جمعه ۱۴ آذر ۱۴۰۴ 05 December 2025
سه‌شنبه ۱۲ شهريور ۱۳۹۸ - ۱۹:۱۸
کد خبر: ۱۲۵۱

ضرب‌العجل افشای حقوق مدیران دولتی

ضرب‌العجل افشای حقوق مدیران دولتی
در حالی الزام قانون و از سویی اصرار نمایندگان مجلس بر دسترسی عموم به فیش‌های حقوقی مدیران وجود دارد که مشخص نیست دولت زمانی راضی به افشای حقوق مدیران خواهد شد یا قانون بایگانی می‌شود؟

ایسنا: دولت در جلسات اخیر خود مصوب کرده که باید تا پایان شهریورماه تمامی دستگاه‌ها برای اعلام حقوق و مزایا و واگذاری اطلاعات ورود کنند.

مدت‌ها در رابطه با افزایش حقوق کارکنان و نحوه اجرای آن بین دو قوه بحث‌هایی وجود داشت که در نهایت هم توافقی انجام نشد. این‌بار نیز موضوع سامانه ثبت حقوق و مزایا مدتی است که بین دو قوه مباحثی را ایجاد کرده اما پاسخ مشخصی از سوی دولت وجود ندارد.

طبق ماده (29) قانون برنامه ششم توسعه دولت باید سامانه ثبت حقوق و مزایا را راه‌اندازی کرده و با تجمیع همه پرداخت‌ها به مقامات، روسا و مدیران دستگاه‌های اجرایی مورد اشاره در قانون، امکان دسترسی به اطلاعات حقوقی برای نهادهای نظارتی و عموم مردم را فراهم آورد.

با این‌که از پایان سال ۱۳۹۶ سامانه ثبت حقوق و مزایا توسط سازمان اداری واستخدامی راه‌اندازی شد، اما تاکنون تمامی دستگاه‌های ملزم به اجرای قانون اطلاعات حقوقی کارکنان و مدیران را در سامانه وارد نکرده‌اند و دسترسی عموم به اطلاعات نیز در ابهام قرار دارد.

ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

نظرسنجی گالوپ: ۷۹ درصد مردم لبنان خواهان خلع سلاح حزب الله هستند

وزارت خارجه آمریکا: با صراحت درباره لزوم برچیدن «متحدان ایران در عراق» صحبت می‌کنیم

«اختلاس و کلاهبرداری»؛ فدریکا موگرینی از ریاست کالج اروپا استعفا داد

پوتین: ترامپ برای پایان جنگ اوکراین نیت صادقانه دارد

فرمانده پیشین نیرو هوایی اسرائیل: یا به ایران حمله کنید یا مذاکره را بپذیرید

رئیس جمهوری آلمان: بریتانیا و اتحادیه اروپا باید روابط آسیب دیده از برگزیت را ترمیم کنند

تلگراف: مادورو به ترامپ گفت اگر بگذارید ثروت ۲۰۰ میلیون دلاریم را حفظ کنم از قدرت کناره‌گیری می‌کنم

ارتش اسرائیل اهدافی را در جنوب لبنان پس از هشدار تخلیه بمباران کرد

اوکراین یک جنگنده میگ ۲۹ روسیه را در کریمه منهدم کرد

استعفای موگرینی از ریاست کالج اروپا پس از بازجویی و بازداشت اخیر

واکنش نخست وزیر عراق به مسدودسازی اموال گروه‌های مقاومت: فرصت‌طلبان نمی‌توانند نسبت به مواضع دولت عراق مزایده برگزار کنند

ولایتی: رفتارهای امارات شائبه تلاش برای ایجاد یک «امپراطوری فرامرزی» را ایجاد کرده

فرمانده شبه‌ نظامیان مخالف حماس، در غزه کشته شد

دعوت کتبی عراقچی از وزیر خارجه لبنان برای سفر به ایران

پیشنهاد سردبیر
زندگی