يکشنبه ۱۶ آذر ۱۴۰۴ 07 December 2025
شنبه ۱۹ تير ۱۴۰۰ - ۰۷:۳۰
کد خبر: ۴۴۵۷۱
نماینده اهواز در مجلس شورای اسلامی؛

باید حق‌آبه تالاب هورالعظیم و آب مورد نیاز دامداران تامین شود

باید حق‌آبه تالاب هورالعظیم و آب مورد نیاز دامداران تامین شود
نماینده اهواز در مجلس شورای اسلامی گفت: در حال حاضر بسیاری از دام‌های مولد خوزستان به دلیل بی‌آبی در حال تلف شدن هستند، گفت: مساله آب را از رئیس سازمان حفاظت محیط زیست پیگیری کردیم که باید حق‌آبه تالاب هورالعظیم و آب مورد نیاز دامداران تامین شود. برای رفع مشکلات آب در این خصوص تصمیمات و منابعی در نظر گرفته شد.

به گزارش فراز، مجتبی یوسفی نماینده اهواز در مجلس شورای اسلامی گفت: اظهار کرد: نیروگاه‌ها در هشت سال گذشته باید توسعه پیدا می‌کردند و وزارت نیرو باید بر اساس برنامه ششم، ۲۵ هزار مگاوات به ظرفیت تولید برق کشور اضافه می‌کرد. فاز دوم نیروگاه رامین که سه سال تعطیل بود نیز باید ۳۰۰ مگاوات برق به تولید کشور می‌افزود و نیروگاه‌های دیگر نیز باید اورهال می‌شدند.

 وی افزود: در پی خشکسالی، عدم توانایی تولید سدها و عدم توسعه و اورهال نیروگاه‌ها موجب شد که روز شنبه هفته گذشته در کل کشور دچار نوسانات برق شویم. در این مدت، میزان مصرف برق کشور به ۶۶ هزار مگاوات رسید در حالی که تولید برق، ۵۱ هزار مگاوات بود.

نماینده اهواز در مجلس شورای اسلامی گفت: در استان‌های گرم مانند خوزستان، برق و آب حیاتی هستند و این مسائل را پیگیری می‌کنیم. در این راستا، هفته گذشته سه جلسه در سطح ملی برگزار شد و تصمیماتی اتخاذ شد که منجر به بهتر شدن شرایط در دو سه روز اخیر شده است.

وی افزود: صنایع بزرگ مانند فولاد و سیمان در سطح کشور مصرف بار را ۵ هزار مگاوات کاهش دادند. صنایع خرد نیز ۴ هزار مگاوات بار خود را کاهش دادند.

یوسفی تصریح کرد: در خصوص مشکلات رخ‌داده به دلیل عدم انجام تعهدات، از مردم خوزستان عذرخواهی می‌کنم.

وی که در یک برنامه تلویزیونی صحبت می‌کرد، با بیان اینکه در حال حاضر بسیاری از دام‌های مولد خوزستان به دلیل بی‌آبی در حال تلف شدن هستند، گفت: مساله آب را از رئیس سازمان حفاظت محیط زیست پیگیری کردیم که باید حق‌آبه تالاب هورالعظیم و آب مورد نیاز دامداران تامین شود. برای رفع مشکلات آب در این خصوص تصمیمات و منابعی در نظر گرفته شد.

برچسب ها:
ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

ماراتن کیش: حکومت با مساله حجاب چه کند؟!

کشورهایی که با حمله آمریکا خوشبخت شدند

قدرت نظامی محمدرضاشاه در تیرماه سال ۵۶ ؛ گزارش روزنامه آمریکایی در این خصوص را بخوانید

قاتل اصلی کجاست؟ | چه چیزی در آلودگی هوا منجر به مرگ شهروندان می‌شود؟

واکنش ستاد حقوق بشر به خبر خودکشی متهم زن در زندان وکیل آباد مشهد

باشگاه استقلال از سروش رفیعی شکایت کرد

دهه شصتی‌ها در سال ۱۴۳۰ چه وضعیتی دارند؟

رقم پرداخت وام ازدواج بانک‌ها چه تغییری کرد؟

عامل مرگ ۹ نفر در آتش‌سوزی بیمارستان قائم رشت معرفی شد

آمار کودکان کشته‌شده در غزه پس از آتش‌بس

شهروندان روسی در ایران عکس و فیلم نگیرند

پالتیکو: سند جدید «راهبرد امنیت ملی» آمریکا، چالشی بنیادین پیش پای دولتی‌های میانه‌گرای اروپا قرار داده

نماینده مجلس: عمده ارز ترجیحی در اختیار حدود ۲۶۰ شرکت واردکننده دارو قرار دارد

برگزاری قرعه‌کشی مرحله گروهی جام جهانی ۲۰۲۶؛ هشدار کارشناس بلژیکی به گارسیا

پیشنهاد سردبیر

گفتگوی فراز با امان‌الله قرایی مقدم، جامعه‌شناس

ماراتن کیش: حکومت با مساله حجاب چه کند؟!

احمد سبحانی سفیر سابق ایران در ونزوئلا در گفتگو با فراز بررسی کرد

ترامپ از مادورو چه می‌خواهد؟ | احتمال تکرار «خلیج خوک‌ها»

زندگی