پنجشنبه ۱۳ شهريور ۱۴۰۴ 04 September 2025
چهارشنبه ۱۹ خرداد ۱۴۰۰ - ۱۶:۱۹
کد خبر: ۴۳۰۶۶

مدیر عامل بیمه رازی اولین قدم بزرگ بیمه رازی را افزایش سرمایه شرکت عنوان کرد

مدیر عامل بیمه رازی اولین قدم بزرگ بیمه رازی را افزایش سرمایه شرکت عنوان کرد
مدیر عامل بیمه رازی اولین قدم بزرگ بیمه رازی را افزایش سرمایه شرکت عنوان کرد که با همکاری سهامداران عمده ، طرح افزایش سرمایه تدوین و در اسرع وقت به بیمه مرکزی و سازمان بورس ارایه شد .

به گزارش فراز، علی جباری تاکید کرد: هم راستا با افزایش سرمایه، پرتفوی شرکت ، سهم بازار ، تعداد شعب و نمایندگی ها و سایر ظرفیت های بیمه رازی هم افزایش پیدا خواهد کرد و این جهش باید در همه فعالیت‌های بیمه رازی مشهود و ملموس باشد.

مدیر عامل بیمه رازی افزود:این افزایش سرمایه تاثیر عمیق و بزرگی در فعالیت های بیمه ای این شرکت خواهد خواهد داشت که مهمترین آنها افزایش ظرفیت نگهداری و امکان واگذاری کمتر ریسک ها و در نتیجه افزایش درآمد فعالیت های بیمه ای، افزایش توانگری مالی و در نتیجه دریافت مجوز قبولی اتکایی و افزایش در آمدهای شرکت، برآورده شدن الزامات قانونی مطابق با ماده ۲ آیین نامه ۹۵ مربوط به بیمه نامه های مشترک (کنسرسیوم ها) و درنتیجه امکان لیدری بیمه رازی در بسیاری از بیمه نامه های بزرگ و نهایتا افزایش اعتبار شرکت و بهره برداری از این سرمایه عظیم به عنوان ابزار رقابت در بازار است.

طبق اعلام مجمع عمومی فوق العاده شرکت بیمه رازی ، مرحله نخست باز افزایش ۵۳۵ درصدی از محل تجدید ارزیابی دارایی ها سرمایه بیمه رازی از ۳۰۰ میلیارد تومان به ۱.۹ هزار میلیارد تومان می رسد و در مرحله  دوم از محل مطالبات سهامداران و آورده نقدی سرمایه شرکت از ۱.۹ هزار میلیارد تومان به ۲.۱ هزار میلیارد تومان افزایش خواهد یافت که در مجموع ۶۰۰ درصد سرمایه افزایش می یابد.

این افزایش سرمایه علاوه بر اصلاح ساختار مالی بیمه رازی باعث افزایش سطح توانگری آن نیز می‌شود.

 

ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

رئیس هیئت مدیره بانک اقتصادنوین: همه ما باید به اندازه سهم خود، در قبال تحقق برنامه‌های بانک مسئولیت پذیر باشیم

مطالبه‌گری نهاد گریز در دانشگاه

«مذاکره مستقیم با آمریکا»؛ منازعه مهاجرانی و نصیری در دهه هفتاد

درسی از تاریخ برای همه نسل‌ها؛ روزی که محمدرضا پهلوی به نخبگان و اپوزیسیون درباره وطن‌فروشی هشدار داد!

۶۰۰۰ تخت بیمارستانی جدید به شبکه درمان کشور اضافه می‌شود

محمد هاشمی: اگر بعد از بازگشت قطعنامه‌ها شاهد جنگ جدیدی باشیم، تنها دامن ایران را نمی‌گیرد

چند راهکار ساده برای تقویت آنتن‌دهی گوشی‌های هوشمند

وای‌فای خانه به سلامت قلب کمک می‌کند؟

اکتشاف «تایتانیک»؛ پوششی برای عملیات سری آمریکا بود؟

آذر منصوری:  لغو کنسرت خیابانی همایون شجریان، فراتر از یک تصمیم اداری یا امنیتی است

افشای مکالمات پوتین و رئیس‌جمهور چین درباره جاودانگی و طولانی کردن عمر انسان تا ۱۵۰ سال

منابع کالابرگ برای هفت دهک تأمین شده؛ پرداخت‌ها از امروز یا فردا آغاز می‌شود

از گلوی من دستاتو بردار!

رئیس سازمان پدافند غیر عامل: هیچ‌یک از فرماندهان شهید ما در جنگ ۱۲ روزه، از ابزارها یا اپلیکیشن‌ها استفاده نمی‌کردند

پیشنهاد سردبیر
زندگی