چهارشنبه ۱۹ آذر ۱۴۰۴ 10 December 2025
يکشنبه ۲۷ تير ۱۴۰۰ - ۱۴:۰۰
کد خبر: ۴۴۸۷۰

صادرات پوشاک در سال گذشته ۹۹ درصد رشد داشت

صادرات پوشاک در سال گذشته ۹۹ درصد رشد داشت
مدیرکل دفتر نساجی، سلولزی، و پوشاک وزارت صنعت، معدن و تجارت گفت: سال گذشته در صادرات پوشاک به رشد ۹۹ درصدی دست یافتیم و توانستیم رقم صدور این کالاها را از ۵۹ میلیون دلار به ۱۱۳ میلیون دلار برسانیم.

«افسانه محرابی» امروز (یکشنبه) در نشست خبری نخستین نمایشگاه بین‌المللی و تخصصی زنجیره ارزش پوشاک، اظهار داشت: سال ۹۸ نسبت به سال ۹۷ حدود ۲۰ درصد افزایش تولید پوشاک و سال ۹۹ نسبت به ۹۸ شاهد رشد ۲۵ درصدی بودیم.

وی با اشاره به اعمال تحریم‌ها و شیوع ویروس کرونا در کشور، خاطرنشان‌کرد: برای بهبود و مدیریت شرایط بازار پوشاک در سال ۹۷ ورود این کالا به کشور را ممنوع کردیم تا با افزایش کیفیت تولیدات داخلی، بازار آماده رقابت با کالای خارجی شود و شاهد توسعه صادرات در این زمینه باشیم.

محرابی با بیان اینکه صنعت تولید پوشاک سال‌ها از قاچاق آسیب دیده است، تصریح‌کرد: اگر در شرایط برابر مجوز واردات صادر شود، مشکلی برای تولیدات داخلی فراهم نمی‌کند.

وی با بیان اینکه این صنعت در چهار سال اخیر از رشد و پویایی برخوردار شده است، تاکید کرد: با تلاش صنعتگران برگزاری نمایشگاه در این زمینه برای ارائه آخرین دستاوردها می‌تواند کمک شایان توجهی برای این صنعت باشد.

محرابی تاکید کرد: صنعت پوشاک با اشتغال بالا و افزایش ارزآوری در ایران، رو به رشد و توسعه قرار گرفته و به‌زودی می‌تواند توجه جهان را به خود جلب کند.

در این نشست، همچنین «کامبیز معتمد وزیری» رییس مرکز اصناف و بازرگانان وزارت صنعت، معدن و تجارت با بیان اینکه برگزاری نمایشگاه نشان‌دهنده حیات و پویایی یک صنعت است، گفت: کمترین پیام این نمایشگاه در زمینه پوشاک و ملزومات آن، رشد و توسعه این صنعت است که می‌تواند شرایط را برای افزایش ارتباطات صنف‌ها، سرمایه‌گذاران داخلی و خارجی و خریداران مهیا کند.

«ابوالقاسم شیرازی» رییس اتحادیه پوشاک نیز با بیان اینکه تولیدات پوشاک داخلی قابلیت برند شدن دارند، خاطرنشان‌کرد: این نمایشگاه دستاوردی برای به نمایش گذاشتن توان بالقوه صنعت پوشاک است تا مردم بتوانند به کالای با کیفیت و قیمت مناسب دسترسی پیدا کنند

منبع: ایرنا

ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

ولی‌عهد سعودی نخستین سالگرد سقوط بشار اسد را به جولانی تبریک گفت

تمدید قرارداد با جیمی کیمل، مجری پرحاشیه پس از اظهارنظر درباره ترور چارلی کِرک

با ین تیم ‌هم‌گروه ایران در جام جهانی ۲۰۲۶ بیشتر آشنا شوید

مادورو: ما در حال تجربه یک معجزه واقعی هستیم | بازارهای چین، هند، روسیه و ایران اکنون به روی ما باز است

واژگونی یک دستگاه اتوبوس اسکانیا در محور «یاسوج به اصفهان»

حضور محمد صلاح در لیگ عربستان؟ | توضیح خبرنگار مشهور ایتالیایی در این خصوص

درخواست ایلان ماسک برای انحلال کمیسیون اروپا | سیستم کنونی، مبتنی بر بوروکراسی است نه دموکراسی

هشدار فوری قاهره خطاب به شهروندان مصری درباره جاسوسی اسرائیل از گوشی‌های هوشمند

ستار هاشمی: ۸۰ درصد مردم ایران از فیلترشکن استفاده می‌کنند

وزیر علوم خطاب به وزیر طالبان: نمی‌توان جامعه زنان را از دانشگاه حذف کرد

آمار تکان دهنده از غزه: اسرائیل در ۶۰ روز ۷۳۸ بار آتش‌بس را نقض کرده است

حکم ۷۴ ضربه شلاق برای مدیرعامل زیرمجموعه دیجی‌کالا | مجوز پیندو باطل شد

ترامپ: زلنسکی ۳۵۰ میلیارد دلار از بایدن گرفت و ۲۵ درصد کشورش را از دست داد

نشست مشترک تهران، ریاض و پکن/ تعهد عربستان و ایران به اجرای توافق پکن

پیشنهاد سردبیر

مقصود فراستخواه استاد جامعه‌شناسی در گفت‌وگو با فراز

حجاب بیش از آنکه مساله دینی باشد، مساله قدرت است l هنوز فرصت آشتی وجود دارد

گفتگوی فراز با امان‌الله قرایی مقدم، جامعه‌شناس

ماراتن کیش: حکومت با مساله حجاب چه کند؟!

زندگی