يکشنبه ۱۶ شهريور ۱۴۰۴ 07 September 2025
سه‌شنبه ۰۱ تير ۱۴۰۰ - ۱۳:۲۰
کد خبر: ۴۳۸۴۹
توصیه نماینده مجلس به سید ابراهیم رئیسی؛

کسانی را انتخاب کنید که خود را بدهکار مردم بدانند نه طلبکار

کسانی را انتخاب کنید که خود را بدهکار مردم بدانند نه طلبکار
نماینده مردم گلپایگان گفت: به سید ابراهیم رئیسی توصیه می‌کنم که در انتخاب مدیران تخصص و روحیه جهادی را به عنوان شرط اصلی قرار دهد. کسانی را انتخاب کنید که خود را بدهکار مردم بدانند نه طلبکار. افرادی را انتخاب کنید که عاشق خدمت باشند نه شیفته قدرت! افرادی را انتخاب کنید که در عمل فساد ستیز باشند.

به گزارش فراز، سید مسعود خاتمی نماینده مردم گلپایگان در جلسه علنی امروز مجلس شورای اسلامی در نطق میان دستور خود ضمن تبریک به سید ابراهیم رئیسی، رئیس دولت سیزدهم بیان کرد: علی رغم مشکلات کمرشکن و نارضایتی معیشتی ناشی از تحریم‌های ظالمانه دشمن و بی‌تدبیری یا سوء تدبیر  و همچنین تبلیغات فراوان رسانه‌های معاند و خوف واگیری بیماری کرونا باز هم این ملت بزرگ با عزمی راسخ و با حضوری پرشور بیداری و امیدواری خود را در طلیعه گام دوم انقلاب اسلامی نشان دادند.

نماینده مردم گلپایگان در مجلس یازدهم ضمن تشکر از مردم ایران، از نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۰ تشکر کرد و ادامه داد: باید از برادران انقلابی‌ام یعنی علیرضا زاکانی و سعید جلیلی تشکر ویژه داشته باشم چرا که نشان دادند دغدغه انقلاب دارند و برای حفظ آن از خود می‌گذرند.

وی افزود: یکی از نقاط مثبت این انتخابات این بود که بعضی از منتقدان و گرایش‌های سیاسی علی رغم انتقاد خود به روند انتخابات، به دهان مخالفین و معاندین کوبیدند و بر خلاف هجمه دشمنان خارجی مردم را به حضور فعال دعوت کردند.  باید از آنان نیز تشکر کنیم.

این عضو کمیسیون بهداشت و مجلس ضمن تبریک به سید ابراهیم رئیسی تأکید کرد: این دولت، دولت همه مردم است. چه آنها که به ایشان رأی داده‌اند؛ چه آنها که به ایشان رأی نداده‌اند و چه آنها که اصلا رأی نداده‌اند. به سید ابراهیم رئیسی توصیه می‌کنم که در انتخاب مدیران تخصص و روحیه جهادی را به عنوان شرط اصلی قرار دهد. کسانی را انتخاب کنید که خود را بدهکار مردم بدانند نه طلبکار. افرادی را انتخاب کنید که عاشق خدمت باشند نه شیفته قدرت! افرادی را انتخاب کنید که در عمل فساد ستیز باشند.

خاتمی با استناد به نشست خبری سید ابراهیم رئیسی و پاسخ منفی او به پرسش خبرنگار خبرگزاری AFP فرانسه مبنی بر امکان دیدار او با جو بایدن، ریاست جمهوری آمریکا گفت: پاسخ قاطع شما و «نه» گفتن به دشمنان قلب مومنان را جلا داد. شما از موضع این ملت بزرگ شهید داده پاسخ دادید. شما نشان دادید که اهل «اشدا الکفار و رحماء بینهم» هستید. خدمت گزاران صدیق و مومن هرگز خود را برای خدمت مطرح نمی‌کنند. شما باید آنها را پیدا کنید. اراده ملت را بدانید. عزت این مردم را برگردانید. با منتقدان به شیوه اسلامی رفتار کنید. با تحقیر رفتار نکنید. فساد و ناکارامدی دو مشکلات امروز است. مجلس شورای اسلامی در این مسیر همدل شما خواهد بود. امیدوارم دولت سیزدهم با حرکت جهادی نهضت خدمت به مردم را سرعت بخشد و مجدادا امید و اعتماد از دست رفته را ترمیم کند.

برچسب ها:
ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

رئیس هیئت مدیره بانک اقتصادنوین: همه ما باید به اندازه سهم خود، در قبال تحقق برنامه‌های بانک مسئولیت پذیر باشیم

توئیت انتقادی نماینده نزدیک به زاکانی خطاب به روحانی

سفر یک هیات بلندپایه از حماس به قاهره

وقتی ارواح از دل خاک انتقام می‌گیرند؛ با خرافات عجیب مردمان این کشور پیشرفته آشنا شوید!

این مرد یهودی از تهران، بدل ناصرالدین شاه بود؟

باشگاه سپاهان: آلوز را به عنوان بازیکن آزاد جذب کردیم

تهدید و خفگی ۹۹ ساله ژئوپلیتیک ایران در کریدور زنگزور!

داخل قطار لوکس اون، رهبر کره شمالی چه می‌گذرد؟ +ویدیو

پیامک اشتباه، راز قتل تازه‌داماد را برملا کرد!

سیاست، در به روی حکمت بسته است

حداقل مزد کارگران تغییر می‌کند؟

مردم این شهرستان رکورددار مصرف تریاک در کشور هستند

علی مطهری در خصوص مذاکره با آمریکا: آقای پزشکیان! به خاطر منافع و مصالح کشور، ابتکار عمل را به دست گیرید

انتقاد تند وزارت صمت از قطع برق صنایع: اعتمادمان را به وزارت نیرو از دست داده‌ایم

پیشنهاد سردبیر
زندگی