جمعه ۳۰ آبان ۱۴۰۴ 21 November 2025
چهارشنبه ۱۶ تير ۱۴۰۰ - ۱۷:۰۰
کد خبر: ۴۴۵۰۵

بالای ۸۰ درصد داوطلبان آزمون واکسن کرونا دریافت کردند

بالای ۸۰ درصد داوطلبان آزمون واکسن کرونا دریافت کردند
رئیس مرکز سنجش آموزش وزارت بهداشت در پاسخ به اعتراض داوطلبان آزمون ارتقاء و گواهینامه دستیاری پزشکی با تاکید بر اینکه این آزمون به هیچ عنوان لغو نخواهد شد، گفت: بالای ۸۰ درصد داوطلبان این آزمون واکسن کرونا ویروس دریافت کردند بنابراین به عفونت کرونا مبتلا نمی شوند.

به گزارش فراز،  تعدادی از داوطلبان آزمون دستیاری با ثبت درخواستی در سامانه فارس من خبرگزاری فارس نوشتند: با توجه به این که رزیدنت‌های تخصص پزشکی در یک سال گذشته در خط مقابله با پیک‌های سنگین کرونا بوده و درگیری مستقیم با خانواده‌ها، نزدیکان و دوستان مبتلا به این بیماری بوده‌اند، لذا موجب نگرانی و استرس زیاد دستیاران پزشکی شده است. بنابراین فشار روحی و روانی ناشی از این شرایط موجب شده تا دستیاران پزشکی آمادگی کامل را برای آزمون نداشته باشند و لذا تقاضا دارند با مساعدت وزارت بهداشت، همانند سال گذشته آزمون ارتقاء و گواهینامه دستیاری پزشکی لغو و ارزیابی‌ها بر عهده دانشگاه‌های علوم پزشکی قرار داده شود.

سعید هاشمی نظری رئیس مرکز سنجش آموزش وزارت بهداشت در پاسخ به اعتراض داوطلبان آزمون ارتقاء و گواهینامه دستیاری پزشکی با تاکید بر اینکه این آزمون به هیچ عنوان لغو نخواهد شد، گفت: بالای ۸۰ درصد داوطلبان این آزمون واکسن کرونا ویروس دریافت کردند بنابراین به عفونت کرونا مبتلا نمی شوند.

وی در ادامه تاکید کرد: داوطلبان آزمون فوق دستیارانی هستند که همیشه در محیط بیمارستانی حضور دارند. بنابراین حضور آنها در مراکز آزمون خطری را متوجه آنها نخواهند کرد چرا که بیماری در این محیط وجود ندارد.

به نقل از مفدا، رییس مرکز سنجش آموزش پزشکی وزارت بهداشت خاطر نشان کرد: اگر قرار باشد خطری از نظر ویروس کرونا داوطلبان آزمون ارتقاء و گواهینامه تخصصی را تهدید کند در محیط بیمارستان که حضور دارند بیشتر آنها را در معرض ویروس قرار می دهد تا محیط آزمون. بنابراین این آزمون ریسک افزوده ای برای آنها ایجاد نخواهد کرد و آزمون در تاریخ مقرر برگزار می شود.

ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

شهادت دو نیروی سپاه، حین آموزش سلاحِ نیرو‌های پاسدار جوان

ارتش پاکستان به خاطر تهدید هند در آمادگی کامل قرار گرفت

قطر: ورود «نتانیاهو» به سوریه تهدیدی جدی برای امنیت منطقه است

پوتین: نیروهای اوکراینی باید فرصت داشته باشند، تسلیم شوند

یارانه ۳۰۰ هزار تومانی واریز شد

یارانه نقدی کافی نیست؛ هشدار تحلیلگر اقتصادی نسبت به فشار معیشتی بر مردم

عباس عراقچی: در نامه ترامپ دو گزینه بود؛ جنگ و خونریزی یا مذاکره مستقیم

قطعنامه شورای حکام علیه ایران در تضاد با ادعای دیپلماسی است | نفس صدور این قطعنامه یعنی مخالفت با راه‌حل دیپلماتیک و اتکا به ابزار فشار و تحریم

وزارت خارجه فرانسه: تروئیکای اروپا به دنبال فعال شدن مسیر دیپلماسی با ایران است

بحران آب تهران چقدر جدی است؟

شرایط جداسازی یارانه اعضای خانوار تغییر کرد

ماجرای فرمان اجرایی جدید ترامپ چیست؟

پزشکیان: در جنگ دوازده روزه، برخی کشورهای به ظاهر دوست باید به ما کمک می‌کردند؛ اما نکردند

قیمت دلار، یورو و سایر ارزها؛ پنجشنبه ۲۹ آبان ۱۴۰۴

پیشنهاد سردبیر
زندگی