۱۵ شهريور ۱۴۰۵ ۲۰:۴۸
دوشنبه ۳۱ خرداد ۱۴۰۰ - ۲۰:۳۵
کد خبر: ۴۳۸۰۸

فروش میلیونی بلیت ها همچنان ادامه دارد

فروش میلیونی بلیت ها همچنان ادامه دارد
در حالی که سخنگوی سازمان هواپیمایی از لغو افزایش قیمت بلیت هواپیما و الزام ایرلاین ها به بازگرداندن مبلغ اضافه خبر می دهد، اما شرکت های هواپیمایی همچنان به فروش میلیونی بلیت اقدام می کنند.

به گزارش فراز، در روزهای اخیر موضوع افزایش قیمت بلیت هواپیما در آستانه روز میلاد امام رضا (ع) سبب شد تا سازمان هواپیمایی کشوری به این موضوع ورود کرده و ایرلاین‌ها را به بازگرداندن قیمت‌ها به نرخ نامه توافق شده ملزم کند.

محمد حسن ذیبخش سخنگوی سازمان هواپیمایی کشوری نیز ساعتی قبل گفت: با دستور وزیر راه و شهرسازی، تلاش سازمان هواپیمایی کشوری و پیگیری رسانه‌ها، قیمت بلیت هواپیما به نرخ قبل بازگشت و افزایش قیمت بلیت منتفی شد.

وی افزود: شرکت‌های هواپیمایی (ایرلاین‌ها) موظف شدند مابه‌التفاوت قیمت بلیت را به مسافرانی که بلیت را گران خریدند، پرداخت کنند.

به گفته ذیبخش، مسافران برای دریافت این مابه التفاوت باید ابتدا به شرکت‌های هواپیمایی مراجعه کرده و در صورت عدم دریافت پاسخ، شکایت خود را در سامانه شکایات مردمی سازمان هواپیمایی کشوری ثبت کنند تا سازمان این موضوع را پیگیری کند.

به گزارش خبرنگار مهر، طی ۲۴ ساعت اخیر، ایرلاین‌ها بدون اخذ مصوبه شورای عالی هواپیمایی کشوری، اقدام به افزایش ۴۰ درصدی قیمت بلیت هواپیما کرده بودند که با فشار رسانه‌ها، سازمان هواپیمایی کشور این افزایش قیمت را غیر قانونی اعلام کرد.

با وجود اعلام سازمان هواپیمایی کشوری مبنی بر بازگشت قیمت‌های بلیت هواپیما به نرخ‌های قبل، اما همچنان قیمت بلیت پروازهای مشهد برای امشب (۳۱ خرداد) در نرخ‌های نجومی و تا یک میلیون تومان در حال فروش است.

قیمت بلیت پروازهای تهران-مشهد همچنان میلیونی است

وزیر راه: من از طریق رسانه‌ها متوجه افزایش قیمت بلیت هواپیما شدم

محمد اسلامی وزیر راه و شهرسازی عصر امروز (۳۱ خرداد) دقایقی قبل در گفت وگو با رادیو پیام اظهار کرد: این افزایش قیمتی که در بلیت پروازهای داخلی رخ داد، بدون هیچ هماهنگی بوده و مراحل قانونی را طی نکرده بود.

وی افزود: من از طریق رسانه‌های مطلع شدم که چنین اقدامی صورت گرفته است؛ بلافاصله دستورات لازم داده شد و هواپیمایی کشوری هم این امر را متوقف کرد. بنابراین افزایش قیمت قانونی ای در کار نبوده و بازگشت قیمت‌ها به قبل، تصمیم به هنگامی بوده که اتخاذ شده است.

وزیر راه و شهرسازی درباره بازگرداندن مابه التفاوت نرخ‌ها آن دسته از مسافرانی که بلیت را با قیمت‌های بالا خریداری کرده اند، گفت: این دسته از مسافران با مراجعه به سامانه رسیدگی با شکایات از شرکت‌های هواپیمایی در وب سایت سازمان هواپیمایی کشوری، این اتفاق را پیگیری کنند.

ایرلاین‌ها افزایش قیمت بلیت نمی‌دهند؛ آژانس‌ها گران می‌کنند

اسلامی افزود: الزاماً شرکت‌های هواپیمایی مبادرت به افزایش بلیت نمی‌کنند آژانس‌ها بیشتر در این امر دخالت کنند؛ مسافران هم به سازمان هواپیمایی مراجعه کنند.

