۳۰ مهر ۱۴۰۵ ۰۰:۳۲
چهارشنبه ۲۶ خرداد ۱۴۰۰ - ۰۸:۴۵
کد خبر: ۴۳۴۰۰

امکان استفاده از قابلیت های جدید اندروید در تابستان

امکان استفاده از قابلیت های جدید اندروید در تابستان
اندروید اطلاعاتی را درباره شش قابلیت جدید منتشر کرد که تابستان امسال قابل دسترس خواهند شد.

به گزارش فراز، اندروید اطلاعاتی را درباره شش قابلیت جدید منتشر کرد که تابستان امسال قابل دسترس خواهند شد.

 بعضی از این قابلیتها مانند ستاره دار کردن پیامهای متنی برای پیدا کردن راحت تر آنها یا پیشنهاد اموجی متناسب با متنی که کاربر در حال نوشتن آن است، ارتقای کیفی قابلیتهای موجود محسوب می شوند. اما جنبه های دیگر این به روزرسانی بر امنیت، ایمنی و دسترس پذیری تاکید دارند.

گوگل تابستان گذشته قابلیتی را به اندروید اضافه کرد که از تلفن کاربر به عنوان یک لرزه سنج استفاده می کند تا بزرگترین شبکه تشخیص زلزله جهان را ایجاد کند. این سیستم رایگان است و از زمان آزمایش شدن آن در کالیفرنیا، در نیوزیلند و یونان هم راه اندازی شده است. اکنون گوگل این قابلیت را در کشورهای ترکیه، فیلیپین، قزاقستان، جمهوری قرقیزستان، تاجیکستان، ترکمنستان و ازبکستان عرضه خواهد کرد. این شرکت اعلام کرده که این قابلیت را سال میلادی جاری در کشورهای بیشتری عرضه خواهد کرد و اولویت را به کشورهایی داده که بالاترین ریسک زلزله را دارند.

گوگل همچنین در حال توسعه قابلیت دیگری است که سال گذشته معرفی شد و دستیار گوگل (Google Assistant) را با اپلیکیشنهای اندرویدی سازگارتر می کند. در به روزرسانی اولیه، اپلیکیشنهایی نظیر اسپاتیفای، اسنپ چت، توییتر، والمارت، دیسکورد و مینت پشتیبانی شده بودند و در به روزرسانی اخیر از اپلیکیشنهایی نظیر eBay و یاهو فاینانس نام برده شده است. این قابلیتها قابل مقایسه با پشتیبانی برنامه سیری اپل از اپلیکیشنهای iOS است که شامل امکان باز کردن برنامه ها، اجرای وظایف و ضبط فرامین کاربر است.

در زمینه دسترس پذیری، گوگل قابلیت ردیابی چشم را تقویت کرده که اکنون در مرحله آزمایشی بتا قرار دارد. فناوری ردیابی چشم به افراد امکان می دهد از برنامه Voice Access بخواهند تنها زمانی پاسخ دهد که آنها به صفحه گوشی خود نگاه می کنند و به این ترتیب افراد به طور طبیعی با دوستانشان صحبت می کنند و همزمان از تلفن خود استفاده می کنند. همچنین وارد کردن کلمه عبور در Voice Access تقویت شده است و هنگامی که کادر کلمه عبور را تشخیص می دهد، به کاربر اجازه می دهد با گفتن حروف، اعداد و نمادها مانند پی بزرگ یا علامت دلار، سریعتر کلمه عبور را وارد کنند.

دستیار گوگل در اکتبر در دستگاههای مجهز به فناوری ردیابی چشم قابل دسترس شد و در همان ماه، محققان گوگل آزمایشی را شروع کردند که به افرادی که از زبان اشاره استفاده می کردند، اجازه می داد به عنوان گوینده فعال در تماسهای ویدیویی شناسایی شوند. اپل قابلیت مشابه ردیابی چشم را ندارد اما در سال ۲۰۱۷ شرکت سنسو موتوریک اینسترامنت را خریداری کرد که در این زمینه تخصص دارد و ممکن است چنین قابلیتی در اپل در دست توسعه باشد.

