۱۵ شهريور ۱۴۰۵ ۱۹:۳۱
شنبه ۰۹ اسفند ۱۴۰۴ - ۱۴:۲۴
کد خبر: ۱۱۲۱۰۶

گزارش فراز از خیابان پاستور؛ پایان «نه جنگ، نه صلح»

گزارش فراز از خیابان پاستور؛ پایان «نه جنگ، نه صلح»
تمام اخبار، پیش‌بینی‌ها، پیش‌گویی‌ها، تحلیل‌ها دروغ بود تا آنکه ساعت ۹.۴۰ دقیقه صبح روز شنبه ۹ اسفند ۱۴۰۴ صدای واقعیت با انفجاری در قلب سیاسی جمهوری اسلامی ایران بلند شد و وضعیت «نه جنگ و نه صلح» به «نه به صلح» و «آری به جنگ» تغییر یافت.

وزیر دفاع اسراییل اعلام کرد، این رژیم اقدام به حملات پیش‌دستانه علیه ایران کرده است. علاوه بر چندین انفجار در تهران، انفجار‌هایی در قم، اصفهان، زنجان و تبریز گزارش شده است.

ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا در سخنانی که به طور زنده پخش شده، گفته است: کمی پیش، ارتش ایالات متحده عملیات رزمی بزرگی را در ایران آغاز کرد.

او مدعی شد: هدف ما دفاع از مردم آمریکا با از بین بردن تهدید‌های قریب‌الوقوع از سوی ایران است. ایالات متحده موشک‌های ایران را نابود و صنعت موشکی آن را با خاک یکسان خواهد کرد.

ساعتی بعد سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در بیانیه‌ای اعلام کرد: اولین موج حملات گسترده موشکی و پهپادی جمهوری اسلامی ایران به سوی سرزمین‌های اشغالی آغاز شده است.

نیرو‌های مسلح ایران همچنین از هدف قرار دادن اردن، بحرین، امارات و ریاض خبر داده است. 

سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با اعلام آغاز عملیات وعده صادق ۴ در پاسخ به تجاوز آمریکایی - صهیونستی به خاک ایران تصریح کرد: موشک‌ها و پهپادهای سپاه پاسداران مقر ناوگان پنجم نیروی دریایی ارتش آمریکا در بحرین و سایر پایگاه های آمریکا در کشورهای قطر و امارات و همچنین مراکز نظامی و امنیتی در قلب سرزمین‌های اشغالی را مورد هدف سخت قرار دادند.

پیشتر آیت‌الله خامنه‌ای رهبر ایران اعلام کرده بود اگر دوباره جنگی آغاز شود این جنگ به تمام منطقه سرایت خواهد کرد.

همزمان شایعاتی درباره هدف قرار گرفتن رییس جمهور و برخی دیگر از سران نظام در پی حملات اسراییل منتشر می‌شود، اما قایم‌پناه معاون اجرایی رئیس‌جمهور از سلامت مسعود پزشکیان خبر داده است.

شورای عالی امنیت ملی در بیانیه‌ای در پی حملات اسراییل، ضمن اعلام تحت کنترل بودن شرایط از مردم خواسته آرامش خود را حفظ کنند. 

گزارش فراز از خیابان پاستور

بر اساس گزارش میدانی فراز خیابان‌های منتهی به حسینیه امام خمینی (ره) در انتهای خیابان فلسطین توسط ماموران امنیتی بطور کامل تحت کنترل قرار گرفته است.

خیابان فلسطین، خیابان کشوردوست و اردیبهشت از سمت خیابان جمهوری و نیز خیابان آذربایجان و خیابان رییسی منتهی به پاستور پر از ماموران امنیتی لباس شخصی و نیرو‌های نظامی و انتظامی بود.

ماموران موتورسوار دوترک سلاح در دست مدام در آمد و شد بودند.

مغازه‌های خیابان انفلاب اعم از کتابفروشی‌ها و غیر آن و نیز خیابان جمهوری مرکز لوازم صوتی تصویری نیز بطور کامل بسته بود.

دود غلیظ با بویی آغشته به بوی باروت و البته کمی تندتر که پس از ساعتی هنوز در سراسر فضای خیابان جمهوری استشمام می‌شد همچنان بالا می‌رفت.

در خیابان روانمهر حد فاصل ابوریحان و فلسطین نیز، خیابان از دو طرف بسته بود. موتورسواری اصرار بر عبور از همان خیابان را داشت. مامور وظیفه راه نمی‌داد و او اضرار می‌کرد. دست آخر از روی واقعیت یا عصبانیت با لحنی تند گفت: اینجا موشک عمل‌نکرده خورده است! موتورسوار، این را که شنید راهش رت گرفت و رفت.

