چهارشنبه ۱۲ شهريور ۱۴۰۴ 03 September 2025
چهارشنبه ۱۶ تير ۱۴۰۰ - ۱۸:۱۶
کد خبر: ۴۴۵۱۹

مسابقه تکواندوکار نمایندهٔ ایران با کیمیا علیزاده

در پی قرعه‌کشی رقابت‌های تکواندو المپیک توکیو، رسانه‌های ورزشی روز چهارشنبه، ۱۶ تیر، از رویارویی کیمیا علیزاده، تکواندکار عضو تیم پناهندگان، با ناهید کیانی، عضو تیم ملی ایران، در این مسابقات خبر دادند.

به گزارش فراز، بر اساس این گزارش، ناهید کیانی که تکواندوکار تیم ملی ایران است، در اولین رقابت خود در المپیک توکیو که از ۱۷ مرداد آغاز خواهد شد، باید مقابل کیمیا علیزاده قرار بگیرد که سال ۹۸ از ایران خارج شد و اکنون برای تیم ورزشکاران پناهنده با پرچم سفید رقابت می‌کند.

کیمیا علیزاده اولین ورزشکار زن ایرانی است که مدال المپیک را برده، اما به دلیل آن‌چه خود «استفادهٔ تبلیغاتی از دستاوردهای ورزشی‌اش» توصیف کرده، به آلمان رفت و از این کشور تقاضای پناهندگی کرد.

ناهید کیانی، تکواندوکار ایرانی و یکی از حریفان کیمیا علیزاده در المپیک توکیو، پس از کسب موفقیت در رقابت‌های گزینشی که در اردن برگزار می‌شد، به‌عنوان عضو تیم ملی ایران راهی توکیو خواهد شد.

بر اساس اعلام رسمی کمیته بین‌المللی المپیک، نام چهار ورزشکار ایرانی در فهرست ۲۹ نفره ورزشکاران پناهنده به چشم می‌خورد.

کیمیا علیزاده و دینا پوریونس لنگرودی در رشته تکواندو، جواد محجوب در رشته جودو و هامون درفشی‌پور در رشته کاراته، چهار ایرانی تیم پناهجویان در مسابقات المپیک توکیو هستند.

ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

رئیس هیئت مدیره بانک اقتصادنوین: همه ما باید به اندازه سهم خود، در قبال تحقق برنامه‌های بانک مسئولیت پذیر باشیم

درسی از تاریخ برای همه نسل‌ها؛ روزی که محمدرضا پهلوی به نخبگان و اپوزیسیون درباره وطن‌فروشی هشدار داد!

۶۰۰۰ تخت بیمارستانی جدید به شبکه درمان کشور اضافه می‌شود

محمد هاشمی: اگر بعد از بازگشت قطعنامه‌ها شاهد جنگ جدیدی باشیم، تنها دامن ایران را نمی‌گیرد

چند راهکار ساده برای تقویت آنتن‌دهی گوشی‌های هوشمند

وای‌فای خانه به سلامت قلب کمک می‌کند؟

اکتشاف «تایتانیک»؛ پوششی برای عملیات سری آمریکا بود؟

آذر منصوری:  لغو کنسرت خیابانی همایون شجریان، فراتر از یک تصمیم اداری یا امنیتی است

افشای مکالمات پوتین و رئیس‌جمهور چین درباره جاودانگی و طولانی کردن عمر انسان تا ۱۵۰ سال

منابع کالابرگ برای هفت دهک تأمین شده؛ پرداخت‌ها از امروز یا فردا آغاز می‌شود

از گلوی من دستاتو بردار!

رئیس سازمان پدافند غیر عامل: هیچ‌یک از فرماندهان شهید ما در جنگ ۱۲ روزه، از ابزارها یا اپلیکیشن‌ها استفاده نمی‌کردند

تسریع در تکمیل طرحهای ریلی کشور از الزامات توسعه کشور است

مهلت انتخاب رشته کنکور تا این تاریخ تمدید شد

پیشنهاد سردبیر
زندگی