۱۵ شهريور ۱۴۰۵ ۱۷:۱۳
يکشنبه ۲۶ بهمن ۱۳۹۹ - ۰۰:۴۱
کد خبر: ۳۳۲۱۳

همه واکسینه می‌شوند حتی مهاجران غیرقانونی!

چه کسانی در الویت دریافت واکسن کرونا هستند؟ براساس اطلاعاتی تایید شده، کادر درمان دریافت واکسن را آغاز کرده و همچنین مهاجران و اتباع خاجی نیز به طور قطع در الویت دریافت واکسن خواهند بود.

چه کسانی در الویت دریافت واکسن کرونا هستند؟ براساس اطلاعاتی تایید شده، کادر درمان دریافت واکسن را آغاز کرده و همچنین مهاجران و اتباع خاجی نیز به طور قطع در الویت دریافت واکسن خواهند بود.

آن‌طور که ستاد ملی مقابله با کرونا اعلام کرده است، در مرحله اول تزریق، کادر درمان، سالمندان مستقر در آسایشگاه‌ها و جانبازان شیمیایی و بالای ۵۰ درصد قرار دارند. بر اساس اخبار منتشر شده، تا پایان امسال یک میلیون و 300 هزار نفر از کادر درمان واکسینه می‌شوند اما در این‌باره که گروه‌های دیگر، دقیقا در کدام بازه زمانی واکسیناسیون انجام دهند، هنوز اطلاعات دقیقی در دست نیست.

واکسن اسپوتنیک روسی، با همه حواشی‌ای که حول آن ایجاد شد بالاخره به ایران رسید، حالا جامعه در حالی دغدغه چگونگی توزیع واکسن کرونا را دارد که اخبار رسمی از خیز موج چهارم و سنگین کرونا در بسیاری از شهرهای ایران حکایت می‌کند. واردات اما همچنان ادامه دارد و آخرین محموله برای 10 اسفندماه سال‌جاری خریداری شده است، مسئولان اطمینان داده‌اند که همه این واکسن را دریافت خواهند کرد حتی مهاجران غیر قانونی افغان!

کیانوش جهانپور، رئیس روابط‌عمومی وزارت بهداشت گفته است:« مهاجر غیرقانونی را در دنیا به محض شناسایی بازداشت و دیپورت می‌کنند، ولی در ایران ما واکسن کرونا به آنها تزریق خواهیم کرد». جهانپور با اشاره به آمار اتباع خارجی (افغان) تاکید کرده است:« قسمت عمده شهروندان افغانستان در ایران غیرقانونی هستند و زدن واکسن کرونا به مهاجران افغان از برنامه‌های وزارت امور خارجه ایران است.

بر اساس اعلام مرکز آمار ایران از مجموع افراد ساکن در ایران در زمان سرشماری (۱۳۹۵)، حدود یک میلیون و ۵۸۴ هزارنفر تابعیت افغانستان، ۳۴ هزار و ۵۰۰ نفر تابعیت کشور عراق و ۱۴ هزار و ۳۲۰ نفر تابعیت کشور پاکستان را داشته ‏اند. بر این اساس بیش از ۹۵ درصد جمعیت مهاجران در ایران را اتباع افغانستان تشکیل می‌دهد.

واکسن روسی ورژن نجابت را از بین می‌برد؟

واکسن روسی همچنان پرچمدارحاشیه‌سازی درایران است، ازمخالفت برخی مسئولان و نمایندگان مجلس از واردات و تزریق واکسن ساخت روسیه گرفته تا احتمال همجنس‌باز شدن! عباس تبریزیان که هوادارانش وی را پدر طب اسلامی می‌نامند، در کانال تلگرامی‌اش نوشت: «به کسانی که واکسن می‌زنند نزدیک نشوید زیرا این‌ها میکروچیپ دارند ودچار تغییر ژنتیکی شدند و از سنخ انسان بودن خارج شدند و مانند ربات کنترل شده عمل می‌کنند وژن ایمان و اخلاق و نجابت را از دست دادند و تمایل به همجنس بازی پیدا کردند. اسم کسی که واکسن میزند میکروچیپ است وبیشتر میکروچیب‌ها در دو سال آینده خواهند مرد».همین چند روز پیش حسینعلی شهریاری، رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس به «فراز» گفته بود که واکسن ایرانی و روسی برایش اهمیتی ندارد و برای حمایت از تولید داخل، هیچ واکسن خارجی تزریق نخواهد کرد. او اما چند روز بعد به «فراز» گفت: «هر فرد با هر ملیتی می‌تواند واکسن خارجی کرونا بزند، اگرچه در شناسایی مهاجران افغان با مشکل مواجه هستیم».

