جمعه ۱۶ آبان ۱۴۰۴ 07 November 2025
جمعه ۱۶ آبان ۱۴۰۴ - ۱۵:۲۳
کد خبر: ۱۰۵۹۱۴

درگیری دوباره نظامی مرگبار افغانستان و پاکستان

درگیری دوباره نظامی مرگبار افغانستان و پاکستان
منابع خبری از کشته شدن شماری دیگر در دور جدید درگیری های مرزی میان افغانستان و پاکستان خبر دادند.

به گزارش روزنامه اینترنتی فراز، خبرنگار المیادین در کابل از درگیری جدید در مرز افغانستان و پاکستان خبر داد.

به نوشته مهر، المیادین اعلام کرد که در جریان دور جدید از درگیری در مرز دو کشور، شماری کشته شده اند.

این رسانه جزئیات درباره شمار کشته شدگان ارائه نداد.

منابع محلی در ولسوالی (شهرستان) اسپین بولدک ولایت قندهار در جنوب افغانستان به بی‌بی‌سی گفتند که مرزبانان پاکستانی روز پنجشنبه - ۱۵ آبان - حوالی ساعت ۵ بعد از ظهر به وقت محلی با خمپاره به خاک افغانستان شلیک کردند.

به گفته این منابع، نیروهای پاکستانی ابتدا با سلاح سبک و سپس دست‌کم ۵ خمپاره به سوی نیروهای مرزی طالبان شلیک کردند.

منابع بیمارستانی در اسپین بولدک اعلام کردند که یک مرد و یک زن بر اثر این شلیک‌ها کشته و دو نفر دیگر زخمی شده‌اند.

به گفته این منابع ۱۰ نفر دیگر هم حین فرار از منطقه در حوادث ترافیکی زخمی شده‌اند.

مرزبان‌های پاکستانی پس از آن به خاک افغانستان تیراندازی کردند که نیروهای طالبان اقدام به ساخت یک پاسگاه مرزی کردند.

منابع گفته‌اند که سربازان پاکستانی ابتدا به‌صورت شفاهی به نیروهای طالبان هشدار دادند و سپس تیراندازی کردند.

از سوی دیگر وزارت اطلاعات و خبررسانی پاکستان در بیانیه‌ای در ایکس نوشت: ما ادعاهای مطرح‌شده توسط طرف افغان در مورد حادثه در مرز پاکستان و افغانستان در چمن را به شدت رد می‌کنیم. تیراندازی از سمت افغانستان آغاز شد که نیروهای امنیتی ما بلافاصله به شیوه‌ای سنجیده و مسئولانه به آن پاسخ دادند. به دلیل اقدام مسئولانه نیروهای پاکستانی، اوضاع تحت کنترل درآمد و آتش‌بس همچنان پابرجاست. پاکستان همچنان به گفتگوهای جاری متعهد است و از مقامات افغانستان انتظار عمل متقابل دارد.

پاکستان، طالبان در افغانستان را متهم به پناه دادن به شبه‌نظامیان پاکستانی موسوم به «تی‌تی‌پی» می‌کند. اما حکومت طالبان بارها این موضوع را رد کرده است و مسائل امنیتی در پاکستان را «مشکلات داخلی» آن کشور خوانده است.

 

ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

علائم بیماری در یک پایگاه نظامی در واشنگتن پس از باز شدن یک بسته مشکوک

ایالات متحده در بحبوحه تهدیدات جهانی، روند خرید تسلیحات پنتاگون را ساده‌سازی می‌کند

قالیباف در دیدار با شهباز شریف: آماده توسعه روابط با پاکستان هستیم

آسوشیتدپرس واشنگتن را زیر سوال برد؛ کارگران را در کارائیب کشته می‌شوند نه تروریست‌های مواد مخدر

آمریکا به واحد پلیس برزیل که در حمله مرگبار نقش داشت، تفنگ تک تیرانداز فروخته است.

برجسته‌ترین سامانه‌های دفاع هوایی روسیه در اختیار ونزوئلا

ایلان ماسک اولین تریلیونر جهان می‌شود؟ | رأی مثبت سهام‌داران تسلا به پاداش یک تریلیون دلاری به ماسک

ترامپ سقوط آزاد کرد!

تحرکات زودهنگام در حزب جمهوری‌خواه درباره جانشینی «ترامپ»؛ گزارش پالتیکو: روبیو به نفع ونس کنار می‌کشد

بریتانیا تحریم‌ها علیه الجولانی را لغو کرد

پیچیدگی الگوی آلایندگی در پایتخت؛ علت چیست؟

وقوع انفجار در یکی از مساجد پایتخت اندونزی

طلا بخریم یا بفروشیم؟

سازمان غذا و دارو: این محصولات غیرمجاز آرایشی را خریداری نکنید

پیشنهاد سردبیر
زندگی