قرار دارد.

این مرکز فرماندهی، ساخت مهندسان ارتش آمریکا بوده است و با نام «سایت ۸۱» شناخته می‌شود.

اسرائیل ۱۳ ژوئن ۲۰۲۵(۲۳ خرداد) در حین برگزاری مذاکرات میان ایران و آمریکا به ایران حمله کرد. این جنگ پس از ۱۲ روز با درخواست آتش‌بس از سوی اسرائیل، فعلا متوقف شده است. 

ایران بیش از ۵۰۰ موشک و بیش از هزار پهپاد، در این جنگ به سمت اسرائیل شلیک کرد و چند نیروگاه برق، پالایشگاه نفت، پایگاه‌های هوایی، مقرهای ارتش اسرائیل، و مراکز امنیتی و موساد را مورد هدف قرار داد. 

موسسه علمی وایزمن، پایگاه کریاه مرکز فرماندهی ارتش اسرائیل، پایگاه‌های هوایی نواتیم، تل‌نوف و اودا، کریات‌گت قطب فناوری اسرائیل، یگان ۸۲۰۰ و وزارت جنگ از جمله آنها بوده‌اند.

به نوشتهء «گِرِی زون» «هنگامی که ایران در ۱۳ ژوئن با موشک‌های بالستیک به مجموعه‌ای از اهداف در قلب شمال تل‌آویو حمله کرد، مقامات اسرائیلی بلافاصله منطقه را محاصره کردند تا از فیلمبرداری خبرنگاران از خسارات جلوگیری کنند.»

این مقاله با تحلیل محل گزارش خبرنگار فاکس‌نیوز نوشته: «آن روز، موشک‌های ایرانی به برج شمالی مجتمع آپارتمانی داوینچی، برخورد کرده بودند.»

این گزارش تاکید کرده ساکنان این برج با مرکز امنیتی اطلاعاتی اسرائیل در ارتباط بوده‌اند.

 

اصابت موشک‌های ایران به مرکز فرماندهی زیرزمینی در تلاویو

 

این وبسایت گزارش اورشلیم‌پست درباره آسیب دیدن «دفتر نتانیاهو» را نیز به حملات همان نقطه مرتبط دانسته است.

در این گزارش آمده است که «این ساختمان روی یک پناهگاه اطلاعاتی نظامی زیرزمینی قرار داشته که به طور مشترک توسط ارتش‌های ایالات متحده و اسرائیل اداره می‌شود و بر اساس تجزیه و تحلیل ایمیل‌های فاش شده و اسناد خبری، این مکان میزبان یک مرکز اطلاعاتی بسیار محرمانه و دارای سپر الکترومغناطیسی معروف به «سایت ۸۱» است.»

این گزارش نوشته: «گوگل مپس» همچنان تصاویر ماهواره‌ای حاوی هرگونه اطلاعات حساس استراتژیک اسرائیل را محو می‌کند. «یاندکس مپس» مستقر در مسکو، نیز دست به سانسور تصاویر ماهواره‌ای این مناطق زده است.

فرانس ۲۴ نیز در گزارشی از سانسور خبری اسرائیل در گزارش‌های مربوط به حملات ایران به برج‌های ۴۲طبقه داوینچی گزارش داده و نوشته بود: «به نظر می‌رسد سانسور شدید در حال انجام است.»

این گزارش با تاکید بر اینکه «اسرائیل به شدت اطلاعات مربوط به مراکز شهری خود را سانسور می‌کند» نوشته است: «موقعیت جغرافیایی عکس سایت ۸۱ نشان می‌دهد که برج‌های داوینچی همچنین از تأسیسات اطلاعاتی زیرزمینی مخفی محافظت می‌کنند. ظاهراً این پناهگاه در فاصله کمتر از ۱۰۰ متری زمین بازی کودکان قرار دارد. اسرائیل با قرار دادن برخی از حساس‌ترین تأسیسات نظامی خود در قلب یک منطقه غیرنظامی، به شیوه سپر انسانی متوسل شده است که مرتباً فلسطینی‌ها را به سوءاستفاده از آن متهم می‌کند.»

«سپر انسانی» عملی برای محافظت از اهداف نظامی با جمعیت غیرنظامی است که طبق قوانین بین‌المللی بشردوستانه ممنوع است.

