۱۵ شهريور ۱۴۰۵ ۲۳:۴۲
دوشنبه ۰۷ تير ۱۴۰۰ - ۱۸:۲۰
کد خبر: ۴۴۱۶۱

مجوز تاسیس آموزشگاه‌های آزاد فنی و حرفه‌ای داده شد

مجوز تاسیس آموزشگاه‌های آزاد فنی و حرفه‌ای داده شد
بر اساس اعلام سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور،‌ امکان صدور مجوز تاسیس آموزشگاه‌های آزاد فنی و حرفه‌ای هنری فراهم شد.

به گزارش فراز،  با هدف نقش آفرینی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور در ارائه آموزش مهارتی و صدور مجوز تاسیس و نظارت بر آموزشگاه‌های آزاد هنری، تفاهم نامه همکاری سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور و معاونت امور هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی 7 تیرماه سال جاری به امضای علی اوسط هاشمی، معاون وزیر و رئیس سازمان و سید مجتبی حسینی،  معاون امور هنری وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی رسید.

این تفاهم‌نامه با موضوع همکاری به منظور شناسایی، استانداردسازی، برنامه ریزی، اشاعه، اجرا و نظارت بر آموزش‌های فرهنگی و هنری تمرکز بر همکاری مشترک آموزشی در رشته‌های مختلف آموزش‌های آزاد هنری در شاخه‌های: موسیقی، هنرهای تجسمی، هنرهای نمایشی، هنرهای سنتی، خوشنویسی، مد و لباس، برنامه‌ریزی برای اجرای رویدادهای آموزشی و مهارتی و طرح‌های آموزشی کوتاه مدت حرفه‌ای فرهنگی و هنری و تعامل در بهره گیری از کارشناسان و متخصصان هنری و فرهنگی منعقد شده است.

از اهداف مشترک این تفاهم نامه، همکاری در زمینه تعریف رشته‌های فرهنگی و هنری به عنوان مهارت شغلی براساس استانداردهای بین المللی، مشارکت در برگزاری مسابقات، جشنواره‌ها، همایش‌ها، سمینارها، نمایشگاه‌ها و برنامه‌های مرتبط با حوزه فرهنگ و هنر، انجام طرح های پژوهشی و حمایت از ایجاد و استفاده از مراکز مهارت آموزی مبتنی بر فناوری‌های نوین و راهبردی است.

از تعهدات مشترک بین دو دستگاه در این تفاهم نامه می توان به همکاری به منظور شناسایی، استانداردسازی، برنامه ریزی، اشاعه، اجرا و نظارت بر آموزش‌های فرهنگی و هنری،. تمرکز بر همکاری مشترک آموزشی در رشته‌های مختلف آموزش‌های آزاد هنری در شاخه‌های: موسیقی، هنرهای تجسمی، هنرهای نمایشی، هنرهای سنتی، خوشنویسی، مد و لباس، تدوین و به‌روزرسانی استانداردهای آموزشی، اجرای آزمون‌ها و سنجش مهارت مشاغل مرتبط با تفاهم نامه بر اساس استانداردهای آموزش شغل سازمان،برنامه‌ریزی برای اجرای رویدادهای آموزشی و مهارتی و طرح‌های آموزشی کوتاه مدت حرفه‌ای فرهنگی و هنری اشاره کرد.

دیگر تعهدات بین دو دستگاه عبارتند از: حل و فصل مسائل و اختلافات فیمابین در مرحله صدور مجوز و تاسیس آموزشگاه‌های آزاد هنری، تعامل در بهره‌گیری از کارشناسان و متخصصان هنری و فرهنگی، بازآموزی و ارتقای مهارت نیروی کار در حوزه مهارت‌های شغلی و شایستگی‌های حرفه ای، تبیین جایگاه نخبگان مهارتی در عرصه اشتغال و تعیین صلاحیت حرفه ای شاغلین و همکاری در سایر زمینه‌های مورد علاقه طرفین.

مدت این تفاهم نامه از تاریخ امضاء به مدت 4 سال است و در صورت توافق طرفین، قابل تمدید خواهد بود.

