دوشنبه ۱۷ شهريور ۱۴۰۴ 08 September 2025
پنجشنبه ۲۷ خرداد ۱۴۰۰ - ۱۳:۲۷
کد خبر: ۴۳۵۰۹

حضور بیشتر مردم یعنی پشتوانه قوی برای کشور و نظام

سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا، جزئیات پروتکل های بهداشتی روز انتخابات شرح داد.

به گزارش فراز، علیرضا رئیسی سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا گفت: جمعه ۲۸ خرداد انتخابات ریاست جمهوری و شوراهای اسلامی شهر و روستا در پیش است و ما بر حسب وظیفه ذاتی که داریم حتماً نیاز است که سلامتی حضور مردم را پای صندوق‌های رأی تضمین کنیم.

وی ادامه داد: ما این اطمینان را می‌دهیم که طوری پروتکل‌های بهداشتی را تدارک دیده ایم که برای حضور مردم پای صندوق‌های رأی هیچ مشکلی پیش نمی‌آید.

معاون بهداشت وزارت بهداشت بیان کرد: در مرحله نخست ۱۰ هزار صندوق نسبت به دوره قبل بیشتر شده و دوم اینکه مدت زمان رأی گیری از ۷ صبح شروع خواهد شد و قابل تمدید تا ۲ بامداد شنبه خواهد بود.

رئیسی گفت: این افزایش صندوق و زمان برای کاهش تجمعات پیش بینی شده تا مردم بتوانند برای رأی دادن زمان و شعبه خلوت تر را انتخاب کنند.

معاون وزیر بهداشت افزود: وزارت کشور هم تمهیدی اندیشیده که می‌تواند شعبات خلوت تر را به مردم برای حضور پای صندوق‌های رأی معرفی کند.

وی ادامه داد: ما تجمعی پای صندوق‌ها نخواهیم داشت. چون پروتکل‌ها طوری طراحی شده که اگر هم صفی تشکیل شد خارج از فضای بسته با فاصله گذاری اجتماعی باشد.

سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا تاکید داشت: افرادی هم که در فضای بسته رأی می‌دهند تجمعی پای صندوق‌ها نخواهند داشت تا نگران انتقال بیماری باشیم.

رئیسی تصریح کرد: اثر انگشت هم برای پیشگیری از انتقال بیماری حذف شده و توصیه کردیم که افراد خودکار شخصی همراه داشته باشند. بنابراین توصیه می‌کنیم همه در انتخابات حضور پرشور داشته باشند.

معاون بهداشت وزارت بهداشت گفت: حضور پرشور و قوی مردم در انتخابات می‌تواند یک پشتوانه قوی برای کشور باشد.

وی گفت: توصیه‌های لازم به دوستان حاضر بر سر صندوق‌ها مبنی بر استفاده از ماسک، دستکش، تهویه فضا شده است و همکاران بهداشتی برای نظارت بر رعایت پروتکل‌ها در شعب حضور خواهند داشت.

سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا بیان داشت: به همه همکاران علاوه بر نظارت و ارائه مشورت، توصیه کرده ایم اخلاق و منش خود را به خوبی نمایش دهند تا محیط خوبی برای برگزار کنندگان انتخابات و رأی دهندگان فراهم آورند تا هیچ مشکلی به وجود نیاید.

رئیسی افزود: به حوزه‌های رأی گیری توصیه می‌کنیم که برای مردمی که در فضای باز برای رأی دادن قرار می‌گیرند شرایطی فراهم شود که در آفتاب نباشند و سایه بان های مناسب در مکان وجود داشته باشد.

وی در پایان تصریح کرد: به عنوان معاون بهداشت وزارت بهداشت و سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا تاکید می‌کنم که دست به دست هم دهیم تا شاهد حضور پرشور مردم پای صندوق‌های رأی باشیم و به صورت قوی این انتخابات برگزار شود چرا که حضور بیشتر مردم یعنی پشتوانه قوی برای کشور و نظام. از همگان به ویژه وزارت کشور و همکاران خود برای زحمات‌شان در این انتخابات قدردانی می‌کنم.

 
ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

رئیس هیئت مدیره بانک اقتصادنوین: همه ما باید به اندازه سهم خود، در قبال تحقق برنامه‌های بانک مسئولیت پذیر باشیم

قصدی برای جانبداری میان ایران و اسرائیل نداریم | دیپلماسی مخفیانه گاهی به مسیرهای غیرمنتظره‌ای در جهت تنش‌زدایی منجر می‌شود

رایزن ربوده شده در مصر، پیدا شد!

علم درباره سقف طول عمر انسان چه می‌گوید؟

دانشمندان راز بزرگ مریخ را فاش کردند!

سایتهایی برای ازدواج یا بازاری هوشمند برای فروش‌ امید؟

گفت گوی تلفنی وزاری خارجه ایران و مصر درباره‌ی برنامه‌ی هسته‌ای

پزشکیان در اجلاس مجازی بریکس: افزایش اقدامات یکجانبه و استفاده ابزاری از تحریم‌ها، عدالت و ثبات جهانی را تهدید می‌کند.

نادره رضایی برکنار شد

راز ۸۰ ساله نازی‌ها پشت یک دیوار فاش شد!

اولین واکنش حزب الله لبنان به عملیات ضد اسرائیلی در قدس

میلیونرها در جست‌وجوی بی‌مرگی و زندگی ابدی!

از پنجمین نهاد زیان‌ده کشور شروع کنید؛‌ نشانی: جام جم!

جزئیات فرونشست زمین در خیابان هشت بهشت اصفهان

پیشنهاد سردبیر
زندگی