۲۹ مهر ۱۴۰۵ ۲۱:۲۸
پنجشنبه ۰۳ تير ۱۴۰۰ - ۱۱:۰۰
کد خبر: ۴۳۹۴۹

یورو دیجیتال حافظ منافع دولت و ملت ها

یورو دیجیتال حافظ منافع دولت و ملت ها
عضو هیات مدیره بانک مرکزی اروپا رونمایی از یورو دیجیتال را به نفع دولت ها و مصرف کنندگان دانسته و بیان کرده است که این ارز قادر خواهد بود تا بهتر از هر ارز دیجیتالی دیگری از منافع شهروندان محافظت کند.

به گزارش فراز، با افزایش روزافزون محبوبیت ارزهای دیجیتالی در بین معامله گران و مردم عادی،  بانک های مرکزی بسیاری به فکر مدیریت اوضاع و عرضه ارزهای دیجیتالی رسمی افتاده اند تا از بروز نوسانات شدید در بازارهای مالی جلوگیری کنند.

بعد از چندین موضع گیری تند مقامات بانک مرکزی اروپا درباره ارزهای دیجیتالی فعلی از جمله بیتکوین، حالا یکی از مدیران ارشد این نهاد با حمایت از ایده کلی ارزهای دیجیتالی از برنامه ریزی برای عرضه ارز دیجیتالی یورو خبر داده است. 

فابیو پانه تا- عضو هیات مدیره بانک مرکزی اروپا- رونمایی از یورو دیجیتال را به نفع دولت ها و مصرف کنندگان دانسته و بیان کرده است که این ارز قادر خواهد بود تا بهتر از هر ارز دیجیتالی دیگری از منافع شهروندان محافظت کند.

او با طعنه به بیتکوین گفته است که یورو دیجیتال دارای پشتوانه واقعی خواهد بود و ارزش آن نیز تقریبا ثابت باقی می ماند.

این مدیر بانکی ایتالیایی، ورود بانک های مرکزی به عرصه ارزهای دیجیتالی را به منظور مدیریت شرایط و حفاظت از حریم شخصی کاربران ضروری دانست و گفت: این که سرمایه مردم در اختیار شرکت های خصوصی یا اشخاص دیگر بیافتد یک مساله خطرناک است که ریسک های قابل توجهی را در پی دارد. 

برخلاف ارزهای دیجیتالی فعلی که امکان ناشناس باقی ماندن معامله گران را می دهند، یورو دیجیتالی به مقامات امنیتی و بانکی اجازه رصد تراکنش ها را می دهد و به گفته پانه تا، تنها تراکنش هایی که مبلغ آن ها تا ۷۰ یا ۱۰۰ یورو باشد نیاز به شناسایی معامله گران را نخواهند داشت. هدف اصلی از شناسایی معامله گران هم مقابله با فعالیت های مجرمانه و پولشویی اذعان شده است. 

قبل از این پانه تا با انتقاد از مصرف بالای انرژی در جهان برای استخراج ارزهای دیجیتالی بیان کرده بود که رمزارزها به یک تهدید واقعی برای تحقق اهداف توسعه پایدار تبدیل شده اند.

این اقتصاددان ایتالیایی با اشاره به اینکه انرژی مصرف شده برای استخراج رمزارزها میزان قابل توجهی است، افزود: تمام تلاش اتحادیه اروپا این بوده که تولید کربن دی اکسید را کاهش دهد اما شاهدیم با وجود همه گیری کرونا، شاهد کاهش چشمگیر تولید کربن دی اکسید نبوده ایم که یکی از دلایل اصلی آن همین استخراج ارزهای دیجیتالی است.  

برچسب ها:
ارسال نظر
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها
معمای آماری در تنگه هرمز؛ چرا آرامش روی کاغذ با اضطراب بازار همخوان نیست؟
شتاب درآمدی بانک پاسارگاد ؛ رشد ۹۵ درصدی در شهریورماه
رشد ۶۰ درصدی سود خالص بانک پاسارگاد در نیمه نخست ۱۴۰۵
رشد ۶۰ درصدی سود خالص بانک پارسیان در نیمه نخست ۱۴۰۵
رشد ۶۰ درصدی سود خالص بانک پارسیان در نیمه نخست ۱۴۰۵
به گفته آنکارا، ترکیه، قطر، پاکستان و اندونزی توافق‌نامه همکاری دفاعی امضا کردند
کالابرگ یا کوپن؟ کدام کمک بیشتری به مردم می‌کند؟
زور افزایش درآمد به هزینه‌ها نرسید | کاهش سود زیرمجموعه پتروشیمی آبادان با وجود افزایش درآمد‌ها
آزمون بازدارندگی در ریاض؛ پدافند فرامنطقه‌ای در آسمان شبه‌جزیره
رشد درآمد بانک پارسیان فراتر از نقدینگی | تراز مالی از منفی به مثبت رسید
سوءاستفاده از تجمعات شبانه برای دفاع از رسایی یا حمله به دستگاه قضا درست نیست
تلاش واشنگتن برای افزایش تولید گازوئیل همزمان با اوج‌گیری قیمت‌ها
هشدار صریح محسنی‌اژه‌ای به متهم پرونده تراستی‌ها: ادعای ریسک نکنید، از سود‌های کلان‌تان بگویید
چه کسی ترمز استیضاح وزیر کار را کشید؟ استیضاح احمد میدری در هیأت رییسه مجلس بلاتکلیف است!
زینی‌وند: اولویت دستگاه دیپلماسی پیشگیری از تحمیل جنگ جدید است؛ آمادگی کامل برای دفاع از کشور داریم
عراق گذرگاه مرزی شیب با ایران را برای بررسی امنیتی بست
گلوی تولید زیر تیغ تورم | تولید ۱۱۷ درصد گران‌تر شد
اجرای طرح «تأمین‌رفاه» بانک رفاه کارگران آغاز شد
نتانیاهو برنامه‌ریزی حمله‌ای گسترده به ایران را داشت، اما ترامپ مانع آن شد
بازگشت گازوئیل روسیه به ترکیه و برزیل پس از لغو ممنوعیت صادرات
افزایش قیمت نفت به دلیل نگرانی‌های مربوط به عرضه در خاورمیانه
وعده عاصم منیر درباره بازگشایی مرزهای ایران و پاکستان محقق نشد | گمرک پاکستان همچنان بسته است
رشد شش‌برابری شاخص هم‌وزن؛ سهام کوچک بورس تهران پیشتاز شدند
پزشکیان: آمریکا پیش از مذاکره باید تهدیدها و تحریم‌ها را بردارد
بسنت بار دیگر برای فروپاشی اقتصاد ایران ضرب‌الاجل تعیین کرد؛ وعده قبلی محقق نشد
سرلشکر ایزدی: کنترل عملیاتی تنگه هرمز تا زمانی که ایران بخواهد ادامه دارد
موج اعتراضات معیشتی در ۷ کشور اروپا
فرانسه محدودیت‌های منع آمدوشد را گسترش می‌دهد
قالیباف در دیدار با عاصم منیر: آمریکا فقط با اجرای شروط هفت‌گانه می‌تواند اعتماد ایران را جلب کند
پیشنهاد سردبیر
زندگی