۳۰ مهر ۱۴۰۵ ۰۱:۳۵
يکشنبه ۳۱ شهريور ۱۳۹۸ - ۱۶:۴۹
کد خبر: ۲۵۴۷

ضریب نفوذ اینترنت در کشور کاهش یافت

ضریب نفوذ اینترنت در کشور کاهش یافت
ضریب نفوذ و تعداد مشترکان اینترنت ثابت و سیار در سه ماهه ابتدایی سال جاری نشان می‌دهد، در مقایسه با سه ماهه سال گذشته این آمار کاهش یافته است.به گزارش فراز، وب‌سایت سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی که به صورت آنلاین آماری از مشترکان سیار و اینت

ضریب نفوذ و تعداد مشترکان اینترنت ثابت و سیار در سه ماهه ابتدایی سال جاری نشان می‌دهد، در مقایسه با سه ماهه سال گذشته این آمار کاهش یافته است.

به گزارش فراز، وب‌سایت سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی که به صورت آنلاین آماری از مشترکان سیار و اینترنت پهن‌باند نمایش می‌دهد نشان می‌دهد که تا خرداد ۹۸ هشت میلیون و ۹۶۰ هزار نفر(با ضریب نفوذ ۱۰.۷۹ درصد) مشترک اینترنت پهن‌باند ثابت وجود داشته‌است. این عدد خرداد سال ۱۳۹۷ بر روی ۱۲.۹۳ درصد قرار داشت. به زبان دیگر امسال ضریب نفوذ این اینترنت ثابت بیش از دو درصد کاهش یافته است.

از سوی دیگر این آمار نشان می‌دهد که نفوذ اینترنت سیار هم با کاهش ضریب همراه بوده است. امسال بیش از ۶۲ میلیون مشترک اینترنت سیار وجود داشته اما این عدد سال خرداد گذشته برابر حدود ۶۴ میلیون نفر بوده. یعنی ضریب نفوذ این اینترنت با پنج درصد کاهش، از ۷۸.۱۴ درصد به ۷۳.۱۶ درصد رسیده است.

به گزارش سایت سازمان تنظیم مقررات این کاهش نفوذ اینترنت از سال ۱۳۹۷ آغاز شده است. تعداد مشترکان اینترنت سیار در سال ۱۳۹۵ حدودا برابر با ۳۳ میلیون و ۲۶۴ هزار نفر بوده و به مرور زمان تا سال ۱۳۹۷ تقریبا دو برابر شده است. به همین ترتیب با افزایش اندکی، تعداد مشترکین اینترنت ثابت سال ۹۵ حدود نه میلیون نفر بوده و در سال ۹۷ به ۱۰ میلیون نفر رسیده است. در این مدت همچنین تنها در سه ماهه منتهی به اسفند ۱۳۹۶ و سه ماهه منتهی به آذر ۹۷، این اعداد با کاهش نسبت به دوره قبلی خود روبه‌رو بوده است.

گفتنی است در ماه آوریل سال ۲۰۱۹ تعداد کاربران فعال اینترنت به حدود ۴,۴ میلیارد نفر رسید که این رقم برابر با ۵۸ درصد جمعیت جهان است. براساس اطلاعات و آمار ارائه شده بیشترین کاربران به ترتیب در کشورهای چین، هند و آمریکا بوده است. بنابر اطلاعات ارائه شده ضریب نفوذ اینترنت در جهان ۵۷ درصد است و این در حالی است که در آمریکای شمالی و شمال اروپا این ضریب نفوذ به ۹۵ درصد می‌رسد.

در میان کشورهایی که دارای بالاترین ضریب نفوذ اینترنت را در جهان دارند می‌توان به امارات متحده عربی، ایسلند، نروژ، قطر و آندورا اشاره کرد که ضریب استفاده آنلاین در آنها ۹۹ درصد است. در بین کشورهای جهان، پایین‌ترین ضریب نفوذ اینترنت به کره شمالی تعلق دارد که این میزان در این کشور به ۰,۰۸ درصد می‌رسد. در سال ۲۰۱۸ بیشترین میزان کاربران اینترنت با بیش از ۲ میلیون کاربر مربوط به آسیا است و اروپا با میزان ۷۰۵ میلیون در جایگاه دوم قرار دارد.

