۳۰ مهر ۱۴۰۵ ۰۱:۳۳
پنجشنبه ۲۷ خرداد ۱۴۰۰ - ۱۱:۳۰
کد خبر: ۴۳۵۰۲

کدخدایی: هیچ گاه شورای نگهبان براساس نگاه سیاسی نامزدها نظر نمی دهد

کدخدایی: هیچ گاه شورای نگهبان براساس نگاه سیاسی نامزدها نظر نمی دهد
سخنگوی شورای نگهبان گفت: در این دور و همه ادوار بین افرادی که احراز شدند و حتی کسانی که انتخاب شدند از گروه های مختلف هستند.هیچ گاه شورای نگهبان براساس نگاه سیاسی نامزدها نظر نمی دهد و نظر شورا براساس قانون انتخابات و قانون اساسی است.

به گزارش فراز، عباسعلی کدخدایی سخنگوی شورای نگهبان در نشست خبری با رسانه های داخلی و خارجی که امروز ۲۷ خردادماه در سالن همایش های صدا و سیما برگزار شد، ضمن تبریک فرارسیدن دهه کرامت  گفت:  آنچه که وظیفه شورای نگهبان در بحث انتخابات است پاسداری از آرای مردم است و شورای نگهبان  این وظیفه را انجام داده و به درستی این حق الناس پاسداری شود. علاوه بر سلامت انتخابات که وظیفه شوراست سلامت مردم را مدنظر داریم و  تمهیداتی برای سلامت مردم در روز انتخابات اندیشیده شده است.

وی افزود: وقتی که ما از جایگاه مردم در تعیین سرنوشت شان سخن می گوییم انتظار این است که پاسداری و صیانت دقیق از این امر انجام صورت گیرد.

سخنگوی شورای نگهبان گفت: دغدغه‌هایی را مقام معظم رهبری دیروز فرمودند که به جاست و شورای نگهبان هم آنها را مدنظر داشته و اقداماتی را انجام داده است.

کدخدایی در ادامه گفت: ناظران شورای نگهبان به صورت ۲۴ ساعته بر چاپ و توزیع تعرفه‌ها نظارت داشته اند و حدود ۱۰ درصد بر تعداد تعرفه‌ها افزوده شده تا نگرانی خاصی وجود نداشته باشد.

سخنگوی شورای نگهبان اظهار کرد: از طرف شورای نگهبان مشکلی در تعرفه‌ها اعم از کمبود و یا توزیع وجود نخواهد داشت و ناظران شورای نگهبان به دقت نظارت خواهند داشت.

کدخدایی افزود: یکی از نکاتی را که  رهبری فرمودند باید تدابیری را  برای سلامت مردم داشته باشیم که از ابتدا بین کارشناسان ما و وزارت کشور این امر آغاز شد و بحث فاصله گذاری‌ها و استفاده بیشتر از فضای باز و ضدعفونی کننده شعب است. یک نفر هم  از سوی وزارت بهداشت در هر شعبه حضور دارد. اثر انگشت حذف شده و احراز هویت به صورت الکترونیکی اخذ می شود.

وی افزود: یکی دیگر از اقدامات این است که  حدود ۶۷ هزار شعبه در سراسر کشور پیش بینی کردیم که این میزان حدود ۷ درصد نسبت به انتخابات ریاست جمهوری سال ۹۶ و ۲۲ درصد نسبت به انتخابات  مجلس افزایش داشته است.

سخنگوی شورای نگهبان گفت: مردم اگر تخلفی را مشاهده کردند از دوستان ما در وزارت کشور یا سامانه مردم ناظر که اعلام شده گزارشات را بفرستند.

وی تاکید کرد: کار مهمی که برای شفافیت نظارت ما انجام می شود اولا نامزدهای انتخابات هم مجلس و خبرگان و ریاست جمهوری می توانند نمایندگانی را در شعب داشته باشند و این هماهنگی انجام شده و از سال ۸۸ پیشنهاد داشتیم که نمایندگانی از نامزدهای ریاست جمهوری در شورای نگهبان باشند که این کار سه شنبه انجام شد و جمعه می توانید با آنها ملاقات داشته باشید.

سخنگوی شورای نگهبان افزود: از لحاظ وظیفه نظارتی ما هیچ جای نگرانی نیست. نظارت موثر شورای نگهبان انجام خواهد شد تا این رویداد سرنوشت ساز که توسط مردم خوب ما رقم می خورد را صیانت کنیم.