وزیر راه گفت: این اتفاق چند ساعت بیشتر نبود و ما بلافاصله ورود کردیم و جلوی ادامه دار شدن آن را گرفتیم.

ارسال نظر
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها
تداوم فشار‌های اقتصادی آمریکا بر ایران و چالش‌های تهران در تنگه هرمز
زمستان امسال کمبود گاز ۶۰ درصدی داریم! | ناترازی بنزین تنها با افزایش قیمت حل نمی‌شود | ده سازمان دیگر مثل «سازمان بهینه‌سازی انرژی» ایجاد شود، مسئله بدتر می‌شود که بهتر نمی‌شود! | وزارت نیرو آدرس غلط می‌دهد | ۸۰ درصد چاه‌های گازی کشور، در نیمه دوم عمر خود هستند
شاخص محیط کسب‌وکار رکورد ۸ ساله را شکست | قم، بهترین استان برای کسب و کار
تصویب قطعنامه مجمع عمومی سازمان ملل برای تغییر نقشه‌های جهانی
جنگ نفتکش‌ها میان ایران و آمریکا: این منازعه طولانی به کجا می‌انجامد؟
سلاجقه: امیدواریم مجوز میدان نفتی سهراب برگردد؛ کارشناس محیط زیست پروژه هورالعظیم، صلاحیت و سواد لازم را ندارد
جنگ ایران احتمالاً شش ماه دیگر ادامه خواهد یافت
افزایش سرمایه ۲۲.۵ درصدی «ونوین» ثبت شد
شعب بانک تجارت تا پایان شهریورماه از ساعت ۰۷:۰۰ تا ۱۳:۰۰ به مشتریان خدمت‌رسانی می‌کنند
فراخوان نخستین رویداد هنری بانک دی
۵ ربع‌سکه بهار آزادی به برندگان قرعه‌کشی سان در الکامپ رسید
پشتوانه‌ای برای روزهای پیش‌بینی‌نشده
‌سایپا از مرز تولید روزانه ۶۰۰ خودروی کامل عبور کرد/ آغاز تولید عبور مستقیم هم‌زمان با تکمیل خودروهای ناقص
اتصال حساب‌های وکالتی بانک ملی ایران به «معاملات برخط برق» در بورس انرژی
اوپک‌پلاس سیاست تولید نفت خود را در نشست یکشنبه بدون تغییر نگه می‌دارد
سرنوشت صد‌ها نفر در منطقه مرزی نابودشده چین همچنان نامشخص است
پیام مدیرعامل بانک صادرات ایران به مناسبت هفتاد وپنجمین سالروز تأسیس بانک
مدیرعامل شفادارو مطرح کرد: رشد ۴۱ درصدی تولید و افزایش سهم بازار شفادارو در سال گذشته/ افزایش سهم بازار هلدینگ پس از ۱۴ سال روند کاهشی
جهان توسط قلدران و دیکتاتور‌ها به پرتگاه رانده می‌شود، اما راهی به سوی آینده‌ای روشن‌تر وجود دارد
اولین اقدام مالی بزرگ ترامپ برای انتخابات میان‌دوره‌ای: کمپین تبلیغاتی ۱۰ میلیون دلاری برای سنای تگزاس
نیرو‌های یمنی مدعی بازپس‌گیری منطقه استراتژیک در میان تشدید درگیری‌ها با حوثی‌ها شدند
تبادل آتش میان نیرو‌های آمریکایی و ایرانی در آب‌های اطراف ایران
لاف زنی نتانیاهو درباره بمباران قطر در آستانه انتخابات
انفجار تانک سوخت در غرب ایران دست‌کم ۱۰ کشته بر جای گذاشت
ورود مهاجران کوبایی و افغانستانی اخراج‌شده از آمریکا به گویان در چارچوب سیاست‌های ترامپ
«نبرد هرمز» روز پنجاه و هشتم | گزارش درحال به روز رسانی
رونمایی بانک دی و صندوق توسعه فناوری‌های نوین از سوپر اپلیکیشن «نُوینو» در نمایشگاه اینوتکس
تأمین مالی زنجیره تولید در بانک ملی ایران ۴۰درصد افزایش یافت
اقدام مسئولانه شما در حمایت از تامین دارو، شایسته سپاس است
پیشنهاد سردبیر
زندگی