۳۰ مهر ۱۴۰۵ ۰۳:۰۵
دوشنبه ۲۸ تير ۱۴۰۰ - ۰۸:۳۰
کد خبر: ۴۴۸۹۲

احتمال آغاز واکسیناسیون سنین زیر ۶۰ سال از دو هفته آتی

احتمال آغاز واکسیناسیون سنین زیر ۶۰ سال از دو هفته آتی
دبیر کمیته علمی کشوری کووید ۱۹ با بیان اینکه با توجه به شرایط پیک پنجم هنوز اظهار نظر درباره وضعیت بازگشایی مدارس زود است، در عین حال از احتمال آغاز واکسیناسیون سنین زیر ۶۰ سال از دو هفته آتی خبر داد.

دکتر عاطفه عابدینی  درباره نظر وزارت در زمینه بازگشایی مدارس در سال تحصیلی جدید، گفت: در حال حاضر دو ماه به فصل مدارس باقی مانده است و هنوز اظهارنظر در این باره زود است. به خصوص اینکه دولت جدید هم خواهد آمد و ممکن است تصمیمات جدید گرفته شود، اما به نظر می‌آید با شرایطی که اکنون وجود دارد، فعلا بهتر است که درباره بازگشایی مدارس صحبتی نکنیم. اگر روند واکسیناسیون رو به جلو باشد، ان‌شاءالله بتوان برای بازگشایی مدارس تصمیم گرفت تا هم پیک پنجم را کنترل کرده و هم واکسیناسیون را افزایش دهیم.

احتمال آغاز واکسیناسیون افراد زیر ۶۰ سال تا دو هفته آینده

عابدینی درباره ادامه وضعیت واکسیناسیون بعد از کامل شدن واکسیناسیون سنین ۶۰  سال به بالا، گفت: قطعا گروه‌های سنی بر اساس سند ملی واکسیناسیون ادامه می‌یابد. در عین حال اگر تعداد واکسنی که قرار است وارد شود و تولید داخلی‌مان هم به حداکثر برسد، قطعا مشاغل حساس و پرخطر نیز جزو گزینه‌های واکسیناسیون هستند. به خصوص درباره مدارس، معلمان و مشاغل پرخطر و ... به نظر می‌رسد از نظر تعدا واکسن در شرایطی باشیم که بتوانیم دو گروه را پیش بریم. طبق سند واکسیناسیون ما گروه‌های سنی را پیش می‌بریم. البته در حال حاضر در دو - سه استان افراد بالای ۵۰ سال را هم واکسینه می‌کنند.

وی درباره زمان اتمام واکسیناسیون افراد بالای ۶۰ سال، گفت: این موضوع به میزان واکسنی که تامین می شود و واکسیناسیونی که انجام می‌شود، بستگی دارد که اگر به همین منوال پیش رود، فکر می‌کنم می‌توانیم تا دو هفته دیگر زیر ۶۰ سال را هم آغاز کنیم.

آخرین وضعیت تولید واکسنهای "برکت" و "پاستوکووک"

عابدینی درباره وضعیت خط تولید واکسن برکت نیز به ایسنا گفت: طبق مواردی که برکت به کمیته علمی گزارش می دهد، هیچ گزارشی از ایجاد مشکل در خط تولید ارایه نشده و روند تولید در جریان است.

وی درباره وضعیت واکسن پاستوکووک نیز گفت: مجوز مصرف اضطراری واکسن پاستوکووک در ایران صادر شد. طبق قانون برای همه واکسن هایی که می توانند در فاز سوم گزارش متوسط داشته و اعلام کنند که کارایی خوبی دارند که پاستوکووک هم همینطور بود، بر اساس فاز سوم که در کوبا انجام شد، مجوزش را گرفت و اکنون می تواند در ایران تولید شود و فکر می کنم بتواند به زودی ۵۰۰ هزار دوز واکسن را به سیستم واکسیناسیون اضافه کند.

منبع: ایسنا

ارسال نظر
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها
دیپلماسی انجماد و تله حقوقی اسنپ‌بک؛ بازخوانی معماری صلح اوکراین در سایه تجارب یالتا و مینسک
معمای آماری در تنگه هرمز؛ چرا آرامش روی کاغذ با اضطراب بازار همخوان نیست؟
شتاب درآمدی بانک پاسارگاد ؛ رشد ۹۵ درصدی در شهریورماه
رشد ۶۰ درصدی سود خالص بانک پاسارگاد در نیمه نخست ۱۴۰۵
به گفته آنکارا، ترکیه، قطر، پاکستان و اندونزی توافق‌نامه همکاری دفاعی امضا کردند
کالابرگ یا کوپن؟ کدام کمک بیشتری به مردم می‌کند؟
زور افزایش درآمد به هزینه‌ها نرسید | کاهش سود زیرمجموعه پتروشیمی آبادان با وجود افزایش درآمد‌ها
آزمون بازدارندگی در ریاض؛ پدافند فرامنطقه‌ای در آسمان شبه‌جزیره
رشد درآمد بانک پارسیان فراتر از نقدینگی | تراز مالی از منفی به مثبت رسید
سوءاستفاده از تجمعات شبانه برای دفاع از رسایی یا حمله به دستگاه قضا درست نیست
تلاش واشنگتن برای افزایش تولید گازوئیل همزمان با اوج‌گیری قیمت‌ها
هشدار صریح محسنی‌اژه‌ای به متهم پرونده تراستی‌ها: ادعای ریسک نکنید، از سود‌های کلان‌تان بگویید
چه کسی ترمز استیضاح وزیر کار را کشید؟ استیضاح احمد میدری در هیأت رییسه مجلس بلاتکلیف است!
زینی‌وند: اولویت دستگاه دیپلماسی پیشگیری از تحمیل جنگ جدید است؛ آمادگی کامل برای دفاع از کشور داریم
عراق گذرگاه مرزی شیب با ایران را برای بررسی امنیتی بست
گلوی تولید زیر تیغ تورم | تولید ۱۱۷ درصد گران‌تر شد
اجرای طرح «تأمین‌رفاه» بانک رفاه کارگران آغاز شد
نتانیاهو برنامه‌ریزی حمله‌ای گسترده به ایران را داشت، اما ترامپ مانع آن شد
بازگشت گازوئیل روسیه به ترکیه و برزیل پس از لغو ممنوعیت صادرات
افزایش قیمت نفت به دلیل نگرانی‌های مربوط به عرضه در خاورمیانه
وعده عاصم منیر درباره بازگشایی مرزهای ایران و پاکستان محقق نشد | گمرک پاکستان همچنان بسته است
رشد شش‌برابری شاخص هم‌وزن؛ سهام کوچک بورس تهران پیشتاز شدند
پزشکیان: آمریکا پیش از مذاکره باید تهدیدها و تحریم‌ها را بردارد
بسنت بار دیگر برای فروپاشی اقتصاد ایران ضرب‌الاجل تعیین کرد؛ وعده قبلی محقق نشد
سرلشکر ایزدی: کنترل عملیاتی تنگه هرمز تا زمانی که ایران بخواهد ادامه دارد
موج اعتراضات معیشتی در ۷ کشور اروپا
فرانسه محدودیت‌های منع آمدوشد را گسترش می‌دهد
قالیباف در دیدار با عاصم منیر: آمریکا فقط با اجرای شروط هفت‌گانه می‌تواند اعتماد ایران را جلب کند
مذاکره مالکان ۲۱ کشتی با ایران برای خروج از فهرست سیاه تنگه هرمز
پیشنهاد سردبیر
زندگی