کدخدایی در پاسخ به سوال خبرنگار رسانه نروژی درباره اینکه چرا شورای نگهبان اقدام به تایید صلاحیت کاندیدای اصولگرا کرده است  و از کاندیدای اصلاح طلب کسی تایید نشده است گفت:  شاید خبرنگار مربوطه  اسامی را ندیدند. در این دور و همه ادوار بین افرادی که احراز می شود از همه گروه‌ها هستند و حتی کسانی که انتخاب شدند از گروه های دیگر هم هستند. این دور هم چنین وضعیتی بوده و هیچ گاه شورای نگهبان براساس نگاه سیاسی نامزدها نظر نمی دهد و نظر شورا براساس قانون انتخابات و قانون اساسی است.

ارسال نظر
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها
دیپلماسی انجماد و تله حقوقی اسنپ‌بک؛ بازخوانی معماری صلح اوکراین در سایه تجارب یالتا و مینسک
معمای آماری در تنگه هرمز؛ چرا آرامش روی کاغذ با اضطراب بازار همخوان نیست؟
شتاب درآمدی بانک پاسارگاد ؛ رشد ۹۵ درصدی در شهریورماه
رشد ۶۰ درصدی سود خالص بانک پاسارگاد در نیمه نخست ۱۴۰۵
به گفته آنکارا، ترکیه، قطر، پاکستان و اندونزی توافق‌نامه همکاری دفاعی امضا کردند
کالابرگ یا کوپن؟ کدام کمک بیشتری به مردم می‌کند؟
زور افزایش درآمد به هزینه‌ها نرسید | کاهش سود زیرمجموعه پتروشیمی آبادان با وجود افزایش درآمد‌ها
آزمون بازدارندگی در ریاض؛ پدافند فرامنطقه‌ای در آسمان شبه‌جزیره
رشد درآمد بانک پارسیان فراتر از نقدینگی | تراز مالی از منفی به مثبت رسید
سوءاستفاده از تجمعات شبانه برای دفاع از رسایی یا حمله به دستگاه قضا درست نیست
تلاش واشنگتن برای افزایش تولید گازوئیل همزمان با اوج‌گیری قیمت‌ها
هشدار صریح محسنی‌اژه‌ای به متهم پرونده تراستی‌ها: ادعای ریسک نکنید، از سود‌های کلان‌تان بگویید
چه کسی ترمز استیضاح وزیر کار را کشید؟ استیضاح احمد میدری در هیأت رییسه مجلس بلاتکلیف است!
زینی‌وند: اولویت دستگاه دیپلماسی پیشگیری از تحمیل جنگ جدید است؛ آمادگی کامل برای دفاع از کشور داریم
عراق گذرگاه مرزی شیب با ایران را برای بررسی امنیتی بست
گلوی تولید زیر تیغ تورم | تولید ۱۱۷ درصد گران‌تر شد
اجرای طرح «تأمین‌رفاه» بانک رفاه کارگران آغاز شد
نتانیاهو برنامه‌ریزی حمله‌ای گسترده به ایران را داشت، اما ترامپ مانع آن شد
بازگشت گازوئیل روسیه به ترکیه و برزیل پس از لغو ممنوعیت صادرات
افزایش قیمت نفت به دلیل نگرانی‌های مربوط به عرضه در خاورمیانه
وعده عاصم منیر درباره بازگشایی مرزهای ایران و پاکستان محقق نشد | گمرک پاکستان همچنان بسته است
رشد شش‌برابری شاخص هم‌وزن؛ سهام کوچک بورس تهران پیشتاز شدند
پزشکیان: آمریکا پیش از مذاکره باید تهدیدها و تحریم‌ها را بردارد
بسنت بار دیگر برای فروپاشی اقتصاد ایران ضرب‌الاجل تعیین کرد؛ وعده قبلی محقق نشد
سرلشکر ایزدی: کنترل عملیاتی تنگه هرمز تا زمانی که ایران بخواهد ادامه دارد
موج اعتراضات معیشتی در ۷ کشور اروپا
فرانسه محدودیت‌های منع آمدوشد را گسترش می‌دهد
قالیباف در دیدار با عاصم منیر: آمریکا فقط با اجرای شروط هفت‌گانه می‌تواند اعتماد ایران را جلب کند
مذاکره مالکان ۲۱ کشتی با ایران برای خروج از فهرست سیاه تنگه هرمز
پیشنهاد سردبیر
زندگی