يکشنبه ۲۹ تير ۱۴۰۴ 20 July 2025
جمعه ۲۸ خرداد ۱۴۰۰ - ۱۵:۵۸
کد خبر: ۴۳۵۶۳

رییس سازمان بازرسی کل کشور: با صندوق رای قهر نکنید

رییس سازمان بازرسی کل کشور: با صندوق رای قهر نکنید
اگر کسی با صندوق رای قهر کند، با اقتدار، عزت، پیشرفت و کاهش مشکلات قهر کرده است.

به گزارش فراز، حجت الاسلام درویشیان روز جمعه پس از انداختن رای خود در صندوق محل وزارت کشور در جمع خبرنگاران درباره شکایات مطرح شده احتمالی اظهار داشت: همکاران ما هم در مرکز و هم در استان‌ها فرآیند برگزاری انتخابات را رصد می‌کنند و گزارش‌هایی رسیده بود که در مجموع ارزیابی خوبی از وضعیت برگزاری انتخابات داریم.

وی افزود: اشکالات در سیستم پیکربندی بعضی از شعب خوزستان پیش آمده بود که در حال پیگیری و رفع مشکلات هستند. در تعداد کمی از دستگاه‌ها مشکلات فنی پیش آمده بود که به صورت آفلاین توانستند در جاهایی رای‌گیری کنند که باید به صورت الکترونیکی اخذ رای می‌شد.

رییس سازمان بازرسی کل کشور تاکید کرد:  بلافاصله بعد از  آنلاین شدن سیستم،  آرا در سیستم ثبت خواهد شد. توصیه ما به مسئولان ستاد وزارت کشور این است که اطلاع‌رسانی‌های آنها به موقع و مکرر باشد مثلا در مورد شایعاتی که در فضای مجازی مطرح می‌شود که حتماً باید کارت ملی باشد درحالی که ضرورتی به داشتن کارت ملی نیست و این موارد بهتر است اطلاع‌رسانی شود و در  صدا و سیما هم زیرنویس شود.

وی ادامه داد: همچنین اینکه اسامی کاندیداها در شناسنامه درج شده باید اطلاع‌رسانی شود و اسامی درج شده در محل اخذ رای ملاک است. اینکه کسی که کارت ملی نداشته باشد می‌توانند با حفظ شماره ملی و داشتن شناسنامه رای بدهند، باید اعلام شود. اعضای ستادهای استان‌ها و شهرستان‌ها مکرر پیگیری و  مشکلات پیش آمده را منعکس کنند. همکاران ما در مرکز دنبال و پیگیری می‌کند.

درویشیان درباره قهر برخی با صندوق رای اظهار داشت: این آماری که ما تا ۲۰ دقیقه پیش دیدیم به طور مرتب در حال اضافه شدن بود که مشارکت خوبی پیش‌بینی می‌شود اما اگر کسی با صندوق رای قهر کند با اقتدار، عزت، پیشرفت و کاهش مشکلات قهر و دشمن را  شاد کرده است.

وی اظهار داشت: اگر رای تاثیر نداشت، دشمن در ماهواره‌ها و در رسانه‌هایش از مدت‌ها قبل تبلیغ نمی‌کرد که رای ندهید. یک رای هم یک رای است این آراء مردم جمع و تبدیل به میلیون‌ها رای می‌شود بنابراین حتماً در سرنوشت مردم  کشور تاثیر دارد.

درویشیان گفت: توصیه ما این است که احیاناً اگر انتقاداتی هم دارند، حتماً برای بهبود وضع موجود در انتخابات شرکت کنند و اگر مشارکت بالا باشد، هم در حوزه اقتصادی، امنیت داخلی و امنیت بین‌المللی در مقابل دشمنان با اقتدار بیشتری می‌توانیم کار کنیم و حتماً در تسریع در حل مشکلات کشور آرا بالا با مشارکت بالا موثر است.

ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

هور در آتش مناقشات آبی | مردم اهواز: نفس کشیدن سخته!

ضرغامی: ما خوب رفتار نکردیم و دشمن به طمع افتاد؛ این باید برای ما درس بشود | مردم رفتاری نشان دادند که حالا قاعدتا نظام باید یک اصلاحات درستی در رفتارش داشته باشد | الان نه در حالت جنگ هستیم و نه صلح

توافق ایران و ۳ کشور اروپایی برای آغاز مذاکرات هسته‌ای

قیمت دلار، یورو و سایر ارزها؛ یکشنبه ۲۹ تیر ۱۴۰۴

قیمت طلا و سکه در بازار؛ یکشنبه ۲۹ تیر ۱۴۰۴

شرط اخذ گواهینامه رانندگی اعلام شد

از تیراندازی در خمین چه می‌دانیم؟

ویدیو؛ همخوانی آهنگ «ایران» توسط بازیکنان تیم ملی فوتبال بانوان

ویدیو؛ توصیه مجری تلویزیون به جواد خیابانی: زبانت را بیمه کن!

جنجال لو رفتن سوالات آزمون مدارس سمپاد

اعلام پیش‌بینی وضعیت هوا، طی پنج روز آینده

وزیر کشور: مردم طی جنگ تحمیلی ۱۲ روزه کار خود را انجام دادند

خبر مهم درباره قیمت جدید گندم

رئیس ستاد کل نیروهای مسلح: در صورت هرگونه تجاوز، پاسخی محکم‌تر از قبل به دشمن می‌دهیم

پیشنهاد سردبیر
زندگی