جمعه ۰۲ آبان ۱۴۰۴ 24 October 2025
دوشنبه ۲۱ تير ۱۴۰۰ - ۱۲:۵۰
کد خبر: ۴۴۶۷۰
با حضور رییس جمهوری؛

افتتاح ۵۱ هزار و ۲۳۰ واحد مسکن ملی و مسکن مهر

افتتاح ۵۱ هزار و ۲۳۰ واحد مسکن ملی و مسکن مهر
۵۱ هزار و ۲۳۰ واحد مسکن ملی و مسکن مهر امروز با حضور رئیس جمهور افتتاح و به بهره برداری رسید.

 محمد اسلامی پیش از ظهر امروز در آئین بهره‌برداری از طرح‌های ملی وزارت راه و شهرسازی با بیان اینکه چند اقدام برای افزایش تولید مسکن در وزارت راه و شهرسازی انجام دادیم، اظهار داشت: در نخستین قدم تحصیل زمین کردیم و یکی از فقرهایی که داشتیم، عدم تحصیل زمین بود که به دلیل تلاقی دو قانون، زمین‌های حریم شهرها را به ما نمی‌دادند که توانستیم با اصلاح قانون، اراضی حبس شده خودمان را تحویل بگیریم.

وی ادامه داد: در مرحله دوم شناسایی جامعه هدف، مخاطب ما بود که با ثبت‌نام گسترده توانستیم خانوارهای بدون مسکن را طی پنج مرحله شناسایی کنیم و ۲.۵ میلیون نفر ثبت‌نام کردند.

وزیر راه و شهرسازی تصریح کرد: در حال حاضر ۵۳۰ هزار واجد شرایط داریم که تاکنون ۲۰۰ هزار نفر آنها آورده خود در طرح اقدام ملی مسکن را واریز کرده‌اند ضمن اینکه می‌دانیم در کدام شهر، کدام خانواده فاقد مسکن است و می‌توانیم بر اساس این اطلاعات برنامه‌ریزی کنیم.

اسلامی به گام سوم اقدامات وزارت راه و شهرسازی در بخش تولید مسکن اشاره و اظهار کرد: در قدم بعدی آئین‌نامه‌های دولت را اصلاح کردیم و با اخذ مصوبات هیئت دولت، شورای مسکن و شورای پول و اعتبار، به وام ساخت قدرت مناسب بدهیم؛ در دوره جنگ اقتصادی، قیمت مسکن دارای تحولات اساسی شد که مسکن را غیرقابل دسترسی کرد که قیمت وام به هزینه تمام شده ساخت‌وساز ۲۰ درصد بود ولی با مصوبه اخیر شورای پول و اعتبار، این قدرت وام به بالای ۵۵ درصد رسید.

به گفته وی، کسانی که متقاضی دریافت واحد طرح اقدام ملی مسکن هستند، با رقم جدید وام این امکان برای آنها فراهم شده است.

منبع: مهر

برچسب ها:
ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

نسل زد علاقه چندانی به دیدن صحنه‌های جنسی در فیلم‌ها و سریال‌ها ندارد

مدیر کل نظارت بانکی بانک مرکزی: بانک آینده هنوز منحل و ادغام نشده است

علی لاریجانی: نشست شرم الشیخ «سطح پایین» بود ارزش حضور نداشت

عذرخواهی وزیر دارایی رژیم صهیونیستی از اظهاراتش درباره عربستان سعودی

ترامپ: در صورت الحاق کرانه باختری، حمایت آمریکا از اسرائیل قطع می‌شود

 صبا چناری، نایب قهرمان ۲۵ ساله موی تای جهان، درگذشت

بارورسازی ابرها همیشه به بارندگی منجر می‌شود؟

تغییر قیمت کالاهای اساسی در مهرماه +جدول

کالدرون هم به گزینه پرسپولیسی‌ها اضافه شد؟

رئیس موزه لوور درباره سرقت اخیر: با وجود اینکه هر روز به سختی کار کردیم، شکست خوردیم

عراقچی پاسخ گروسی را داد؛ نمی‌دانم این حرف «فعلاً تهران فقط به‌صورت محدود بازرسان ما را می‌پذیرد» از سر نگرانی زده شده یا تهدید | نتیجه یک تجربه شکست‌خورده مشخص است

واکنش یک طلبه به خاطر استفاده شمخانی از واژه «حرامزاده» برای بار دوم

بانک آینده پس از دو دهه ناترازی و عملکرد ناسالم، تعیین تکلیف شد | تمام سپرده‌گذاران، سپرده‌گذار بانک ملی می‌شوند +ویدیو

مدودف: «صلح‌طلب» پرحرف آمریکا راه جنگ با روسیه را در پیش گرفت

پیشنهاد سردبیر
زندگی