بر اساس گزارش تِک کرانچ، با به روزرسانی اخیر اندروید، کاربران اندروید اوتو می توانند تجربه خود را شخصی سازی تر کنند. اکنون کاربران می توانند لانچر اسکرین گوشی خود را تنظیم کرده، وضعیت تاریک را به صورت دستی تنظیم کنند و با نوار پیمایش ای تا زد به راحتی به مرور محتوا در اپلیکیشنهای رسانه ای بپردازند.

برچسب ها:
ارسال نظر
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها
دیپلماسی انجماد و تله حقوقی اسنپ‌بک؛ بازخوانی معماری صلح اوکراین در سایه تجارب یالتا و مینسک
معمای آماری در تنگه هرمز؛ چرا آرامش روی کاغذ با اضطراب بازار همخوان نیست؟
شتاب درآمدی بانک پاسارگاد ؛ رشد ۹۵ درصدی در شهریورماه
رشد ۶۰ درصدی سود خالص بانک پاسارگاد در نیمه نخست ۱۴۰۵
به گفته آنکارا، ترکیه، قطر، پاکستان و اندونزی توافق‌نامه همکاری دفاعی امضا کردند
کالابرگ یا کوپن؟ کدام کمک بیشتری به مردم می‌کند؟
زور افزایش درآمد به هزینه‌ها نرسید | کاهش سود زیرمجموعه پتروشیمی آبادان با وجود افزایش درآمد‌ها
آزمون بازدارندگی در ریاض؛ پدافند فرامنطقه‌ای در آسمان شبه‌جزیره
رشد درآمد بانک پارسیان فراتر از نقدینگی | تراز مالی از منفی به مثبت رسید
سوءاستفاده از تجمعات شبانه برای دفاع از رسایی یا حمله به دستگاه قضا درست نیست
تلاش واشنگتن برای افزایش تولید گازوئیل همزمان با اوج‌گیری قیمت‌ها
هشدار صریح محسنی‌اژه‌ای به متهم پرونده تراستی‌ها: ادعای ریسک نکنید، از سود‌های کلان‌تان بگویید
چه کسی ترمز استیضاح وزیر کار را کشید؟ استیضاح احمد میدری در هیأت رییسه مجلس بلاتکلیف است!
زینی‌وند: اولویت دستگاه دیپلماسی پیشگیری از تحمیل جنگ جدید است؛ آمادگی کامل برای دفاع از کشور داریم
عراق گذرگاه مرزی شیب با ایران را برای بررسی امنیتی بست
گلوی تولید زیر تیغ تورم | تولید ۱۱۷ درصد گران‌تر شد
اجرای طرح «تأمین‌رفاه» بانک رفاه کارگران آغاز شد
نتانیاهو برنامه‌ریزی حمله‌ای گسترده به ایران را داشت، اما ترامپ مانع آن شد
بازگشت گازوئیل روسیه به ترکیه و برزیل پس از لغو ممنوعیت صادرات
افزایش قیمت نفت به دلیل نگرانی‌های مربوط به عرضه در خاورمیانه
وعده عاصم منیر درباره بازگشایی مرزهای ایران و پاکستان محقق نشد | گمرک پاکستان همچنان بسته است
رشد شش‌برابری شاخص هم‌وزن؛ سهام کوچک بورس تهران پیشتاز شدند
پزشکیان: آمریکا پیش از مذاکره باید تهدیدها و تحریم‌ها را بردارد
بسنت بار دیگر برای فروپاشی اقتصاد ایران ضرب‌الاجل تعیین کرد؛ وعده قبلی محقق نشد
سرلشکر ایزدی: کنترل عملیاتی تنگه هرمز تا زمانی که ایران بخواهد ادامه دارد
موج اعتراضات معیشتی در ۷ کشور اروپا
فرانسه محدودیت‌های منع آمدوشد را گسترش می‌دهد
قالیباف در دیدار با عاصم منیر: آمریکا فقط با اجرای شروط هفت‌گانه می‌تواند اعتماد ایران را جلب کند
مذاکره مالکان ۲۱ کشتی با ایران برای خروج از فهرست سیاه تنگه هرمز
پیشنهاد سردبیر
زندگی