شنبه ۱۵ شهريور ۱۴۰۴ 06 September 2025
يکشنبه ۲۷ تير ۱۴۰۰ - ۱۱:۳۰
کد خبر: ۴۴۸۶۰

واعظی: منافع استخراج معادن برای دولت بعد خواهد بود

واعظی: منافع استخراج معادن برای دولت بعد خواهد بود
رییس دفتر رییس جمهوری گفت: منافع استخراج معادن برای دولت بعد خواهد بود و همه این کارها در این دولت شفاف و علنی انجام می‌شود و هیچ پنهان کاری وجود ندارد.

محمود واعظی درباره قطعی برق صنایع سنگین چون فولاد و سیمان و تمهیدات لازم برای جلوگیری از افزایش قیمت‌ محصولات این صنایع، گفت: این وضعیت موقت است و این کارها به دلیل افزایش دما در هفته‌های پیش‌رو انجام می‌شود.

وی اضافه کرد: چهارشنبه گذشته تصمیم خوبی در دولت گرفته و قرار شد به برخی صنایع اجازه داده شود شب تا صبح فعالیت داشته باشند که سیمان و فولاد هم جزو آن است.

رییس‌ دفتر رییس‌جمهوری با قدردانی از همکاری صنایع برای جلوگیری از خاموشی منازل مسکونی، یادآور شد: این اقدام موقت است و به سرعت تمهیدات لازم را انجام می‌دهیم تا به آنها برق مجانی دهیم و در محصولاتشان جبران کنیم.

واعظی همچنین در پاسخ به سوالی درباره واگذاری معادن راکد گفت: برخی از افراد معادن را بدون استفاده در دست داشتند و فقط اسم‌شان روی آن معادن بود؛ به همین دلیل سیاستی ابلاغ شد تا این معادن فعال یا به شخص دیگری واگذار شود.

وی افزود: واگذاری معادن حبس شده از سال گذشته آغاز شد و  وزیر صنعت، معدن و تجارت هم با جسارت و شجاعت این کار را دنبال کرد.

واعظی خاطرنشان کرد: این معادن که واگذار و استخراج می‌شود، منافع استخراج آن برای دولت بعد خواهد بود. همه این کارها در این دولت شفاف و علنی انجام می‌شود و هیچ پنهان کاری وجود ندارد.

برچسب ها:
ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

رئیس هیئت مدیره بانک اقتصادنوین: همه ما باید به اندازه سهم خود، در قبال تحقق برنامه‌های بانک مسئولیت پذیر باشیم

حداقل مزد کارگران تغییر می‌کند؟

مردم این شهرستان رکورددار مصرف تریاک در کشور هستند

علی مطهری در خصوص مذاکره با آمریکا: آقای پزشکیان! به خاطر منافع و مصالح کشور، ابتکار عمل را به دست گیرید

انتقاد تند وزارت صمت از قطع برق صنایع: اعتمادمان را به وزارت نیرو از دست داده‌ایم

واکنش فدراسیون فوتبال به صحبت‌های تمسخرآمیز مجری تلویزیون

فرمانده کل ارتش: همیشه باید برای جنگیدن آماده باشیم | اگر می‌خواهیم جنگی نباشد، باید آماده‌تر و قوی‌تر باشیم

دفتر رسانه‌ای غزه: حملات به برج‌ها در چارچوب طرح سیستماتیک کوچاندن فلسطینی‌ها انجام می‌شود

درخواست سندرز بر پایان دادن کمک‌های نظامی واشنگتن به نتانیاهو

فرمانده کل سپاه: وحدت، کلید پیروزی و رهایی ملت‌ها از سلطه استکبار و صهیونیسم خبیث است

جریمه میلیونی سپاهان در آغاز لیگ برتر

سقف وام خرید خودرو خانواده شهدا و جانبازان افزایش یافت

ویدیو؛ مجری تلویزیون: به خاطر کنسرت شجریان که نمی‌شود میدان آزادی را تعطیل کرد!

این بیماری ۱۰ سال زودتر از سایر کشورها به سراغ ایرانی‌ها می‌آید

پیشنهاد سردبیر
زندگی