دوشنبه ۲۶ آبان ۱۴۰۴ 17 November 2025
دوشنبه ۲۱ تير ۱۴۰۰ - ۱۳:۴۰
کد خبر: ۴۴۶۷۳

اصلاح ماده ۱۰۰ قانون شهرداری‌ در دستور کار مجلس

اصلاح ماده ۱۰۰ قانون شهرداری‌ در دستور کار مجلس
یک عضو کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی گفت: هم‌اکنون مجلس در پی اصلاح ماده ۱۰۰ قانون شهرداری‌ها است تا متخلفان نتوانند هیچ ساخت و ساز غیرقانونی در شهرها انجام دهند.

رحمت‌الله فیروزی درباره  تهیه طرحی در مجلس برای اصلاح ماده ۱۰۰ قانون شهرداری‌ها به منظور برخورد قاطع با متخلفان ساخت و سازهای درون شهری،  اظهار کرد: شهرداری‌ها مسئول ساخت و سازها و اجرای دقیق قانون به منظور جلوگیری از هر گونه تخلف در ساخت و سازها هستند، به این معنا که وقتی افراد برای دریافت مجوز ساخت به شهرداری‌ها مراجعه می‌کنند نباید قانون به آنها اجازه دهد که ساخت و سازهای غیراصولی و مازاد داشته باشند.

وی افزود: اداره مسکن و شهرسازی یک نظارت کلی بر امر ساخت و سازها در شهرها دارد و جزئیات ساخت و سازها و اجرای دقیق قانون و نظارت بر عملیات ساختمانی بر عهده شهرداری‌ها است. به همین دلیل مجلس در تلاش است قانونی تصویب کند که راهی برای تخلف و دور زدن قانون باقی نماند. بسیاری از ساخت و سازها بدون مجوز انجام می‌شود و سپس تخلف آن به کمیسیون ماده ۱۰۰ ارجاع می‌شود که این کمیسیون یا دستور تخریب می‌دهد یا جریمه مالی برای متخلفان در نظر می‌گیرد.

نماینده مردم نطنز، قمصر و بادرود در مجلس، گفت: بر فرض هم اگر دستور تخریب صادر شود سرمایه و مصالحی که برای ساخت ساختمان‌ها به کار رفته هدر می‌رود که این امر به ضرر اقتصاد کشور است و اگر هم دستور تخریب صادر نشود بر زیبایی شهرها تأثیر منفی می‌گذارد. به همین دلیل مجلس به دنبال تصویب طرحی است که افراد نتوانند هیچ تخلفی در این باره بکنند و قانون را زیر پا بگذارند.

فیروزی تصریح کرد: هم‌اکنون مجلس و کمیسیون عمران در پی اصلاح ماده ۱۰۰ قانون شهرداری‌ها هستند که البته آیین‌نامه و بررسی آن هنوز به پایان نرسیده است. کمیسیون ماده ۱۰۰ معبری برای عبور از قانون است و مجلس بنا دارد همه امور در کشور بر اساس قانون و مقررات پیش برود.

منبع: ایسنا

برچسب ها:
ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

کشف ۸ اسکلت در آبیک حکایت از چه دارد؟

کشف ویرانه‌های باستانی شهر آتلانتیس در قطب جنوب حقیقت دارد؟

آیا بنیامین برادر حضرت یوسف (ع) هم پیامبر بوده؟

گرفتن بادیگارد برای یک هنرمند چقدر آب می‌خورد؟ | چرا برخی سلبریتی‌ها هرجا می‌روند بادیگارد می‌برند؟

طولانی‌ترین سال در تاریخ معاصر چگونه نامگذاری شد؟

با تاریخ «کُشتی» در الواح باستانی بین‌النهرین آشنا شوید +تصاویر

این پروژه حتی در بمباران هم نخوابید! | گره ترافیک کرج به زودی باز می‌شود

بهزاد نبوی: افکارم فرق کرده، چون شرایط بیرونی فرق کرده | دیگر مثل گذشته‌ها انقلابی نیستم

معاون مدرسه گفته هرکاری دوست داشته باشم، می‌کنم!

جزئیات الجزیره از طرح آمریکا برای اداره غزه پس از جنگ

زیان انباشته موسسه ملل ۶۵ هزار میلیارد تومان و نسبت کفایت سرمایه آن، منفی ۴۱ درصد است

فهرست ۱۴۶۸ نفره‌ از اسیران فلسطینی به حماس تحویل داده شد

ادعای وزیر خارجه ترکیه: جنگ اوکراین رو به پایان است

نتانیاهو: موضع ما به هیچ وجه تغییر نکرده | همچنان با تشکیل کشور فلسطین مخالفیم

پیشنهاد سردبیر
زندگی