چهارشنبه ۱۲ شهريور ۱۴۰۴ 03 September 2025
جمعه ۲۸ خرداد ۱۴۰۰ - ۲۰:۱۰
کد خبر: ۴۳۵۸۰

منتظری: میزان مشارکت خوب بوده است

منتظری: میزان مشارکت خوب بوده است
دادستان کل کشور گفت: تا به حال که ما رصد می‌کردیم میزان مشارکت خوب بوده است و امیدواریم در ساعات باقی مانده بهتر باشد.

به گزارش فراز، حجت‌الاسلام محمدجعفر منتظری دادستان کل کشور عصر امروز(جمعه) با حضور در محل ستاد انتخابات کشور در جمع خبرنگاران اظهار داشت: ابتدا به همه دست اندرکاران امر مهم انتخابات خسته نباشید عرض می‌کنم و به مردم عزیزی که تا این لحظه پای صندوق های رای حضور پیدا کردند دست مریزاد می‌گویم.

وی عنوان کرد: آنهایی که تاکنون حضور پیدا نکردند، از این فرصت استفاده کنند و تا پایان ساعتی که قانونی هست، خودشان را به صندوق برسانند و دِین خود را به شهدا و کشور ادا کنند. ما نباید فراموش کنیم شهدای بزرگواری را که در راستای اقتدار و امنیت کشور جان خود را از دست دادند، باید پاسدار خون آنها باشیم.

دادستان کل کشور تاکید کرد: امیدوارم گله‌ها، ضعف‌ها و اشکالاتی که احیانا در مسائل اجرایی کشور دیده می‌شود، توسط نظارت مردم، سوالات و مطالبات آنها برطرف شود و به پایین‌ترین حد برسد.

منتظری گفت: در اهمیت حضور در انتخابات جمهوری اسلامی ایران همین مقدار بس که فکر نمی‌کنم در هیچ کجای دنیا انتخاباتی را بتوانیم سراغ داشته باشیم که اینقدر در مقابلش می‌ایستند، تلاش می‌کنند و هزینه می‌کنند تا مردم حضور پیدا نکنند و با یک حالت سردی برگزار شود.

وی اضافه کرد: خود این امر نشان دهنده اهمیت انتخابات جمهوری اسلامی ایران  و نشان دهنده این است که چقدر کشور عزیز ما می‌تواند با حضور فعال مردم اقتدار بیشتری پیدا کند و مردم حتما به این امر توجه دارند.

دادستان کل کشور بیان کرد: امیدواریم که در ساعات باقیمانده امروز بتوانند این اقتدار را هر چه بیشتر و امنیت پایدار کشور را پایدارتر کنند.

منتظری در رابطه با ارزیابی خود از میزان مشارکت تاکید کرد: تا به حال که ما رصد می‌کردیم مشارکت خوب بوده است و ان شاءالله ساعات باقی مانده بهتر باشد. میزان مشارکت در مقایسه با دوره های قبل را باید از دست اندرکارانی که آمار در اختیار دارند، پرسید.

ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

رئیس هیئت مدیره بانک اقتصادنوین: همه ما باید به اندازه سهم خود، در قبال تحقق برنامه‌های بانک مسئولیت پذیر باشیم

ماجرای کلاهبرداری «سایت‌های پورن» از مردان میانسال چیست؟

با این ۶ نقص بزرگ جنگنده F-35 آشنا شوید!

کدام رشته‌های دانشگاهی پولسازترند؟ 

وجود سرب در بنزین با نسلهای آینده چه می‌کند؟

پول‌دارترین مرد ایرانی در دهه ۳۰ که شرق و غرب او را می‌شناختند، چطور زندگی می‌کرد؟

کشف ۵ برابری ماینرهای غیرمجاز در سال جاری

لاریجانی: آمریکایی‌ها پای میز مذاکره نمی‌آیند

حمایت بی قید و شرط از اسراییل، آمریکا و اروپا را خسته کرده؟!

پس از شایعات اخیر؛ «ترامپ» امشب سخنرانی می‌کند

لاریجانی: راه مذاکره با آمریکا بسته نیست، اما آنها با طرح مسائلی عملاً مسیر مذاکره را منتفی می‌کنند

فلاحت‌پیشه: گروه‌های افراطی با شعارهای تند بن‌بست‌ها را به سیاست خارجی کشور تحمیل کردند | کشور نباید دچار جنگ می‌‌شد

سخنگوی دولت درباره شرط ۳ کشور اروپایی برای تمدید مکانیسم ماشه: ما مطابق با منافع ملی‌مان هر کاری را که کلیت نظام به جمع‌بندی برسد، انجام خواهیم داد

توضیح وزارت ارشاد درباره کنسرت‌های رایگان میدان آزادی

پیشنهاد سردبیر
زندگی