خیابان جنگ، محل دانشگاه افسری امام علی (ع) نیز قرق سربازان جوان بود.

برچسب ها:
ارسال نظر
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها
تداوم فشار‌های اقتصادی آمریکا بر ایران و چالش‌های تهران در تنگه هرمز
زمستان امسال کمبود گاز ۶۰ درصدی داریم! | ناترازی بنزین تنها با افزایش قیمت حل نمی‌شود | ده سازمان دیگر مثل «سازمان بهینه‌سازی انرژی» ایجاد شود، مسئله بدتر می‌شود که بهتر نمی‌شود! | وزارت نیرو آدرس غلط می‌دهد | ۸۰ درصد چاه‌های گازی کشور، در نیمه دوم عمر خود هستند
شاخص محیط کسب‌وکار رکورد ۸ ساله را شکست | قم، بهترین استان برای کسب و کار
تصویب قطعنامه مجمع عمومی سازمان ملل برای تغییر نقشه‌های جهانی
جنگ نفتکش‌ها میان ایران و آمریکا: این منازعه طولانی به کجا می‌انجامد؟
سلاجقه: امیدواریم مجوز میدان نفتی سهراب برگردد؛ کارشناس محیط زیست پروژه هورالعظیم، صلاحیت و سواد لازم را ندارد
جنگ ایران احتمالاً شش ماه دیگر ادامه خواهد یافت
افزایش سرمایه ۲۲.۵ درصدی «ونوین» ثبت شد
شعب بانک تجارت تا پایان شهریورماه از ساعت ۰۷:۰۰ تا ۱۳:۰۰ به مشتریان خدمت‌رسانی می‌کنند
فراخوان نخستین رویداد هنری بانک دی
۵ ربع‌سکه بهار آزادی به برندگان قرعه‌کشی سان در الکامپ رسید
پشتوانه‌ای برای روزهای پیش‌بینی‌نشده
‌سایپا از مرز تولید روزانه ۶۰۰ خودروی کامل عبور کرد/ آغاز تولید عبور مستقیم هم‌زمان با تکمیل خودروهای ناقص
اتصال حساب‌های وکالتی بانک ملی ایران به «معاملات برخط برق» در بورس انرژی
اوپک‌پلاس سیاست تولید نفت خود را در نشست یکشنبه بدون تغییر نگه می‌دارد
سرنوشت صد‌ها نفر در منطقه مرزی نابودشده چین همچنان نامشخص است
پیام مدیرعامل بانک صادرات ایران به مناسبت هفتاد وپنجمین سالروز تأسیس بانک
مدیرعامل شفادارو مطرح کرد: رشد ۴۱ درصدی تولید و افزایش سهم بازار شفادارو در سال گذشته/ افزایش سهم بازار هلدینگ پس از ۱۴ سال روند کاهشی
جهان توسط قلدران و دیکتاتور‌ها به پرتگاه رانده می‌شود، اما راهی به سوی آینده‌ای روشن‌تر وجود دارد
اولین اقدام مالی بزرگ ترامپ برای انتخابات میان‌دوره‌ای: کمپین تبلیغاتی ۱۰ میلیون دلاری برای سنای تگزاس
نیرو‌های یمنی مدعی بازپس‌گیری منطقه استراتژیک در میان تشدید درگیری‌ها با حوثی‌ها شدند
تبادل آتش میان نیرو‌های آمریکایی و ایرانی در آب‌های اطراف ایران
لاف زنی نتانیاهو درباره بمباران قطر در آستانه انتخابات
انفجار تانک سوخت در غرب ایران دست‌کم ۱۰ کشته بر جای گذاشت
ورود مهاجران کوبایی و افغانستانی اخراج‌شده از آمریکا به گویان در چارچوب سیاست‌های ترامپ
«نبرد هرمز» روز پنجاه و هشتم | گزارش درحال به روز رسانی
رونمایی بانک دی و صندوق توسعه فناوری‌های نوین از سوپر اپلیکیشن «نُوینو» در نمایشگاه اینوتکس
تأمین مالی زنجیره تولید در بانک ملی ایران ۴۰درصد افزایش یافت
اقدام مسئولانه شما در حمایت از تامین دارو، شایسته سپاس است
پیشنهاد سردبیر
زندگی