۳۰ مهر ۱۴۰۵ ۰۷:۰۴
يکشنبه ۰۶ تير ۱۴۰۰ - ۰۹:۱۳
کد خبر: ۴۴۰۶۷

تشکر قالیباف از مقام معظم رهبری برای تزریق واکسن ایرانی

تشکر قالیباف از مقام معظم رهبری برای تزریق واکسن ایرانی
رئیس مجلس شورای اسلامی از مقام معظم رهبری بابت تزریق واکسن ایرانی برکت و «اعتماد به جوانان دانشمند» تشکر کرد.

به گزارش فراز، محمد باقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی در جلسه صبح امروز(یکشنبه) در نطق پیش از دستور مجددا درگذشت تلخ سرباز معلم‌ها و خبرنگاران ایسنا و ایرنا را در سوانح جاده‌ای به ملت ایران و بازماندگان مرحومین تسلیت گفت.

وی تأکید کرد: دستگاه‌های ‌مسئول باید با تدوین و اجرای آیین نامه‌های حمل و نقل، حفظ امنیت جانی افراد را وظیفه خود بدانند و در برابر حوادث و سوانح پاسخگو باشند. کمیسیون‌های عمران و حقوقی مجلس علل این دو واقعه را بررسی و گزارش دقیق و شفاف آن را به مردم ارائه خواهند کرد.

قالیباف همچنین ضمن گرامی‌داشت چهلمین سالروز شهادت شهید بهشتی و یارانش در انفجار حزب جمهوری اسلامی، سالروز ترور مقام معظم رهبری و هفته قوه قضائیه گفت: شهید بهشتی به معنی واقعی کلمه سید شهدای انقلاب اسلامی بود چرا که تمام ویژگی‌های یک فرد انقلابی در وجود ایشان نمایان بود. مردم باوری و خداباوری راستین شهید بهشتی از ایشان مسلمانی انقلابی، دانشمندی برجسته سیاست مداری مردم‌دار ساخته بود. شهید بهشتی به تعبیر رهبری سنگ آسیاب ارزشمندی بود که با گردش خود ده‌ها اقدام اثربخش را پیش می‌برد و با انرژی خود دلهای جوانان را به مسیر انقلاب اسلامی امیدوار می‌کرد.
 
رئیس مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه بهشتی چشم و چراغ مردم ایران بود، گفت: وظیفه کارگزاران کشور در تمامی دستگاه‌ها پیروی از آن شهید بزرگوار است. نشان دادن کارآمدی دین در حکومت، باور به حق مردم در تعیین سرنوشتشان، به کارگیری نیروهای مردم برای حل مشکلات و هراس نداشتن از قدم گذاشتن در راه روشن انقلاب اسلامی از مهم‌ترین وظایف خدمت‌گزاران مردم در مسئولیت‌ها و جایگاه‌های مختلف است.

قالیباف شهید بهشتی را نماد «یک سیاست‌مدار دین مدار» دانست و اظهار کرد: هنوز بعد از چهل سال آنطور که باید قدر ایشان دانسته نشده است. راز مظلومیت شهید بهشتی در ناشناخته بودن اوست. بهشتی، همچنان مظلوم است. اگر می خواهیم مظلومیت ایشان را برطرف کنیم باید اولا ویژگی‌های این مرد بزرگ را بشناسیم و ثانیاً او را الگوی سیاست‌ورزی مؤمنانه قرار دهیم.

رئیس مجلس گفت: قدرشناسی از شهدای هفت تیر زمانی جنبه عینی پیدا می‌کند، که این الگوها را پیش چشم بگذاریم و به آنها پایبند باشیم وگرنه خون آنها را که سرمایه سربلندی ماست، هدر داده‌ایم. امیدوارم ما نیز با الگوگیری از شهدای حادثه تلخ هفت تیر خادمان دلسوز و کارآمد این مردم باشیم.

قالیباف همچنین از رهبر معظم انقلاب بابت تزریق واکسن ایرانی برکت و «اعتماد به جوانان دانشمند» تشکر کرد و اظهار داشت: سیره رهبر انقلاب در حمایت عملی از تولید داخلی بی‌گمان موجب افزایش روحیه خودباوری و صدچندان شدن انگیزه دانشمندان و نخبگان جوان ایرانی و برای رساندن ایران به قله‌های پیشرفت علمی در جهان خواهد شد. همان طور که رهبری تأکید کردند انتظار می‌رود اسناد علمی، نتایج مراحل مختلف مطالعات بالینی واکسن ایرانی را به طور شفاف، دقیق و بر اساس استاندارد جهانی منتشر کند تا دنیا بیش از پیش به توان علمی جوانان ایران زمین پی ببرد.

