يکشنبه ۲۷ مهر ۱۴۰۴ 19 October 2025
شنبه ۲۶ تير ۱۴۰۰ - ۱۶:۴۲
کد خبر: ۴۴۸۳۵
‏مرکز تحقیقاتی کمبریج:

سهم چین از استخراج بیت کوین کاهش یافته است

سهم چین از استخراج بیت کوین کاهش یافته است
طبق پژوهش‌های مرکز تحقیقاتی کمبریج، پیش از اعلام ممنوعیت فعالیت در حوزه رمز ارزها در کشور چین، قدرت استخراج بیت کوین در این کشور ۴۰ درصد کاهش یافته. این در حالی است که قدرت استخراج بیت کوین در آمریکا ۴ برابر افزایش یافته است.
نویسنده :
زهرا غفوری

‌مدتی قبل مقامات چین به دلیل مصرف بالای انرژی در بخش استخراج بیت کوین، فعالیت این صنعت را ممنوع کرده و سخت‌گیری‌های‌ زیادی نسبت به فعالیت ماینرهای بیت کوین در این کشور اعمال کردند. همین اقدام باعث شد که استخراج کنندگان بیت کوین، به فکر راه جدیدی باشند و یا حتی از این کشور خارج شوند. 

 

‌کشور چین تا پیش از این ممنوعیت، قطب ماینینگ بیت کوین در جهان بود. به نظر می‌رسد این کشور در حال از دست دادن  جایگاه خود است و ماینرها به فکر مهاجرت از این کشور به سمت کشورهای غرب هستند. ‌سهم ماینرهای چینی از قدرت پردازشی شبکه بیت کوین در سال ۲۰۱۹، چیزی حدود ۷۵ درصد بوده اما این عدد در سال ۲۰۲۱ به ۴۶ درصد کاهش یافته است.

 

‌آیا آمریکا قطب جدید ماینینگ بیت کوین خواهد بود؟

‌در گزارش مرکز تحقیقاتی کمبریج آمده است که در سال ۲۰۱۹ حدودا ۷۵ درصد ماینینگ بیت کوین در کشور چین انجام شده و سهم کشور امریکا در استخراج بیت کوین، تنها ۴ درصد بوده است. اما پس از گذشت ۲ سال، سهم کشور چین به ۴۶ درصد و سهم کشور امریکا به ۱۶ درصد رسیده است. در نتیجه شاهد رشد ۴ برابری فعالیت ماینرهای بیت کوین در کشور امریکا هستیم. چین با ۴۶ درصد، امریکا با ۱۶ درصد و کشور قزاقستان با ۸ درصد به ترتیب سه کشور برتر در استخراج بیت کوین هستند. ‌دلیل اصلی چین در مخالفت از استخراج بیت کوین بحث مصرف بالای انرژی و آلودگی ایجاد شده در این صنعت بود.

 

‌تا چند ماه دیگر، شاهد تغییرات جدیتری در حوزه استخراج ماینینگ هستیم. کارشناسان معتقدند که آمریکا و کانادا کشورهای غربی مقصد جدید ماینرهای چینی خواهند بود. اما چیزی که مشخص است، کاهش قابل توجه سهم کشور چین در ماینینگ بیت کوین است.

منبع خبر : Coin telegraph
منبع: coin telegraph
ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

قیمت طلای جهانی؛ یکشنبه۲۷ مهر ۱۴۰۴

ایران مراکز پدافندی اسرائیل را هدف قرار داد

تصمیم مهم پزشکان درباره صابر کاظمی، ستاره والیبال ایران

معاون بانک مرکزی: واردات شمش همچنان ادامه دارد

بیت‌کوین جای طلا را می‌گیرد؟

تظاهرات میلیون‌ها نفر در آمریکا علیه ترامپ با شعار «نه به پادشاهان» | ترامپ: من پادشاه نیستم

ادعای سنگین و بدون سند آمریکا علیه حماس چه بود؟

موسویان: نزاع غرب و شرق بر سر ایران؛ نظم نوین جهانی را رقم می‌زند

عیسی کلانتری : ۶۰ درصد مدیران پزشکیان اصولگرا هستند

عراقچی: اسنپ‌بک فعال نشده | موضوع ایران از دستورکار شورای امنیت خارج می‌شود

عراقچی با همتای مصری درباره چه موضوعاتی رایزنی کرد؟

شوک سنگین دلار به بازار خودرو +جدول

روزنامه همشهری: رئیس‌جمهور را از این نگاه تک‌بعدی درباره آموزش و پرورش نجات دهید

حاشیه‌های فرودگاه اردبیل چرا توسط فرزانه صادق تکذیب نمی‌شود؟ | اعتبار و آبروی وزارت راه برای آنها ارزش و اهمیتی ندارد؟

پیشنهاد سردبیر
زندگی