اصابت موشک‌های ایران به مرکز فرماندهی زیرزمینی در تلاویو

ارسال نظر
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها
تداوم فشار‌های اقتصادی آمریکا بر ایران و چالش‌های تهران در تنگه هرمز
زمستان امسال کمبود گاز ۶۰ درصدی داریم! | ناترازی بنزین تنها با افزایش قیمت حل نمی‌شود | ده سازمان دیگر مثل «سازمان بهینه‌سازی انرژی» ایجاد شود، مسئله بدتر می‌شود که بهتر نمی‌شود! | وزارت نیرو آدرس غلط می‌دهد | ۸۰ درصد چاه‌های گازی کشور، در نیمه دوم عمر خود هستند
شاخص محیط کسب‌وکار رکورد ۸ ساله را شکست | قم، بهترین استان برای کسب و کار
تصویب قطعنامه مجمع عمومی سازمان ملل برای تغییر نقشه‌های جهانی
جنگ نفتکش‌ها میان ایران و آمریکا: این منازعه طولانی به کجا می‌انجامد؟
سلاجقه: امیدواریم مجوز میدان نفتی سهراب برگردد؛ کارشناس محیط زیست پروژه هورالعظیم، صلاحیت و سواد لازم را ندارد
جنگ ایران احتمالاً شش ماه دیگر ادامه خواهد یافت
افزایش سرمایه ۲۲.۵ درصدی «ونوین» ثبت شد
شعب بانک تجارت تا پایان شهریورماه از ساعت ۰۷:۰۰ تا ۱۳:۰۰ به مشتریان خدمت‌رسانی می‌کنند
فراخوان نخستین رویداد هنری بانک دی
۵ ربع‌سکه بهار آزادی به برندگان قرعه‌کشی سان در الکامپ رسید
پشتوانه‌ای برای روزهای پیش‌بینی‌نشده
‌سایپا از مرز تولید روزانه ۶۰۰ خودروی کامل عبور کرد/ آغاز تولید عبور مستقیم هم‌زمان با تکمیل خودروهای ناقص
اتصال حساب‌های وکالتی بانک ملی ایران به «معاملات برخط برق» در بورس انرژی
اوپک‌پلاس سیاست تولید نفت خود را در نشست یکشنبه بدون تغییر نگه می‌دارد
سرنوشت صد‌ها نفر در منطقه مرزی نابودشده چین همچنان نامشخص است
پیام مدیرعامل بانک صادرات ایران به مناسبت هفتاد وپنجمین سالروز تأسیس بانک
مدیرعامل شفادارو مطرح کرد: رشد ۴۱ درصدی تولید و افزایش سهم بازار شفادارو در سال گذشته/ افزایش سهم بازار هلدینگ پس از ۱۴ سال روند کاهشی
جهان توسط قلدران و دیکتاتور‌ها به پرتگاه رانده می‌شود، اما راهی به سوی آینده‌ای روشن‌تر وجود دارد
اولین اقدام مالی بزرگ ترامپ برای انتخابات میان‌دوره‌ای: کمپین تبلیغاتی ۱۰ میلیون دلاری برای سنای تگزاس
نیرو‌های یمنی مدعی بازپس‌گیری منطقه استراتژیک در میان تشدید درگیری‌ها با حوثی‌ها شدند
تبادل آتش میان نیرو‌های آمریکایی و ایرانی در آب‌های اطراف ایران
لاف زنی نتانیاهو درباره بمباران قطر در آستانه انتخابات
انفجار تانک سوخت در غرب ایران دست‌کم ۱۰ کشته بر جای گذاشت
ورود مهاجران کوبایی و افغانستانی اخراج‌شده از آمریکا به گویان در چارچوب سیاست‌های ترامپ
«نبرد هرمز» روز پنجاه و هشتم | گزارش درحال به روز رسانی
رونمایی بانک دی و صندوق توسعه فناوری‌های نوین از سوپر اپلیکیشن «نُوینو» در نمایشگاه اینوتکس
تأمین مالی زنجیره تولید در بانک ملی ایران ۴۰درصد افزایش یافت
اقدام مسئولانه شما در حمایت از تامین دارو، شایسته سپاس است
پیشنهاد سردبیر
زندگی