این اما و اگرها در کنار تزریق هرچند قطره‌چکانی واکسن روسی در حالی وجود دارد که ایران و در کنار بسیاری از کشورهای جهان به ویروس جهش یافته کرونا رو به رو شده است…

ادعای جدید عباس تبریزیان: واکسن زدن باعث همجنس‌بازی می شود/ واکنش وزارت بهداشت

برای حمایت از تولید داخل هیچ واکسن خارجی نمی‌زنم/ آمریکایی یا روسی اهمیت ندارد!

ارسال نظر
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها
زمستان امسال کمبود گاز ۶۰ درصدی داریم! | ناترازی بنزین تنها با افزایش قیمت حل نمی‌شود | ده سازمان دیگر مثل «سازمان بهینه‌سازی انرژی» ایجاد شود، مسئله بدتر می‌شود که بهتر نمی‌شود! | وزارت نیرو آدرس غلط می‌دهد | ۸۰ درصد چاه‌های گازی کشور، در نیمه دوم عمر خود هستند
شاخص محیط کسب‌وکار رکورد ۸ ساله را شکست | قم، بهترین استان برای کسب و کار
تصویب قطعنامه مجمع عمومی سازمان ملل برای تغییر نقشه‌های جهانی
جنگ نفتکش‌ها میان ایران و آمریکا: این منازعه طولانی به کجا می‌انجامد؟
سلاجقه: امیدواریم مجوز میدان نفتی سهراب برگردد؛ کارشناس محیط زیست پروژه هورالعظیم، صلاحیت و سواد لازم را ندارد
جنگ ایران احتمالاً شش ماه دیگر ادامه خواهد یافت
افزایش سرمایه ۲۲.۵ درصدی «ونوین» ثبت شد
شعب بانک تجارت تا پایان شهریورماه از ساعت ۰۷:۰۰ تا ۱۳:۰۰ به مشتریان خدمت‌رسانی می‌کنند
فراخوان نخستین رویداد هنری بانک دی
۵ ربع‌سکه بهار آزادی به برندگان قرعه‌کشی سان در الکامپ رسید
پشتوانه‌ای برای روزهای پیش‌بینی‌نشده
‌سایپا از مرز تولید روزانه ۶۰۰ خودروی کامل عبور کرد/ آغاز تولید عبور مستقیم هم‌زمان با تکمیل خودروهای ناقص
اتصال حساب‌های وکالتی بانک ملی ایران به «معاملات برخط برق» در بورس انرژی
اوپک‌پلاس سیاست تولید نفت خود را در نشست یکشنبه بدون تغییر نگه می‌دارد
سرنوشت صد‌ها نفر در منطقه مرزی نابودشده چین همچنان نامشخص است
پیام مدیرعامل بانک صادرات ایران به مناسبت هفتاد وپنجمین سالروز تأسیس بانک
مدیرعامل شفادارو مطرح کرد: رشد ۴۱ درصدی تولید و افزایش سهم بازار شفادارو در سال گذشته/ افزایش سهم بازار هلدینگ پس از ۱۴ سال روند کاهشی
جهان توسط قلدران و دیکتاتور‌ها به پرتگاه رانده می‌شود، اما راهی به سوی آینده‌ای روشن‌تر وجود دارد
اولین اقدام مالی بزرگ ترامپ برای انتخابات میان‌دوره‌ای: کمپین تبلیغاتی ۱۰ میلیون دلاری برای سنای تگزاس
نیرو‌های یمنی مدعی بازپس‌گیری منطقه استراتژیک در میان تشدید درگیری‌ها با حوثی‌ها شدند
تبادل آتش میان نیرو‌های آمریکایی و ایرانی در آب‌های اطراف ایران
لاف زنی نتانیاهو درباره بمباران قطر در آستانه انتخابات
انفجار تانک سوخت در غرب ایران دست‌کم ۱۰ کشته بر جای گذاشت
ورود مهاجران کوبایی و افغانستانی اخراج‌شده از آمریکا به گویان در چارچوب سیاست‌های ترامپ
«نبرد هرمز» روز پنجاه و هشتم | گزارش درحال به روز رسانی
رونمایی بانک دی و صندوق توسعه فناوری‌های نوین از سوپر اپلیکیشن «نُوینو» در نمایشگاه اینوتکس
تأمین مالی زنجیره تولید در بانک ملی ایران ۴۰درصد افزایش یافت
اقدام مسئولانه شما در حمایت از تامین دارو، شایسته سپاس است
پارس‌خودرو سهند CNG را کلید زد/ پیمایش ۷۰۰ کیلومتری با ترکیب بنزین و گاز
پیشنهاد سردبیر
زندگی