۲۹ مهر ۱۴۰۵ ۲۳:۴۲
يکشنبه ۱۳ تير ۱۴۰۰ - ۲۱:۰۵
کد خبر: ۴۴۳۹۶

قیمت مسکن مهر در پردیس پایین آمد

قیمت مسکن مهر در پردیس پایین آمد
این روزها اخباری مبنی بر کاهش قیمت مسکن مهر به گوش می رسد با این وجود خرید یک واحد مسکن مهر در روزهای اخیر کماکان به چند صد میلیون تومان پول نیاز دارد.

به گزارش فراز، رصد بازار مسکن مهر در شهر پردیس از کاهش ۳۰ درصدی قیمت ها در این بازار حکایت دارد؛ این اتفاق در حالی می افتد که به سبب افزایش افسارگسیخته قیمت مسکن در تهران بسیاری از شهروندان تهرانی به حومه شهر تهران و خصوصا شهر پردیس نقل مکان کرده اند و به نسبت سال های گذشته تقاضا برای مسکن در این نقطعه از کشور افزایش یافته است.

با این وجود افزایش تقاضا برای مسکن در حومه شهر تهران نیز نتوانسته است مانع رکود در معاملات خرید ملک در شهرهای پردیس و پرند شود چراکه با وجود افزایش تقاضا اما میانگین قیمت واحدهای مسکونی حتی در این مناطق نیز بیش از قدرت خرید متقاضیان است.

میانگین پول مورد نیاز برای خرید یک واحد مسکن مهر در فاز ۱۱ پردیس ۵۰۰ میلیون تومان است و در حال حاضر یک واحد ۸۷ متری در این منطقه ۵۵۰ میلیون تومان قیمت خورده است؛ گفتنی است که واحدهای گران تری نیز در این منطقه از شهر پردیس یافت می شوند به طوری که واحدهای ۹۸ متری فاز ۱۱ زون پردیس در حال حاضر ۸۵۰ میلیون تومان قیمت خورده است.

میانگین قیمت مسکن مهر در فاز ۸ پردیس نیز ۵۵۰ تا ۶۵۰ میلیون تومان است و به عنوان مثال یک واحد مسکن مهر در فاز ۸ به متراژ ۱۱۰ متر در حال حاضر ۶۱۵ میلیون تومان قیمت خورده است و یک واحد ۱۰۵ متری در این فاز نیز در حال حاضر ۵۳۰ میلیون تومان قیمت دارد.

ریزش ۳۰ درصدی قیمت مسکن مهر در پردیس/خرید ملک در پردیس چقدر پول می‌خواهد؟

خرید مسکن مهر در پرند چقدر پول می خواهد؟

در این بین اما میانگین قیمت مسکن مهر در شهر پرند به نسبت از پردیس پایین تر است و به عنوان مثال خرید یک واحد مسکن مهر ۸۶ متری در فاز ۶ پرند ۳۳۵ میلیون تومان پول می خواهد و یا مسکن مهرهای کیسون پرند در حال حاضر متری ۳ میلیون و ۶۰۰ هزار تومان قیمت خورده اند که خرید یک واحد ۷۵ متری آنها ۲۷۰ میلیون تومان پول می خواهد.

رصد بازار حاکی از آن است که خرید مسکن مهر در فاز ۶ این منطقه بین ۲۰۰ تا ۳۵۰ میلیون تومان پول می خواهد با این وجود مسکن مهرهای گران قیمت نیز در شهر پرند یافت می شود به طوری که در فاز ۲ پرند میانگین قیمت مسکن های مهر به ۷۰۰ تا ۸۰۰ میلیون تومان می رسد و به عنوان مثال خرید یک واحد مسکن مهر ۸۷ متری در این منطقه ۸۰۰ میلیون تومان پول می خواهد.

هزینه رهن و اجاره مسکن مهر چقدر است؟

طبق بررسی های صورت گرفته رهن کامل واحدهای مسکن مهر فاز ۸ پردیس بیشتر از ۱۰۰ میلیون تومان پول می خواهد و به عنوان مثال رهن یک واحد مسکن مهر ۱۰۰ متری فاز ۸ در حال حاضر ۱۴۵ میلیون تومان تمام خواهد شد و در این بین اما رهن و اجاره واحدهای مسکن مهر فاز ۸ پردیس نیز اجاره بیش از یک میلیون تومانی دارد به طوری که رهن و اجاره یک واحد ۱۰۵ متری این فاز در حال حاضر ۷۰ میلیون تومان ودیعه و یک میلیون و ۵۰۰ هزار تومان اجاره می خواهد.

