۳۰ مهر ۱۴۰۵ ۰۰:۲۶
پنجشنبه ۲۷ خرداد ۱۴۰۰ - ۱۹:۳۰
کد خبر: ۴۳۵۲۳

آخرین وضعیت پروازهای خارجی آزاد

آخرین وضعیت پروازهای خارجی آزاد
در پی شیوع ویروس کرونا و به ویژه بروز واریانت انگلیسی این ویروس در جهان، ممنوعیت و محدودیت‌های سفر به صورت زمینی و هوایی روز به روز و با و موج‌های جدید بیشتر و بیشتر می‌شود که البته اخیرا درپی کنترل این بیماری و گسترش واکسیناسیون در کشورهای مختلف، پروازها و سفرهای هوایی به سمت از سرگیری سوق پیدا کرده است.

به گزارش فراز، در پی شیوع ویروس کرونا و خصوصا گسترش واریانت انگلیسی در جهان محدودیت‌های کرونایی به ویژه در حوزه پروازهای خارجی روز به روز بیشتر شد و کشورهای متعددی در لیست سیاه و ممنوعه برای پروازهای مسافری قرار گرفتند.

بر اساس آخرین وضعیت اعلام شده از سوی سازمان هواپیمایی کشوری درباره مقاصد ممنوعه برای پروازهای خارجی ۱۵کشور از جمله فرانسه و پاکستان در فهرست مقاصد ممنوعه پروازی به دلیل شیوع واریانت انگلیسی کرونا قرار داشتند و ۲۶ کشور نیز در فهرست کشورهای پر خطر بودند که پرواز به این مقاصد با محدودیت همراه بود و مسافران ملزم به رعایت پروتکلهای خاصی در این زمینه بودند.

به این ترتیب مقاصد پروازی ممنوعه کرونایی به ۱۳ کشور کاهش پیدا کرد. یعنی در شرایط فعلی هند، بوتسوانی، برزیل، جمهوری چک، عراق، استونی، ایرلند، لسوتو، مالاوی، موازمبیک، اسلواکی، آفریقای جنوبی و زامبیا در لیست کشورهای با شرایط ویژه دارای واریانت انگلیسی قرار دارند پرواز به این مقاصد ممنوع است.

از سوی دیگر فرانسه، پاکستان، آلبانی، آندورا، بحرین، بولیوی، بوسنی و هرزگوین، کلمبیا، مصر، اکوادور، مجارستان، اردن، کوزوو، لتونی، لبنان، مالت، مولداوی، مونتگرو، مقدونیه شمالی، فلسطین، سنت لوسیا، صربستان، سیشل، اسلوانی، سوئد، سوریه، تانزانیا و امارات متحده عربی در لیست کشورهای پرخطر با بروز بالای بیماری قرار دارند اما پرواز به آن‌ها ممنوع نبوده و نیازمند پروتکل‌ها و محدودیت‌های کرونایی خاصی است.

البته بر اساس آخرین آمار دریافت شده از سوی خبرنگار ایسنا به زودی محدودیت‌های بیشتری برداشته می‌شود چرا که در بسیاری از کشورهای جهان شیوع ویروس کرونا تا حد بسیار زیادی کنترل شده و واکسیناسیون نیز در سطح وسیعی انجام گرفته است. به نظر می‌رسد دوباره پروازهای خارجی ایران روند افزایشی به خود گرفته و آسمان ایران رونق بیشتری بگیرد.

ارسال نظر
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها
دیپلماسی انجماد و تله حقوقی اسنپ‌بک؛ بازخوانی معماری صلح اوکراین در سایه تجارب یالتا و مینسک
معمای آماری در تنگه هرمز؛ چرا آرامش روی کاغذ با اضطراب بازار همخوان نیست؟
شتاب درآمدی بانک پاسارگاد ؛ رشد ۹۵ درصدی در شهریورماه
رشد ۶۰ درصدی سود خالص بانک پاسارگاد در نیمه نخست ۱۴۰۵
به گفته آنکارا، ترکیه، قطر، پاکستان و اندونزی توافق‌نامه همکاری دفاعی امضا کردند
کالابرگ یا کوپن؟ کدام کمک بیشتری به مردم می‌کند؟
زور افزایش درآمد به هزینه‌ها نرسید | کاهش سود زیرمجموعه پتروشیمی آبادان با وجود افزایش درآمد‌ها
آزمون بازدارندگی در ریاض؛ پدافند فرامنطقه‌ای در آسمان شبه‌جزیره
رشد درآمد بانک پارسیان فراتر از نقدینگی | تراز مالی از منفی به مثبت رسید
سوءاستفاده از تجمعات شبانه برای دفاع از رسایی یا حمله به دستگاه قضا درست نیست
تلاش واشنگتن برای افزایش تولید گازوئیل همزمان با اوج‌گیری قیمت‌ها
هشدار صریح محسنی‌اژه‌ای به متهم پرونده تراستی‌ها: ادعای ریسک نکنید، از سود‌های کلان‌تان بگویید
چه کسی ترمز استیضاح وزیر کار را کشید؟ استیضاح احمد میدری در هیأت رییسه مجلس بلاتکلیف است!
زینی‌وند: اولویت دستگاه دیپلماسی پیشگیری از تحمیل جنگ جدید است؛ آمادگی کامل برای دفاع از کشور داریم
عراق گذرگاه مرزی شیب با ایران را برای بررسی امنیتی بست
گلوی تولید زیر تیغ تورم | تولید ۱۱۷ درصد گران‌تر شد
اجرای طرح «تأمین‌رفاه» بانک رفاه کارگران آغاز شد
نتانیاهو برنامه‌ریزی حمله‌ای گسترده به ایران را داشت، اما ترامپ مانع آن شد
بازگشت گازوئیل روسیه به ترکیه و برزیل پس از لغو ممنوعیت صادرات
افزایش قیمت نفت به دلیل نگرانی‌های مربوط به عرضه در خاورمیانه
وعده عاصم منیر درباره بازگشایی مرزهای ایران و پاکستان محقق نشد | گمرک پاکستان همچنان بسته است
رشد شش‌برابری شاخص هم‌وزن؛ سهام کوچک بورس تهران پیشتاز شدند
پزشکیان: آمریکا پیش از مذاکره باید تهدیدها و تحریم‌ها را بردارد
بسنت بار دیگر برای فروپاشی اقتصاد ایران ضرب‌الاجل تعیین کرد؛ وعده قبلی محقق نشد
سرلشکر ایزدی: کنترل عملیاتی تنگه هرمز تا زمانی که ایران بخواهد ادامه دارد
موج اعتراضات معیشتی در ۷ کشور اروپا
فرانسه محدودیت‌های منع آمدوشد را گسترش می‌دهد
قالیباف در دیدار با عاصم منیر: آمریکا فقط با اجرای شروط هفت‌گانه می‌تواند اعتماد ایران را جلب کند
مذاکره مالکان ۲۱ کشتی با ایران برای خروج از فهرست سیاه تنگه هرمز
پیشنهاد سردبیر
زندگی