شنبه ۱۵ شهريور ۱۴۰۴ 06 September 2025
سه‌شنبه ۲۲ تير ۱۴۰۰ - ۱۳:۴۵
کد خبر: ۴۴۷۱۰

اعلام آمادگی روسیه برای برگزاری مذاکرات راهبردی با آمریکا

اعلام آمادگی روسیه برای برگزاری مذاکرات راهبردی با آمریکا
آناتولی آنتونف سفیر روسیه در آمریکا گفت: مسکو و واشنگتن برای جلوگیری از جنگ و درگیری باید با یکدیگر مذاکره کنند.

آنتونف روز سه شنبه در مطلبی در شبکه اجتماعی فیس بوک نوشت: ما معتقدیم که تمام تلاش های ممکن را باید بکار بگیریم تا مناقشه مسلحانه با آمریکا رخ ندهد که در آن صورت احتمال دارد به جنگ هسته ای کشانده شود. 

سفیر روسیه در ادامه خاطرنشان کرد: روسیه به خدمات یا کمک آمریکا نیازی ندارد اما برای بنای روابط سودمند متقابل نیاز به احترام متقابل وجود دارد. 

وی افزود: در شرایط پرتلاطم جهانی، ما (روسیه و آمریکا) باید یاد بگیریم که برای تامین امنیت و رفاه مردم دو کشور با یکدیگر همکاری کنیم و طرف روسی برای اقدامات در این عرصه آمادگی دارد.

سفیر روسیه در واشنگتن گفت: ما بر این باور نیستیم که اجلاس سران روسیه و آمریکا در ژنو امکان برای بهبودی قابل توجه روابط دو کشور را فراهم ساخت.

وی در همین حال خاطرنشان کرد که به رغم شرایط و فضای منفی روابط دو کشور که رسانه های آمریکایی پیش از اجلاس سران روسیه و آمریکا به آن دامن زده بودند، این اجلاس در فضای آرام و کاری و سازنده برگزار شد.

وی ادامه داد: با وجود حفظ اختلافات میان سران دو کشور، دو طرف در مورد ضرورت تلاش برای نزدیک کردن مواضع و کاهش رویارویی در روابط دوجانبه توافق کردند. 

 روسیه برای برگزاری مذاکرات راهبردی با آمریکا آماده است

آنتونف گفت که روسیه برای برگزاری مذاکرات برای ثبات راهبردی در سطح معاونان وزیر خارجه بین روسیه و آمریکا در هفته های آینده  امیدوار است. 

وی تصریح کرد: هدف گفت و گوهای راهبردی بین روسیه و آمریکا باید رسیدن به سطح جدید همکاری بین دو کشور با توجه به عوامل موجود باشد.

وی افزود: رفع نگرانی های دو طرف در عرصه ثبات راهبردی باید در مرکز توجه مذاکرات راهبردی روسیه و آمریکا باشد.

ثبات راهبردی به مسائل موشکی و هسته ای مربوط می شود که از مهم ترین مسائل مورد اختلاف بین روسیه و آمریکا است. 

 سفیر روسیه همچنین معتقد است که یکی از موضوعات اولویت دار در همکاری روسیه و امریکا، مساله امنیت سایبری است. 

وی خاطرنشان کرد: بر اساس اطلاعات منابع امریکایی، بخش عمده حملات سایبری در جهان از خاک آمریکا صورت می گیرد. در سال ۲۰۲۰ میلادی ۴۵ حمله سایبری به مراکز روسی انجام گرفت که ۳۵ مورد از آمریکا بود. 

 سفیر روسیه در بخش دیگری از مطلب خود گفت که روسیه امیدوار است قطعنامه جدیدی که در شورای امنیت در مورد سوریه تصویب شده است به حل و فصل سیاسی مسائل این کشور کمک کند. 

منبع: ایرنا

 
برچسب ها:
ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

رئیس هیئت مدیره بانک اقتصادنوین: همه ما باید به اندازه سهم خود، در قبال تحقق برنامه‌های بانک مسئولیت پذیر باشیم

راه‌انداری مجدد پروازهای باکو-تهران، پس از چندین سال وقفه

محمد فاضلی درباره فعال‌شدن مکانیسم ماشه: وظیفه سیاست‌مدار ایرانی یافتن راه‌حل است؛ نه مرثیه‌سرایی یا لاف زدن درباره بی‌اثر بودن!

قرارداد نجومی اسرائیل با گوگل با چه هدفی انجام شد؟

حزب‌الله در حال بررسی همه گزینه‌های مناسب درباره طرح خلع سلاح مقاومت

قطعنامه پیشنهادی ایران در کنفرانس عمومی آژانس ارائه می‌شود

جانشین بیرانوند در تراکتور بالاخره مشخص شد؟

اولین تابستان بدون گشت ارشاد چگونه گذشت؟

بایدن تحت عمل جراحی سرطان پوست قرار گرفت

استرداد ۱۳ اثر باستانی از ایتالیا به ایران +تصاویر

توصیه محمد مهاجری به وزیر ارشاد: برگزاری کنسرت شجریان که خار چشم سلطنت‌طلب‌ها بود، از معاون هنری وزیر ارشاد بر نمی‌آمد

عراقچی: هیستری غرب درباره گسترش تسلیحات هسته‌ای در منطقه ما، کاملا تصنعی است

بیانیه سازمان جهانی بهداشت درباره خروج یک بیماری از وضعیت اضطراری

مهراب قاسم‌خانی: بدون آنکه بدانیم چرا، «شب‌های برره» تمام شد

پیشنهاد سردبیر
زندگی