بررسی های صورت گرفته حاکی از آن است که در فازهای یک و دو مسکن مهرهای پردیس میانگین مبلغ ودیعه پایین تر و میانگین مبلغ اجاره بالاتر است به طوری که در فاز ۲ پردیس رهن و اجاره یک واحد ۱۹ سال ساخت ۸۰ متری ۶۰ میلیون تومان ودیعه و ماهی ۲ میلیون تومان اجاره می خواهد.

در فاز ۱۱ نیز رهن کامل مسکن مهرهای ۸۷ متری این فاز ۱۱۰ میلیون تومان پول می خواهد و رهن اجاره آن ها نیز ۵۰ میلیون تومان ودیعه و ماهی ۲ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان اجاره می خواهد.

ارسال نظر
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها
دیپلماسی انجماد و تله حقوقی اسنپ‌بک؛ بازخوانی معماری صلح اوکراین در سایه تجارب یالتا و مینسک
معمای آماری در تنگه هرمز؛ چرا آرامش روی کاغذ با اضطراب بازار همخوان نیست؟
شتاب درآمدی بانک پاسارگاد ؛ رشد ۹۵ درصدی در شهریورماه
رشد ۶۰ درصدی سود خالص بانک پاسارگاد در نیمه نخست ۱۴۰۵
به گفته آنکارا، ترکیه، قطر، پاکستان و اندونزی توافق‌نامه همکاری دفاعی امضا کردند
کالابرگ یا کوپن؟ کدام کمک بیشتری به مردم می‌کند؟
زور افزایش درآمد به هزینه‌ها نرسید | کاهش سود زیرمجموعه پتروشیمی آبادان با وجود افزایش درآمد‌ها
آزمون بازدارندگی در ریاض؛ پدافند فرامنطقه‌ای در آسمان شبه‌جزیره
رشد درآمد بانک پارسیان فراتر از نقدینگی | تراز مالی از منفی به مثبت رسید
سوءاستفاده از تجمعات شبانه برای دفاع از رسایی یا حمله به دستگاه قضا درست نیست
تلاش واشنگتن برای افزایش تولید گازوئیل همزمان با اوج‌گیری قیمت‌ها
هشدار صریح محسنی‌اژه‌ای به متهم پرونده تراستی‌ها: ادعای ریسک نکنید، از سود‌های کلان‌تان بگویید
چه کسی ترمز استیضاح وزیر کار را کشید؟ استیضاح احمد میدری در هیأت رییسه مجلس بلاتکلیف است!
زینی‌وند: اولویت دستگاه دیپلماسی پیشگیری از تحمیل جنگ جدید است؛ آمادگی کامل برای دفاع از کشور داریم
عراق گذرگاه مرزی شیب با ایران را برای بررسی امنیتی بست
گلوی تولید زیر تیغ تورم | تولید ۱۱۷ درصد گران‌تر شد
اجرای طرح «تأمین‌رفاه» بانک رفاه کارگران آغاز شد
نتانیاهو برنامه‌ریزی حمله‌ای گسترده به ایران را داشت، اما ترامپ مانع آن شد
بازگشت گازوئیل روسیه به ترکیه و برزیل پس از لغو ممنوعیت صادرات
افزایش قیمت نفت به دلیل نگرانی‌های مربوط به عرضه در خاورمیانه
وعده عاصم منیر درباره بازگشایی مرزهای ایران و پاکستان محقق نشد | گمرک پاکستان همچنان بسته است
رشد شش‌برابری شاخص هم‌وزن؛ سهام کوچک بورس تهران پیشتاز شدند
پزشکیان: آمریکا پیش از مذاکره باید تهدیدها و تحریم‌ها را بردارد
بسنت بار دیگر برای فروپاشی اقتصاد ایران ضرب‌الاجل تعیین کرد؛ وعده قبلی محقق نشد
سرلشکر ایزدی: کنترل عملیاتی تنگه هرمز تا زمانی که ایران بخواهد ادامه دارد
موج اعتراضات معیشتی در ۷ کشور اروپا
فرانسه محدودیت‌های منع آمدوشد را گسترش می‌دهد
قالیباف در دیدار با عاصم منیر: آمریکا فقط با اجرای شروط هفت‌گانه می‌تواند اعتماد ایران را جلب کند
مذاکره مالکان ۲۱ کشتی با ایران برای خروج از فهرست سیاه تنگه هرمز
پیشنهاد سردبیر
زندگی