چهارشنبه ۱۲ آذر ۱۴۰۴ 03 December 2025
جمعه ۲۸ خرداد ۱۴۰۰ - ۱۳:۰۳
کد خبر: ۴۳۵۵۵

اگر امکان اخذ رأی آنلاین نیست حتماً به سرعت آن را تبدیل به آفلاین کنند

اگر امکان اخذ رأی آنلاین نیست حتماً به سرعت آن را تبدیل به آفلاین کنند
رئیس ستاد انتخابات کشور گفت: صبح امروز با دستور وزیر کشور حدود یک درصد از مجموعه شعب کشور، به سرعت از حالت آنلاین به سمت آفلاین رفت.

به گزارش فراز، جمال عرف رئیس ستاد انتخابات کشور با حضور در جمع خبرنگاران حاضر در ستاد انتخابات کشور ضمن تشکر از مردم برای حضور پرشور پای صندوق های رای و ابراز امیدواری برای ادامه داشتن این روند، اظهار داشت: صبح امروز مشکلات فنی پیش آمد اما بلافاصله با دستور وزیر کشور حدود یک درصد از مجموعه شعب کشور، به سرعت از حالت آنلاین به سمت آفلاین رفت تا مردم معطل نشوند.

وی افزود: لذا من هم اکنون به همه استانداران و فرمانداران استان‌ها اعلام می‌کنم در هر نقطه اگر مشکل فنی پیش آمده و امکان اخذ رأی آنلاین نیست حتماً به سرعت آن را تبدیل به آفلاین کنند و رای مردم را بگیرند.

رئیس ستاد انتخابات کشور تصریح کرد: هیچ‌کس نباید بابت معطل شدن در صف نتواند حق خودش را  استیفا کند. لذا فرمانداران و استانداران این را به عنوان یک ابلاغیه تلقی کنند.

وی خاطرنشان کرد: علیرغم اینکه طی اطلاعیه ای اعلام کردیم که سه نفر از کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری انصراف داده و تنها چهار نفر از نامزدهای محترم انتخابات ریاست جمهوری حضور دارند، اما بعضاً در فضای مجازی لیست‌هایی منتشر می‌شود که به غیر از این چهار نامزد هستند، این لیست ها اعتبار ندارند و مردم به آنها توجه نکنند.

رئیس ستاد انتخابات کشور گفت: ما نیز به مبادی قانونی اعلام کردیم که با کسانی که شایعات و جعلیات را اعلام کردند برخورد قانونی انجام شود.

وی درباره میزان تعرفه‌های مصرف شده تاکید کرد: در حال حاضر بیان این موضوع کار ساده‌ای نیست و به سرعت در کل کشور در حال تغییر است. اما روند خوبی است و با سرعت انجام می‌شود. در اولین فرصتی که این مساله به جمع‌بندی رسید حتما آن را اعلام کنیم. لذا مسیر قابل قبولی است که مردم با شور و شوق وارد انتخابات شدند.

عرف در رابطه با ارسال نشدن صندوق سیار برای افراد در بیمارستان‌ها، عنوان کرد: با وزارت بهداشت و هلال احمر هماهنگ شده است و قرار شده که این اقدام با همکاری فرمانداری انجام شود. نماینده هلال احمر در ستاد انتخابات کشور حضور پیدا کرده و جلسه می‌گذاریم که ببینیم این اقدام از صبح صورت گرفته است یا نه. اگر نگرفته حتماً باید این کار را در بعد از ظهر انجام دهیم که افراد بتوانند رای خودشان را بدهند.

رئیس ستاد انتخابات کشور در خصوص ناتوانی ناطق نوری برای رای به شورای شهر تهران، گفت: دور قبل نیز مواردی داشتیم کسانی که شناسنامه جدید تهیه کرده‌اند در سیستم بررسی می‌کنند و باید در حوزه مشخص باشد. اما جزئیات آن را بررسی می کنم و بعد از ظهر اعلام خواهم کرد.

وی همچنین این خبر که به افراد اجازه داده نشده در ساعات اولیه و از ساعت ۷ صبح رای دهند را تکذیب کرد.

عرف گفت: نسبت به شعب خارج کشور در برخی از کشورها محدودیت‌هایی به عنوان بیماری کرونا ایجاد کردند و مثل گذشته فضا را ایجاد نکردند و در برخی موارد مجبور شدند مکان‌هایی را اجاره کنند. وزارت امور خارجه متولی اخذ رأی از ایرانیان خارج کشور است که اگر مشکلی باشد باید رسیدگی کند.

 
ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

معامله ترامپ با پوتین: ونزوئلا را بده، اوکراین را بگیر!

قیمت دلار، حدود ۱۷۰ سال پیش، در زمان قاجار چقدر بود؟

آلمان عملیات اولیه سامانه موشکی «آرو ۳» اسرائیل را آغاز کرد

چرا این رانندگان در تهران، شب‌ها در خودرو می‌خوابند؟

وزیر نیرو: به دنبال واردات آب از کشور‌های دیگر هستیم!

ایران را با چقدر هزینه می‌توان از بحران آب نجات داد؟

فریادهای نماینده زن در صحن علنی مجلس درباره قانون مهریه

فاکتور کاغذی از ابتدای زمستان بی‌اعتبار می‌شود

مراسم ادای سوگند شهروندی آمریکا برای مهاجران ایرانی و ۱۸ کشور دیگر به تعلیق درآمد

آذر منصوری: قانون مهریه نه اصلاح است و نه حمایت، فقط تعمیق تبعیض است | نظام قانون‌گذاری در ایران تمایلی به دیدن ریشه‌های واقعی مشکلات ندارد

نماینده مجلس: اکبر طبری بدون توضیح آزاد شده است

وزیر جنگ آمریکا: این شام، «شام صلح» است

جبلی: ساترا اقدام اجرایی نمی‌تواند انجام دهد

ویدیو؛ ویتکاف و داماد ترامپ در روسیه، بازدید از نمایشگاه و ملاقات با پوتین

پیشنهاد سردبیر
زندگی