ارسال نظر
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها
دیپلماسی انجماد و تله حقوقی اسنپ‌بک؛ بازخوانی معماری صلح اوکراین در سایه تجارب یالتا و مینسک
معمای آماری در تنگه هرمز؛ چرا آرامش روی کاغذ با اضطراب بازار همخوان نیست؟
شتاب درآمدی بانک پاسارگاد ؛ رشد ۹۵ درصدی در شهریورماه
رشد ۶۰ درصدی سود خالص بانک پاسارگاد در نیمه نخست ۱۴۰۵
به گفته آنکارا، ترکیه، قطر، پاکستان و اندونزی توافق‌نامه همکاری دفاعی امضا کردند
کالابرگ یا کوپن؟ کدام کمک بیشتری به مردم می‌کند؟
زور افزایش درآمد به هزینه‌ها نرسید | کاهش سود زیرمجموعه پتروشیمی آبادان با وجود افزایش درآمد‌ها
آزمون بازدارندگی در ریاض؛ پدافند فرامنطقه‌ای در آسمان شبه‌جزیره
رشد درآمد بانک پارسیان فراتر از نقدینگی | تراز مالی از منفی به مثبت رسید
سوءاستفاده از تجمعات شبانه برای دفاع از رسایی یا حمله به دستگاه قضا درست نیست
تلاش واشنگتن برای افزایش تولید گازوئیل همزمان با اوج‌گیری قیمت‌ها
هشدار صریح محسنی‌اژه‌ای به متهم پرونده تراستی‌ها: ادعای ریسک نکنید، از سود‌های کلان‌تان بگویید
چه کسی ترمز استیضاح وزیر کار را کشید؟ استیضاح احمد میدری در هیأت رییسه مجلس بلاتکلیف است!
زینی‌وند: اولویت دستگاه دیپلماسی پیشگیری از تحمیل جنگ جدید است؛ آمادگی کامل برای دفاع از کشور داریم
عراق گذرگاه مرزی شیب با ایران را برای بررسی امنیتی بست
گلوی تولید زیر تیغ تورم | تولید ۱۱۷ درصد گران‌تر شد
اجرای طرح «تأمین‌رفاه» بانک رفاه کارگران آغاز شد
نتانیاهو برنامه‌ریزی حمله‌ای گسترده به ایران را داشت، اما ترامپ مانع آن شد
بازگشت گازوئیل روسیه به ترکیه و برزیل پس از لغو ممنوعیت صادرات
افزایش قیمت نفت به دلیل نگرانی‌های مربوط به عرضه در خاورمیانه
وعده عاصم منیر درباره بازگشایی مرزهای ایران و پاکستان محقق نشد | گمرک پاکستان همچنان بسته است
رشد شش‌برابری شاخص هم‌وزن؛ سهام کوچک بورس تهران پیشتاز شدند
پزشکیان: آمریکا پیش از مذاکره باید تهدیدها و تحریم‌ها را بردارد
بسنت بار دیگر برای فروپاشی اقتصاد ایران ضرب‌الاجل تعیین کرد؛ وعده قبلی محقق نشد
سرلشکر ایزدی: کنترل عملیاتی تنگه هرمز تا زمانی که ایران بخواهد ادامه دارد
موج اعتراضات معیشتی در ۷ کشور اروپا
فرانسه محدودیت‌های منع آمدوشد را گسترش می‌دهد
قالیباف در دیدار با عاصم منیر: آمریکا فقط با اجرای شروط هفت‌گانه می‌تواند اعتماد ایران را جلب کند
مذاکره مالکان ۲۱ کشتی با ایران برای خروج از فهرست سیاه تنگه هرمز
پیشنهاد سردبیر
زندگی