يکشنبه ۲۹ تير ۱۴۰۴ 20 July 2025
يکشنبه ۲۰ تير ۱۴۰۰ - ۱۶:۱۸
کد خبر: ۴۴۶۰۲

نیمی از جمعیت جهان از کیف پول‌های دیجیتال استفاده خواهند کرد

نیمی از جمعیت جهان از کیف پول‌های دیجیتال استفاده خواهند کرد
بررسی‌های آماری نشان می‌دهد تعداد کاربران کیف پول‌های دیجیتال احتمالا تا پایان سال ۲۰۲۵ با رشد ۷۴ درصدی به ۴.۸ میلیارد کاربر خواهد رسید. تا آن زمان از هر دو نفر، یک نفر از خدمات مربوط به کیف دیجیتال استفاده خواهند کرد. در این بین ظاهرا آسیای شرقی بیشترین میزان رشد را تجربه می‌کند.
نویسنده :
زهرا غفوری

طبق گزارش جدیدی از شرکت خدمات مالی و آمریکایی بوکو، به نظر می‌رسد تعداد کیف پول‌های دیجیتالی که سالانه بیش از یک میلیون دلار معاملات انجام می‌دهند، بین سال‌های ۲۰۲۰ تا ۲۰۲۵ حدود ۲۷ درصد افزایش یابد. تا پایان سال ۲۰۲۰ میلادی، ۲.۸ میلیارد کیف پول دیجیتال فعال بوده که این موضوع یک مزیت آشکار برای بازرگانان محسوب می‌شود اما اکنون پیش‌بینی می‌شود که این رقم تقریبا ۷۴ درصد افزایش می‌یابد و در پایان سال ۲۰۲۵ به ۴.۸ میلیارد می‌رسد.

 

‌ مناطق جنوب شرقی آسیا، آمریکای لاتین، آفریقا و خاورمیانه بازارهای اصلی رشد کیف پول‌های دیجیتال هستند. انتظار می‌رود که فقط در جنوب شرقی آسیا، استفاده از کیف پول دیجیتال بین سال‌های ۲۰۲۰ و ۲۰۲۵، ۳۱۱ درصد رشد کند. 

 

‌در همین حال ، چین با ۱.۳۴ میلیارد کاربر در سال ۲۰۲۰ بزرگترین منطقه کیف پول دیجیتال در جهان است.‌ برعکس، استفاده از کیف پول‌های دیجیتال در اروپای غربی و آمریکای شمالی کمتر دیده می‌شود.

ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

ویدیو؛ توصیه مجری تلویزیون به جواد خیابانی: زبانت را بیمه کن!

جنجال لو رفتن سوالات آزمون مدارس سمپاد

اعلام پیش‌بینی وضعیت هوا، طی پنج روز آینده

وزیر کشور: مردم طی جنگ تحمیلی ۱۲ روزه کار خود را انجام دادند

خبر مهم درباره قیمت جدید گندم

رئیس ستاد کل نیروهای مسلح: در صورت هرگونه تجاوز، پاسخی محکم‌تر از قبل به دشمن می‌دهیم

قالیباف: لایحه سازمان ملی مهاجرت به دور از نگاه صنفی و منفعت‌بخشی بررسی شود

زلنسکی بار دیگر خواستار ملاقات با پوتین شد

قیمت طلای جهانی؛ یکشنبه ۲۹ تیر۱۴۰۴

نماینده ولی فقیه در سپاه درباره طرح عدم کفایت سیاسی رئیس‌جمهور: حرف بسیار غلطی است | جهت‌گیری کلی حرکت نظام ولایت‌مدارانه است | در هیچ زمانی مانند این زمان، تمامی مسئولین تحت رهبری مقتدرانه حضرت آقا، این میزان فرمانبردار نبوده‌اند

معاون رییس‌جمهور: برنامه دولت حرکت در مسیر مهاجرت معکوس از تهران است

تشکیل یگان‌های جدید «تکاوران تفنگدار دریایی» در کشور

کدام استان‌ها بیشترین سهم را در مصرف آب دارند؟

قهرمان المپیک و نابغه ژاپنی کشتی جهان درگذشت

پیشنهاد سردبیر
زندگی