وی در پایان گفت: بر اساس گزارش‌های مردمی در برخی مراکز برای تزریق نوبت دوم واکسن صف‌های طولانی تشکیل شده که مسئولین اجرایی باید هر چه سریع‌تر نسبت به سامان‌دهی این وضعیت اقدام کنند و علاوه بر این تسریع در روند واکسیناسیون و جلوگیری از وقوع موج‌های بعدی همه‌گیری انتظار به حق مردم از مسئولین اجرایی است که امیدوارم با نظارت کمیسیون بهداشت و درمان و مجلس تحقق عملی پیدا کند.

برچسب ها:
ارسال نظر
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها
دیپلماسی انجماد و تله حقوقی اسنپ‌بک؛ بازخوانی معماری صلح اوکراین در سایه تجارب یالتا و مینسک
معمای آماری در تنگه هرمز؛ چرا آرامش روی کاغذ با اضطراب بازار همخوان نیست؟
شتاب درآمدی بانک پاسارگاد ؛ رشد ۹۵ درصدی در شهریورماه
رشد ۶۰ درصدی سود خالص بانک پاسارگاد در نیمه نخست ۱۴۰۵
به گفته آنکارا، ترکیه، قطر، پاکستان و اندونزی توافق‌نامه همکاری دفاعی امضا کردند
کالابرگ یا کوپن؟ کدام کمک بیشتری به مردم می‌کند؟
زور افزایش درآمد به هزینه‌ها نرسید | کاهش سود زیرمجموعه پتروشیمی آبادان با وجود افزایش درآمد‌ها
آزمون بازدارندگی در ریاض؛ پدافند فرامنطقه‌ای در آسمان شبه‌جزیره
رشد درآمد بانک پارسیان فراتر از نقدینگی | تراز مالی از منفی به مثبت رسید
سوءاستفاده از تجمعات شبانه برای دفاع از رسایی یا حمله به دستگاه قضا درست نیست
تلاش واشنگتن برای افزایش تولید گازوئیل همزمان با اوج‌گیری قیمت‌ها
هشدار صریح محسنی‌اژه‌ای به متهم پرونده تراستی‌ها: ادعای ریسک نکنید، از سود‌های کلان‌تان بگویید
چه کسی ترمز استیضاح وزیر کار را کشید؟ استیضاح احمد میدری در هیأت رییسه مجلس بلاتکلیف است!
زینی‌وند: اولویت دستگاه دیپلماسی پیشگیری از تحمیل جنگ جدید است؛ آمادگی کامل برای دفاع از کشور داریم
عراق گذرگاه مرزی شیب با ایران را برای بررسی امنیتی بست
گلوی تولید زیر تیغ تورم | تولید ۱۱۷ درصد گران‌تر شد
اجرای طرح «تأمین‌رفاه» بانک رفاه کارگران آغاز شد
نتانیاهو برنامه‌ریزی حمله‌ای گسترده به ایران را داشت، اما ترامپ مانع آن شد
بازگشت گازوئیل روسیه به ترکیه و برزیل پس از لغو ممنوعیت صادرات
افزایش قیمت نفت به دلیل نگرانی‌های مربوط به عرضه در خاورمیانه
وعده عاصم منیر درباره بازگشایی مرزهای ایران و پاکستان محقق نشد | گمرک پاکستان همچنان بسته است
رشد شش‌برابری شاخص هم‌وزن؛ سهام کوچک بورس تهران پیشتاز شدند
پزشکیان: آمریکا پیش از مذاکره باید تهدیدها و تحریم‌ها را بردارد
بسنت بار دیگر برای فروپاشی اقتصاد ایران ضرب‌الاجل تعیین کرد؛ وعده قبلی محقق نشد
سرلشکر ایزدی: کنترل عملیاتی تنگه هرمز تا زمانی که ایران بخواهد ادامه دارد
موج اعتراضات معیشتی در ۷ کشور اروپا
فرانسه محدودیت‌های منع آمدوشد را گسترش می‌دهد
قالیباف در دیدار با عاصم منیر: آمریکا فقط با اجرای شروط هفت‌گانه می‌تواند اعتماد ایران را جلب کند
مذاکره مالکان ۲۱ کشتی با ایران برای خروج از فهرست سیاه تنگه هرمز
پیشنهاد سردبیر
زندگی