ارسال نظر
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها
تداوم فشار‌های اقتصادی آمریکا بر ایران و چالش‌های تهران در تنگه هرمز
زمستان امسال کمبود گاز ۶۰ درصدی داریم! | ناترازی بنزین تنها با افزایش قیمت حل نمی‌شود | ده سازمان دیگر مثل «سازمان بهینه‌سازی انرژی» ایجاد شود، مسئله بدتر می‌شود که بهتر نمی‌شود! | وزارت نیرو آدرس غلط می‌دهد | ۸۰ درصد چاه‌های گازی کشور، در نیمه دوم عمر خود هستند
شاخص محیط کسب‌وکار رکورد ۸ ساله را شکست | قم، بهترین استان برای کسب و کار
تصویب قطعنامه مجمع عمومی سازمان ملل برای تغییر نقشه‌های جهانی
جنگ نفتکش‌ها میان ایران و آمریکا: این منازعه طولانی به کجا می‌انجامد؟
سلاجقه: امیدواریم مجوز میدان نفتی سهراب برگردد؛ کارشناس محیط زیست پروژه هورالعظیم، صلاحیت و سواد لازم را ندارد
جنگ ایران احتمالاً شش ماه دیگر ادامه خواهد یافت
افزایش سرمایه ۲۲.۵ درصدی «ونوین» ثبت شد
شعب بانک تجارت تا پایان شهریورماه از ساعت ۰۷:۰۰ تا ۱۳:۰۰ به مشتریان خدمت‌رسانی می‌کنند
فراخوان نخستین رویداد هنری بانک دی
۵ ربع‌سکه بهار آزادی به برندگان قرعه‌کشی سان در الکامپ رسید
پشتوانه‌ای برای روزهای پیش‌بینی‌نشده
‌سایپا از مرز تولید روزانه ۶۰۰ خودروی کامل عبور کرد/ آغاز تولید عبور مستقیم هم‌زمان با تکمیل خودروهای ناقص
اتصال حساب‌های وکالتی بانک ملی ایران به «معاملات برخط برق» در بورس انرژی
اوپک‌پلاس سیاست تولید نفت خود را در نشست یکشنبه بدون تغییر نگه می‌دارد
سرنوشت صد‌ها نفر در منطقه مرزی نابودشده چین همچنان نامشخص است
پیام مدیرعامل بانک صادرات ایران به مناسبت هفتاد وپنجمین سالروز تأسیس بانک
مدیرعامل شفادارو مطرح کرد: رشد ۴۱ درصدی تولید و افزایش سهم بازار شفادارو در سال گذشته/ افزایش سهم بازار هلدینگ پس از ۱۴ سال روند کاهشی
جهان توسط قلدران و دیکتاتور‌ها به پرتگاه رانده می‌شود، اما راهی به سوی آینده‌ای روشن‌تر وجود دارد
اولین اقدام مالی بزرگ ترامپ برای انتخابات میان‌دوره‌ای: کمپین تبلیغاتی ۱۰ میلیون دلاری برای سنای تگزاس
نیرو‌های یمنی مدعی بازپس‌گیری منطقه استراتژیک در میان تشدید درگیری‌ها با حوثی‌ها شدند
تبادل آتش میان نیرو‌های آمریکایی و ایرانی در آب‌های اطراف ایران
لاف زنی نتانیاهو درباره بمباران قطر در آستانه انتخابات
انفجار تانک سوخت در غرب ایران دست‌کم ۱۰ کشته بر جای گذاشت
ورود مهاجران کوبایی و افغانستانی اخراج‌شده از آمریکا به گویان در چارچوب سیاست‌های ترامپ
«نبرد هرمز» روز پنجاه و هشتم | گزارش درحال به روز رسانی
رونمایی بانک دی و صندوق توسعه فناوری‌های نوین از سوپر اپلیکیشن «نُوینو» در نمایشگاه اینوتکس
تأمین مالی زنجیره تولید در بانک ملی ایران ۴۰درصد افزایش یافت
اقدام مسئولانه شما در حمایت از تامین دارو، شایسته سپاس است
پیشنهاد سردبیر
زندگی