چهارشنبه ۳۰ مهر ۱۴۰۴ 22 October 2025
چهارشنبه ۰۹ تير ۱۴۰۰ - ۰۷:۲۰
کد خبر: ۴۴۲۲۸

صنعت فولاد جهانی یکی از عاملان انتشار گازهای گلخانه ای

صنعت فولاد جهانی یکی از عاملان انتشار گازهای گلخانه ای
بخش اعظمی از صنعت فولاد جهانی تصدیق می کند که باید آلایندگی کربن را کاهش دهد زیرا این صنعت عامل حدود هفت درصد از انتشار گازهای گلخانه ای است. شرکتها و کشورهای تولیدکننده فولاد تعهداتی برای حرکت به سمت کربن خنثی و آلایندگی کربن اندک داده اند که بیش از سه چهارم از ظرفیت فولاد جهانی فعلی را دربرمی گیرد.

به گزارش فراز، اندیشکده آمریکایی گلوبال انرژی مانیتور (GEM) در گزارشی اعلام کرد حدود ۵۰ میلیون تن ظرفیت فولادسازی با استفاده از فناوری کوره بلند در دست ساخت است که عمدتا در چین است.

کریستین شیرِر، مدیر برنامه زغال سنگ این اندیشکده گفت: ساخت کوره های بلند زغال سوز جدید سرمایه گذاری بدی برای فولادسازان و سرمایه گذاری بدی برای زمین است.

طبق گزارش گلوبال انرژی مانیتور، کوره های بلند که از زغال سنگ استفاده می کنند ممکن است بلااستفاده یا از کار افتاده شوند که به ایجاد دارایی‌های متروک به ارزش ۴۷ تا ۷۰ میلیارد دلار منجر می شود.

کیتلین سوالِک، یکی از نویسندگان این گزارش گفت: بر مبنای پیش بینی آژانس بین المللی انرژی و گروههای دیگر، این داراییها ممکن است تا سال ۲۰۳۰ تا ۲۰۴۰ متروک شوند. اگر محدودیتهای مقابله با آلایندگی و مالیات کربن زودتر به اجرا گذاشته شوند، این اتفاق ممکن است سریعتر روی دهد.

بنا بر گزارش آژانس بین المللی انرژی، آلایندگی مستقیم صنعت جهانی فولاد و سنگ آهن باید بیش از ۵۰ درصد تا سال ۲۰۵۰ در مقایسه با سال ۲۰۱۹ کاهش پیدا کند تا اهداف توافق اقلیمی پاریس تحقق پیدا کند.

کارخانه های جدیدی ساخته می شود هر چند که میزان زیادی ظرفیت مازاد فولادسازی وجود دارد که ۲۵ درصد بالای سطح تولید سال ۲۰۱۹ است.

بخش اعظمی از صنعت فولاد جهانی تصدیق می کند که باید آلایندگی کربن را کاهش دهد زیرا این صنعت عامل حدود هفت درصد از انتشار گازهای گلخانه ای است. شرکتها و کشورهای تولیدکننده فولاد تعهداتی برای حرکت به سمت کربن خنثی و آلایندگی کربن اندک داده اند که بیش از سه چهارم از ظرفیت فولاد جهانی فعلی را دربرمی گیرد.

فولادسازان به دنبال توسعه استفاده از کوره های قوس الکتریکی هستند و همزمان توسعه فناوریهای هیدروژن و جمع آوری کربن به منظور کاهش آلایندگی را دنبال می کنند.

بر اساس گزارش رویترز، آمار گلوبال انرژی مونیتور از گلوبال استیل پلنت تِرکِر استفاده کرده که کارخانه ها با ظرفیت تولید یک میلیون تن در سال یا بیشتر را بررسی می کند.

برچسب ها:
ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

فنر قیمت همه خودروها در رفت +جدول

ویدیویی قدیمی از پژمان جمشیدی در مصاحبه با فردوسی‌پور: «نامردی است اگر باور کنید...»

استوری خواهر پژمان جمشیدی: برادرم شخصا در روند رسیدگی قضایی حضور یافت | تا این لحظه هیچ اتهامی علیه او به اثبات نرسیده

رونمایی پوتین از «اینترنت ملی» | پروژه گسترده روسیه برای جایگزینی MAX به جای پیام‌رسان‌های خارجی

تا یک‌ ماه دیگر منتظر این اتفاق ویژه در حوزه سهام عدالت باشید

نامه ۴۰ سناتور آمریکایی به ترامپ درباره کرنه باختری

سرنخ جدید از قتل زن سالخورده در نسیم‌شهر

پزشکیان قانون الحاق دولت به CFT را ابلاغ کرد

ترامپ خواهان روابط خوب با ایرانی‌هاست | ما به استفاده و به‌کارگیری تمام ابزار‌های دیپلماتیک ممکن ادامه خواهیم داد

از باختن می‌توانی خیلی چیزها بیاموزی؛ درس‌های مانوئل، شطرنج‌باز ۱۰۴ ساله

باور کنید این بیماری فقط زنانه نیست!

توصیه ابطحی به فرزانه صادق پس از حواشی فرودگاه اردبیل: به خانم وزیر توصیه دارم از خویشاوندسالاری، باج‌دهی به مخالفان سیاسی و افتادن در مناقشات غیرکاری پرهیز کند | آیه‌ی «وَمِن شَرِّ حَاسِدٍ إِذَا حَسَدَ» را هم بیشتر بخوانید

فیروزه‌های ایرانی چگونه به جواهرات سلطنتی اروپا رسیدند؟

کشف چهره سرباز فراموش‌شده از سال ۱۸۲۱ میلادی +عکس

پیشنهاد سردبیر
زندگی